Hier bij UCO bieden wij 13 bacheloropleidingen aan, die allemaal zijn ontworpen om studenten voor te bereiden om de volgende generatie bedrijfsleiders te worden. Dus of u een traditioneel programma of een van onze innovatieve aanbiedingen wilt volgen, hebben wij het juiste programma om uw behoeften te kunnen aanpassen.

 1. Accounting (BS)
  De Bachelor of Science in boekhouding is bestemd voor studenten die willen werken aan de financiële kant van het bedrijfsleven, financiële informatie communiceren aan interne en externe stakeholders. Het UCO Accounting Program bereidt afgestudeerden op met een grondig inzicht in alle gebieden van boekhouding. Dergelijke training voldoet het beste aan de behoeften van potentiële werkgevers, met name die in het hoofdstedelijk gebied van Oklahoma City en omliggende regio's. Daarnaast hebben veel boekhoudkundig afgestudeerden succesvolle master's degrees en certificaties op verschillende gebieden van boekhouding.
Economie (BBA)
Het economie programma leert de leerlingen hoe de echte wereld werkt; Consumenten, bedrijven, markten, bedrijven en wetgevers. Het UCO economie programma ontwikkelt de kwantitatieve en analytische vaardigheden van onze studenten door middel van strenge cursussen, de voorbereiding van studenten voor carrières in het bedrijfsleven, overheid en meer.

Energie-economie (BBA)
Het energieeconomie programma bereidt studenten voor op een carriere in de energie-industrie. Het programma installeert de kernvaardigheden die alle economie majors ervaren met een extra focus op de talrijke problemen die zich voordoen in de olie-, aardgas- en elektrische industrie. Studenten leren ook over regelgevende kwesties en significante kwantitatieve analyse in verband met het veld. Het bevat materiaal uit andere disciplines, zoals boekhouding of financiën, die ook essentiële vaardigheden leveren die relevant zijn voor de energie-industrie. Financiën (BBA)
Het financieringsprogramma bereidt studenten voor om te werken met investeringen, bankieren, bedrijfsfinanciën, verzekeringen en onroerend goed. Het programma benadrukt effectief onderwijs en studenten betrokkenheid bij het leerproces. Human Resource Management (BBA)
Het curriculum van het human resource management programma is afgestemd op de normen van het grootste professionele lichaam - de maatschappij van human resource management - in de wereld van het werk. Hierdoor worden studenten die HRM als hoofdvak selecteren, zich voornemens om functioneel in staat te zijn om een ​​generalistische rol te vervullen, de belangrijkste HR-functies op het werk, in elke organisatie uit te voeren. HRM majors zijn goed uitgerust om bijdragen te leveren aan de strategische gezondheid en levensvatbaarheid van de organisatie - niet alleen het team van medewerkersrelaties. Verzekerings- en risicomanagement (BBA)
Het verzekerings- en risicomanagementprogramma combineert specialisaties in financiën, verzekeringen en wiskunde. Studenten leren de vaardigheden om te werken op het gebied van actuariële wetenschappen, risicomanagement en verzekeringen. Studenten zijn bereid om risico's te identificeren, analyseren en beheren die inherent zijn aan de werking van winst- en non-profitorganisaties. Juridische Studies (BBA)
Het juridische studieprogramma is ontworpen voor studenten die een beroep in de rechten willen volgen. Studenten met een opleiding in juridische studies leren van de toegewijde faculteit de wetten van zakelijke organisaties, commerciële transacties en de juridische zaken in het bedrijfsleven. Management (BBA)
Het management programma is bedoeld om studenten voor leidinggevende functies op te stellen in een aantal velden met een brede vaardigheidsset. Cursussen bieden studenten een fundamentele basis om menselijke, fysieke en financiële middelen te beheren op een manier die een organisatie ethisch en strategisch verhoudt om zijn doelen te bereiken. Studenten kiezen voor een focus in ondernemerschap, projectmanagement of retail management. Deze gebieden werden specifiek gekozen voor personen die geïnteresseerd zijn in kleine bedrijven of startende werkzaamheden, werken in de bedrijfsomgeving of een focus in de detailhandel. Management Information Systems (BBA)
Het management informatiesystemen programma bereidt studenten voor carrières op die computerkennis en informatietechnologie toepassen op het bedrijfsleven. Het richt zich op het verstrekken van de fundamentele technische en analytische vaardigheden die nodig zijn om een ​​informatie systeem van een organisatie te analyseren. Het programma is ontworpen om essentiële ingrediënten in een interactieve klasomgeving te combineren waar studenten leren en oefenen, combineren van bedrijfskennis, technische kennis, communicatie en analytische vaardigheden. Marketing (BBA)
Het marketingprogramma exposeert studenten aan zowel academische als praktische ervaringen in marketing om hen te voorzien van de intellectuele en professionele kennis en vaardigheden die nodig zijn voor marketing en zakelijke functies op de regionale, nationale en wereldwijde markt. Studenten zijn voorbereid op zichtbare marketingfuncties, zoals reclame, verkoopbevordering, publiciteit, merchandising en transport, evenals de minder zichtbare functies zoals strategische planning, marktonderzoek, nieuw product en ontwikkeling van nieuwe markten, branding en prognoses. Operations & Supply Chain Management (BBA)
Het management- en supply chain management programma bereidt studenten voor op een carrière die gebruik maakt van basisonderwijs in combinatie met informatiesystemen, kritisch denken en gestructureerde oplossingsvaardigheden. Studenten leren vaardigheden die nodig zijn voor het plannen, organiseren en controleren van de leverings-, operatie- en distributiefuncties om kwaliteitsproducten of diensten tegen een redelijke prijs te leveren. PGA Golf Management (BBA)
Het PGA golfmanagementprogramma van UCO is een van slechts 18 programma's geaccrediteerd door de PGA (Professional Golf Association) van Amerika. Het golf management programma biedt studenten de mogelijkheid om de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor succes in de golfindustrie te verwerven door middel van uitgebreide klaslokaalstudies, stage ervaringen, een studentenvereniging en een speler ontwikkelingsprogramma. Het programma doel is om afgestudeerden te produceren die voldoen aan de kwalificaties om een ​​PGA-lid te zijn en een grondige achtergrond hebben in het beheren van golffaciliteiten en aanverwante organisaties, bedrijfs- en personeelsbeheer, toernooien en spelersontwikkeling, restaurant- en gastvrijheidsbestuur, tuinbouw en turfgrass bekwaamheid, En recreatie. Professional Sales (BBA)
Het professionele verkoopprogramma bereidt de student voor om de werknemers in te gaan met gevestigde verkoopvaardigheden en een begrip van het verkoopproces. Cursussen bieden studenten de nodige interpersoonlijke communicatie, professionele verkoop, sales management en leiderschapsvaardigheden om succesvol te zijn in een verkoopcarriere. Daarnaast heb je de kans om mee te concurreren om de universiteit te vertegenwoordigen bij nationale verkoopcompetities. Het professionele verkoopprogramma van de UCO is namelijk een van de beste universiteiten voor professioneel verkooponderwijs door de Sales Education Foundation (SEF).

Undergraduate Minors

Een minderjarige kan een uitlaat voor je passie zijn en je als een afgeronde persoon in de ogen van werkgevers presenteren door je onderwijsportefeuille te diversifiëren. De meeste minderjarigen kunnen in 18-22 kredieturen in een specifiek vakgebied worden afgerond.

 • Boekhouding
 • bedrijfskunde
 • economie
 • financiën
 • Financiën - Ondernemingsrecht
 • Financiën - Financieel Plan
 • Financiering - Verzekering
 • Financiën - Vastgoed
 • Financiën - Risicobeheer
 • Informatie- en Operations Management - Management Information Systems
 • Management - Ondernemerschap
 • Management - Human Resource Management
 • afzet
 • Marketing - Professional Selling

Bekijk kleine vereiste

Internationale Beurzen

De Universiteit van Central Oklahoma is toegewijd aan het verstrekken van betaalbare onderwijzen aan onze studenten en hun families van over de hele wereld. UCO erkent en beloont de prestaties van studenten door het aanbieden van beurzen en toekenningen op basis van academische verdiensten, talent in de beeldende kunst of atletiek. Andere prijzen zijn gebaseerd op de financiële behoefte. Studenten kunnen in aanmerking komen voor beide soorten prijzen.

Ook op de campus is werk beschikbaar om internationale studenten te helpen met hun kosten van levensonderhoud. Internationale studenten kunnen op de campus banen aanvragen en werken tot 20 uur per week nadat ze aankomen. Werk op de campus is niet gegarandeerd.

Toekomstige Studenten

 • Volledige lijst van Beurzen beschikbaar voor Undergraduate Freshman studenten, alstublieft Klik hier.
 • Volledige lijst van Beurzen beschikbaar voor Undergraduate Transfer studenten, alstublieft Klik hier.
 • Volledige lijst van de beurzen beschikbaar voor studenten, dan kunt u Klik hier.

Houd er rekening mee dat het aanvragen van de meeste van deze beurzen geen actie vereist van een student. Studiebeslissing is gemaakt door een Adviserende Adviseur, gebaseerd op uw academische en Engelse vaardigheidscores. De uitzonderingen zijn de Voorzitters Leiderschapsraad, Leiders van de Morgenraad en Legacy Non-Resident Waiver-beurzen.

Huidige studenten

 • Leadership Scholarship - $ 400 (eenmalige prijs)
 • Elk lente semester worden meerdere kandidaten toegekend in afwachting van financiering door de administratie. De verkozen ISC-president krijgt $ 1000,00 per lente en herfst semester.
 • Internationaal Pageant Studiebeurs - Beursbedragen worden elk voorjaar toegekend voor de top drie winnaars van mannelijke en vrouwelijke categorie.
 • Niet-ingezeten studieverzekering Scholarship - tot $ 1.000 (eenmalige prijs). Beurs wordt toegekend aan de student op basis van hun GPA en leidinggevende betrokkenheid tijdens het studeren bij UCO.
 • Voor een overzicht van andere scholarships, verwijzen wij u naar UCO Scholarships en UCO Scholarship Application Utility.

* In de meeste gevallen zijn beurzen stapelbaar, maar mogen de kosten van de opleiding niet overschrijden.

Opleiding te volgen in:
 • Engels

Zie 21 andere vakken van University of Central Oklahoma »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
4 jaar
Voltijd
Prijs
611 USD
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019