Bachelor of Business Administration

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bachelor of Business Administration

Waarom zou je studie BBA bij ECMIT?

  • Tot 60 behaalde studiepunten van een MOHESR erkende instellingen te accepteren voor de overdracht.
<li>Hooggekwalificeerde internationale faculteit met doctoraat</li>
<li>Betaalbare collegegeld te betalen in 6 tot 12 termijnen in een academisch jaar.</li>
<li>Volledige TOEFL Training</li>
<li>Soepel klasse scheduling: 's Morgens en' s avonds</li>
<li>Carri&egrave;repad Counceling en hulp bij zoektocht naar een baan.</li>

An American Style 124 Credit curriculum beoordeeld en goedgekeurd door MOE en vooraanstaande internationale experts goedgekeurd.

Mogelijkheid voor het verdienen van twee graden binnen 124 krediet uur studies:

De eerste 2 - jaar studies, bestaande uit 61 krediet uur verdien je een Associate Degree in Business (ASB), en na afloop van de resterende 2 jaar 63 credit-uren bestudeert u bekroond met de volledige BBA Degree.

2 + 2 BBA Programma Structuur

Programma Doel

De BBA curriculum is ontworpen om studenten met een uitgebreide exposure te rusten om alle aspecten van de business administration waarbij de focus op specifieke concentratiegebieden voor veelbelovende loopbaan in het bedrijfsleven, de industrie en ook de publieke sector. Het programma biedt u met het bedrijfsleven, management en leiderschap vaardigheden die nodig zijn om de eisen van corporate wereld 21e eeuw te ontmoeten en MBA of andere graduate studies voort te zetten in het bedrijfsleven. De diverse cursussen (die wordt aangeboden in het programma) van plan is om studenten te laten kennismaken met de nodige expertise en kennis in het algemeen onderwijs, zakelijke functionele gebieden en zakelijke keuzevakken.

"Ik heb gekozen ECMIT omdat ze 's avonds klassen die ik kon bijwonen na mijn werk. Na mijn associate programma dat ik nu samen met hun BBA-programma vanwege hun uitstekende faculteit en betaalbare kosten. "


ALYA SHAMS

"Als ik werk in de strijdkrachten, een hbo-opleiding was moeilijk voor mij om te wonen vanwege mijn lange uren van plicht en verschuivingen. Maar flexibele planning ECMIT was behulpzaam en vriendelijk faculteit personeel hielp me om mijn droom om een ​​afgestudeerd te bereiken. Na het afronden van mijn compagnon in de IT, ben ik nu studeren voor mijn vrijgezellen! Bedankt, ECMIT. "
Tareq Shareef - Ras Al Khaimah

"Ik werd lid van de BBA-programma na zijn afstuderen aan de Stichting Programma ECMIT's. Ik denk dat dit heeft me voorbereid voor gevorderde studies bedrijfsleven, en voor succes."
ABDULLAH Darwish

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The Emirates College for Management & Information Technology (ECMIT) is a 4 year institution of higher education which was originally established and licensed by the UAE Ministry of Education in 1 ... Lees meer

The Emirates College for Management &amp; Information Technology (ECMIT) is a 4 year institution of higher education which was originally established and licensed by the UAE Ministry of Education in 1998 as Emirates Center for Management and Information Technology. Lees Minder