Bachelor of Business Administration

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

In een zeer complexe en competitieve wereld, moeten afgestudeerden inzetbaar vaardigheden om de beste banen te krijgen. Hoewel afstuderen verre lijkt bij de start van het programma, is het verstandig om vroeg te plannen. Met dat in het achterhoofd, is het academisch leiderschap op SP Jain zijn undergraduate Bachelor of Business Administration (BBA) programma opnieuw ontworpen om zich te concentreren op vaardigheden zoals kritisch denken en wereldwijde wendbaarheid, zonder afbreuk te doen aan technische kennis.

BBA Highlights

 • 4 jaar undergraduate opleiding
 • 3 cutting-edge specialisaties om uit te kiezen: Marketing, Finance en Ondernemerschap
 • Kwalificeert u om te werken in Australië, na voltooiing
 • Beste bereidt je voor elite internationale MBA-programma's
 • Maakt u zeer concurrerend in de wereldwijde business arena
 • Mogelijkheid om 1 jaar te voltooien in Mumbai of Singapore
 • Optie om te dragen aan BEC of BBC in het 2e jaar

Wat is er nieuw aan onze BBA?

 • Een gloednieuwe grote Ondernemerschap
 • Een "Inzetbaarheid en Practitioner Skills Series" om u te helpen belangrijke real-world ontwikkelen attributen zoals globale intelligentie en effectieve communicatie
 • Twee nieuwe kernvakken: Zelfgestuurd leren en lezen signalen & trends
 • Ondernemerschap Project als een alternatief voor de huidige Action Learning Project
 • Transfer naar BEC / BBC na het eerste jaar van de BBA.

Tri-City Model

Als BBA student aan SP Jain, je studie in drie dynamische steden - het eerste jaar in Singapore, gevolgd door een jaar in Dubai en de laatste twee jaar in Sydney. Deze multi-stad-model biedt u de perfecte achtergrond voor wereldwijde business te leren, uw leren toe te passen in een internationale context, bouwen belangrijke mondiale netwerken, en het ontwikkelen en demonstreren van de belangrijkste real-world attributen.

Specialisaties

Erkennen dat het bedrijfsleven afgestudeerden moeten in staat zijn om een ​​verscheidenheid van loopbanen na te streven, de nieuwe BBA omvat drie cutting-edge majors in Finance, Marketing en Ondernemerschap. Deze majors u blootstellen aan een breed scala van onderwerpen die uw kritische en analytische vaardigheden aan te scherpen, en je voor te bereiden om te beginnen aan een loopbaan als leiders van internationale bedrijven. Topstudenten mogen doen een "kleine" in aanvulling op hun gekozen major.

In aanvulling op, en onder voorbehoud van het verkrijgen van voorafgaande toestemming van de academisch leiderschap, kunt u ervoor kiezen om één, of meerdere, kleine (s) of een dubbele grote ronden.

MARKETING

De Bachelor of Business Administration (BBA) belangrijke in Marketing is bedoeld om studenten voor te bereiden voor een loopbaan in marketing, hen te voorzien van hands-on ervaring in het gebruik van de meest recente principes en praktijken in de hedendaagse marketing. Studenten kiezen voor deze belangrijke informatie over onderwerpen als global marketing, e-commerce, diensten marketing, brand management en koopgedrag, alle essentieel voor effectief en efficiënt marketing van producten en diensten.

FINANCE

De Bachelor of Business Administration (BBA) belangrijke in Finance is ontworpen om een ​​gedetailleerd inzicht in de financiële problemen waarmee een manager in een zakelijke omgeving te geven, en biedt u de vaardigheden om financiële oplossingen voor overheden, bedrijven en vermogende particulieren te ontwikkelen . De belangrijkste covers zeer innovatieve en up-to-the-minute onderwerpen als financiële analyse, financiële markten en instellingen, internationale financiën, analyse van investeringen, handel en portfolio management, en de financiële en risicomodellen.

ONDERNEMERSCHAP

De Bachelor of Business Administration (BBA) major in ondernemerschap is gericht op een sterke ondernemersgeest onder studenten te bevorderen. Studenten die kiezen voor deze belangrijke zal afstuderen met de vaardigheden en kennis die nodig is om een ​​bedrijf te maken en om hun creatieve ideeën om te zetten in nieuwe bedrijven. De belangrijkste heeft betrekking op onderwerpen zoals de fundamenten van het ondernemerschap, marketing strategie, fondsenwerving, ondernemende financiën, deal structurering en sociaal ondernemerschap.

Cursussen & Credits

Aan de eisen van de BBA graad te vervullen, moeten de studenten 30 kernvakken, 2 Regional Research Projects, 6 specialisaties en 1 Action Learning / Ondernemerschap Project afgestemd op het gekozen vakgebied te voltooien.

4 algemene gang van zaken en 1 liberal arts onderwerp - in Semesters I tot en met IV, student zou 5 vakken per semester bestuderen.

Voorafgaand aan het begin studie semester V, zou elke student een gespecialiseerde business area voor meer intensieve studie te kiezen.

In semesters V tot en met VII inclusive, zou elke student 2 gespecialiseerde zakelijke onderwerpen en 2 algemene zakelijke onderwerpen te bestuderen.

In semester VIII, zou elke student 2 gespecialiseerde zakelijke onderwerpen te bestuderen en zal moeten ondernemen 1 groot project afgestemd op zijn / haar gekozen gespecialiseerde gebied van de studie. Bij het maken van de keuze van hun specialistische zakelijke onderwerpen moet een student minstens 6 onderwerpen uit een gebied van specialisatie en de resterende 2 onderwerpen kan worden gekozen uit een van de andere vermeld onder de gespecialiseerde zakelijke gebieden van proefpersonen kiezen. Bij de keuze van onderwerpen en hun sequencing zou elke student overleg met hun opleiding adviseur.

Studenten worden onderwezen 5 vakken per semester. Ze wonen hoor- en werkcolleges alle 5 dagen van de week voor een periode van 3 uur per dag. Waardoor het totale contacturen per onderwerp per semester zijn 36 uur, en de totale contacturen per semester zijn 180 uur.

Admissions

Verkiesbaarheid

Wat wij op zoek naar: Studenten moeten high school / middelbare school / junior college of een gelijkwaardige vorm van voortgezet onderwijs hebben afgerond en geplaatst in de top 25% van hun klasse.

Studenten worden op de shortlist op basis van hun 10 jaar of meest recente Board examen (genomen in de afgelopen 2 jaar) en SP Jain Entree Test (SPJET) of SAT score.

SP Jain aanvaardt instromers in het BBA-programma. Met het oog op hun geschiktheid te beoordelen en voor de criteria voor overdracht naar credits toelating, kunnen studenten schrijven naar bba@spjain.org~~V.

De criteria variëren voor studenten van verschillende herkomst. Details van het zelfde zijn hieronder vermeld: Indische aanvragers De aanvaardbare eisen voor het jaar 12: Succesvolle afronding van de All India Senior School Certification Examination (CBSE) of India School Certificate (ISC) jaar 12 examen of Higher Secondary Certificate (HSC) uit de Indiase staat Boards met een minimum van 70%.

International Baccalaureate (IB): Afronding van de International Baccalaureate Diploma met niet minder dan 32 punten behaald door de studie van ten minste zes vakken, waarvan er drie moeten zijn bij de hogere level.Australian Aanvragers De aanvaardbare eisen voor het jaar 12: Oplevering van het NSW Higher School Certificate met een Australisch Tertiaire Admission Rank (ATAR) van 85 of hoger of de interstate equivalent.

Voltooien van een erkende opleiding op het niveau van het Certificaat IV genomen op een geregistreerde leverancier van technisch en beroepsonderwijs in NSW of de interstate equivalent.

International Baccalaureate (IB): Afronding van de International Baccalaureate Diploma met niet minder dan 32 punten behaald door het onderzoek ten minste zes vakken, waarvan er drie moeten zijn op het hogere niveau. Het bezit van diploma's gelijkgesteld met een van de bovenstaande drie points.International Toepassingen De aanvaardbare eisen voor het jaar 12: International Baccalaureate (IB): Afronding van de International Baccalaureate Diploma met niet minder dan 32 punten behaald door de studie van ten minste zes onderwerpen, waarvan er drie zijn op het hogere niveau.

A niveaus: Een minimum van rangen B, B, B in 3 Geavanceerde niveau onderwerpen in dezelfde sitting.English taaleisen Alle studenten wordt verwacht dat een aanvaardbaar vaardigheid in het Engels aan te tonen. Dit zou worden beoordeeld tijdens de evaluaties.

Er is geen Engels taal score die nodig is voor toelating tot SP Jain. Bij het overbrengen naar Sydney, moet de student een aanvaardbare Engels taal score te beveiligen. Dit is verplicht voor het verkrijgen van een Australische visum. Volledige details over de Engels taal eisen voor de Australische student visa zijn hier beschikbaar.

Laatst bijgewerkt op okt 2015

Over de school

The Dubai campus sets an atmosphere that motivates a student to learn and explore, and derive benefits from interactions with the multinational student community of the Dubai International Academic Ci ... Lees meer

The Dubai campus sets an atmosphere that motivates a student to learn and explore, and derive benefits from interactions with the multinational student community of the Dubai International Academic City (DIAC). The DIAC is a purpose-built campus exclusively for colleges and universities. It provides a single location for post secondary education in the Emirate bringing together 30 institutions from 13 different countries, allowing students and faculty coming from different institutions to connect and learn from each other. Lees Minder