Bachelor of Business in Accounting

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Bachelor of Business in Accounting

Cursusoverzicht

In de huidige concurrerende markt, zal een Avondale bedrijf mate dat je zet een stap voor op de rest. Of uw passie is accounting, human resources, marketing, of een combinatie van deze, zal een Bachelor of Business u helpen om de deuren te openen voor een breed scala aan carrièremogelijkheden. De mate is ontworpen om je te leren de business essentials zoals hoe een effectieve leider te zijn, de markt een product, budget, en verkopen van uw ideeën. Je zal ook onderzoeken hoe de economie functioneert en wat het inhoudt om uw eigen bedrijf te beheren, waardoor u een sterk inzicht in bedrijfsvoering en strategie.

Accounting Major Overzicht

Avondale boekhoudkundige programma is ontworpen om u voor te bereiden op de werkplek met de nodige vaardigheden, ervaring en discipline. U leert over de financiële verslaglegging, business finance, ondernemingsrecht, en hoe goed berekende beslissingen te nemen in elke omstandigheid.

Vakcode

4350

cursusduur

Drie jaar full-time (of part-time equivalent)

Studie Mode

Op de campus

Accreditatie

De Bachelor of Business cursus is geaccrediteerd door het Tertiair Education Quality and Standards Agency (TEQSA).

Accounting programma The Avondale Business School is geaccrediteerd met het Institute of Chartered Accountants Australië en CPA Australië. Afgestudeerden die grote in de boekhouding komen in aanmerking voor afgestudeerde toelating tot CPA en de ICA.

Carrière

Accounts Clerk, accountant, CPA (Certified Oefenen Accountant) of CA (Accountant) en Chief Financial Officer

Laatst bijgewerkt op okt 2016

Over de school

Avondale College of Higher Education is a not-for-profit private higher education provider established by the Seventh-day Adventist Church in 1897. Its mission is to foster a Christian learning commun ... Lees meer

Avondale College of Higher Education is a not-for-profit private higher education provider established by the Seventh-day Adventist Church in 1897. Its mission is to foster a Christian learning community dedicated to serving world needs. Lees Minder
Cooranbong , Wahroonga + 1 Meer Minder