Lees de Officiële Beschrijving

Maak van de gelegenheid om een ​​scala van zakelijke disciplines te ervaren alvorens te beslissen over uw belangrijke en uw onderwerpen om uw carrière doelen te passen aan te passen.

Deze cursus geeft u de kans om de industrie-specifieke gebieden, zoals evenementen, sport, toerisme en hospitality management te studeren. U kunt ook kiezen voor een discipline, zoals de boekhouding, economie, financiën, management of marketing als uw primaire belangrijke en overeenkomen dat bij elk bedrijf of niet-zakelijke majeur, mineur of keuzevak uit de hele universiteit.

Je eerste jaar krijg je een overzicht van de zakelijke praktijken en bereidt u op hoger niveau het oplossen van problemen in het tweede en derde jaar over te nemen. Uw onderwerpen laat u kennismaken met de boekhouding, financiën, management, marketing en economie - allemaal de sleutel tot het begrijpen van zakelijke omgevingen. Na probeerden een scala van onderwerpen in het eerste semester, kunt u kiezen voor één of twee zakelijke disciplines te specialiseren in gedurende de rest van de cursus.

Via uw keuzevakken, kunt u ervoor kiezen om een ​​taal, politiek, internationale ontwikkeling, Aziatische studies, journalistiek studeren, of neem een ​​studiereis of stage. Je kan ook deelnemen aan La Trobe Business School onderwerpen op onze partner universiteiten in Frankrijk, China en Vietnam.

Engels taaleisen

Succesvolle afronding van het Engels voor verdere studies vergevorderd stadium 5B certificaat op undergraduate (EFS5 (60%) UG) niveau uitgevoerd door La Trobe Melbourne; Voor meer informatie kunt u terecht op de La Trobe Melbourne website.

IELTS (academische) score van 6.0 met geen enkele individuele band score minder dan 6.0; TOEFL paper-based test - een minimale totale score van 550 met een score van 5 of meer in de Test van schriftelijke Engels; TOEFL internet gebaseerde test - een minimale totale score van 60 met een minimum voor SLR 18; W 22; La Trobe Melbourne Stichting Studies: 60 procent eindresultaat in een cursus; Engels als voertaal in het hoger studies kunnen worden aanvaard. Let op: het Engels als voertaal in het vorige onderzoek, worden niet aanvaard als basis van toelating (Engels) voor cursussen waar de goedgekeurde test score eis is boven een IELTS 6.5 met geen band score lager dan 6,0. Pearson Test van het Engels (Academic) (PTE): een minimale score van 57 zonder communicatieve vaardigheid scoren minder dan 50.

Cambridge Certificate of Advanced Engels (CAE): een cijfer van B of hoger.

Cambridge Certificate of Proficiency in het Engels (CPE): een voldoende cijfer van C of hoger, of goedgekeurde internationale equivalent.

Als u niet aan deze toelatingseisen je misschien wel geïnteresseerd in La Trobe Stichting studies en diploma's, die een alternatieve route voor undergraduate programma La Trobe's bieden. Voor meer informatie kunt u terecht op de La Trobe Melbourne website.

Onderwerp voorwaarde

Eenheden 3 en 4: een studie score van ten minste 25 in het Engels (EAL) of 20 in een ander Engels. Kandidaten met vergelijkbare kwalificaties zal worden beschouwd.

De erkenning van beroepskwalificaties

Human Resource Management afgestudeerden kunnen toelating tot de Australische Human Resource Institute (onder voorbehoud van relevante werkervaring) te zoeken. Marketing afgestudeerden komen in aanmerking voor de Australische Marketing Institute of de Australische markt en Social Research Society te sluiten als geassocieerde leden.

Carrièremogelijkheden

U zult afstuderen met praktische vaardigheden, een mondiaal perspectief en een gedetailleerd inzicht in complexe zakelijke omgevingen en hoe ze elkaar beïnvloeden.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 7 andere vakken van La Trobe University »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Mar. 2019
Jan. 2020
Duration
3 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Jan. 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Jan. 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Jan. 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Jan. 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Jan. 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Mar. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Jan. 2020
Aanmeldingslimiet

Mar. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum

Jan. 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum