Bachelor of Business Administration

Nanhua University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Business Administration

Nanhua University

Bachelor of Business Administration cursussen / bijscholing Bachelor

Bachelor of Business Administration cursussen / bijscholing Bachelor gepositioneerd als BBA, educatieve doellijn "met communicatie bevorderen en samenwerking diensten, bewust leren beheerorganisatie human resources, marketing planning kenmerken van ondernemend talent management," zo kenmerkend curriculum systeem om de economie te beheren, het beheer boekhouding, bedrijfsethiek, marketing management, toegepaste statistiek, operations management, financieel management, gedrag in organisaties, strategisch management professional kern cursussen, verplichte vakken in de professionele planning cross-cutting "ondernemerschap proces", heeft betrekking op een deel van de zakelijke praktijken die verband houden met curriculum, met nadruk op case seminar onderwerpen en praktijk om de studenten creativiteit, het vermogen om nieuwe problemen te analyseren, het vermogen om strategieën, communicatieve vaardigheden, teamgeest van de studenten te gebruiken, en om de studenten van planning, analyse, diagnose en besluitvorming vermogen te versterken verbeteren. Om trainingen ontworpen om totale de hele cursus studenten hebben zes kerncompetenties, Bachelor of Business Administration cursussen / bijscholing gelegd Bachelor "beleid management", do "(a) management praktijken onderwerpen", "Management Practices thematische (b)" als het totaal in de hele curriculum normen express check-core zes kerncompetenties, de docenten leren studenten in overeenstemming met uniforme normen na te gaan of nucleaire heeft wel zes kerncompetenties. De bovenstaande process management kern cursussen en leren praktische cursussen, leerde de juiste vakkennis en vaardigheden. Na het afstuderen studenten kunnen kiezen om hun studie voort te zetten of op de arbeidsmarkt is de primaire sociale of arbeidsmarkt.

Quality doelen

Onderwijs doelen:Om de communicatie en samenwerking met de dienstensector te bevorderen, bewust de studie van de kenmerken van de organisatie human resources management, marketing planning ondernemend management talent

Kerncompetenties:

  1. Professional Competence (professionele kracht) 2. bewust te bestuderen (levenskracht) 3. praktische toepassing (inhoudelijke kracht) 4. communicatie en samenwerking (communicatieve vaardigheden) 5. Sociale Zorg (Care Force) 6. lichamelijke en geestelijke Corning (mentale en fysieke kracht)

Cursus kenmerken:Om de economie, management accounting, bedrijfsethiek, marketing management te beheren, toegepaste statistiek, operations management, financieel management, gedrag in organisaties, strategisch management professional kern cursussen, verplichte vakken in de professionele planning cross-cutting "proces van het ondernemerschap", die een aantal business-gerelateerde praktische cursussen, seminars en praktische nadruk op het geval is, met het oog op de creativiteit van de studenten te verbeteren, het vermogen om problemen, verkennen het vermogen om strategieën te gebruiken, communicatieve vaardigheden, teamgeest van de studenten, en de studenten van planning, analyse, diagnose en besluitvorming vermogen te versterken.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Chinese
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Taiwan - Chiayi
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Taiwan - Chiayi
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan