Bachelor of Business

Algemeen

8 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

De Bachelor of Business maakt gebruik van je energie en passie voor succes. Deze graad geeft u de kennis om een ​​carrière als een zakelijke professional te creëren. Of u nu een corporate rol voort te zetten in een wereldwijde onderneming of begin je eigen bedrijf, zal deze cursus leer je te voorzien van de vaardigheden om het te doen.

De Bachelor of Business begint met vier core eenheden: Financiering Enterprises, Enterprise Innovation and Markets, Enterprise Leiderschap en Enterprise Law. Deze units bieden u de essentiële kennis van zaken dat het platform voor uw carrière zal zijn en u uitrusten met de academische vaardigheden die uw succes in de mate zal ondersteunen.

U zult dan ondernemen vier professionele eenheden. De professionele eenheden zijn de plaatsen waar je begint vorm te geven uw toekomst in een van de drie kernactiviteiten: Geld, markten of Management. Door te leren core business vaardigheden binnen de context van uw gekozen toekomst zie je nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en verbeteren van uw inzetbaarheid. Eenheden in de professionele kern zal je leren om je carrière te plannen, te innoveren en te analyseren. U zult ook in staat om te verkennen en uw vaardigheden en kennis toe te passen in een werk-based learning unit.

Tien industrie-relevante specialisaties zijn gemaakt om u te voorzien van deskundige kennis over de drie ondernemingen futures of Money, markten en management. The Money specialisaties omvatten Accounting, Toegepaste Financiën, Economie en Vastgoed. De Markten specialisaties zijn Hospitality Management, International Business, Marketing en Sport Management. Beheer specialisaties zijn Human Resource Management en Management.

U zult flexibiliteit nodig hebt om je carrière te maken. De Bachelor of Business geeft u de flexibiliteit om acht eenheden selecteren van overal in de universiteit. Dit betekent dat u een verscheidenheid van niet-business units om diepte en perspectief te krijgen op uw onderneming toekomst kunnen kiezen; je kon een specialisatie in een andere discipline te nemen; of u kunt een tweede specialisatie binnen bedrijven te voltooien.

Carrièremogelijkheden

Je zal afstuderen van deze opleiding met een goed begrip van het spectrum van de bedrijfsvoering en competenties die u zal toelaten om strategisch en onafhankelijk te handelen in uw gekozen carrière.

De cursus probeert alle studenten uit te rusten met een goed begrip van de fundamentele zakelijke kwesties, aangevuld met een hoog niveau van kennis aan een specifieke zakelijke discipline relevant zoals toegepast in een internationale omgeving. Zie de belangrijkste programma's voor de carrière specifieke informatie.

Nieuwe locaties voor 2017

De Bachelor of Business zal worden aangeboden in het nieuwe Parramatta Stadscampus, 169 Macquarie Street, Parramatta. Je studeert in het hart van het bruisende Central Business District dicht Parramatta's van zowel het openbaar vervoer. Geselecteerde majors zal ook worden aangeboden in het nieuwe Sydney Stadscampus, Level 4, 255 Elizabeth Street, Sydney.

Toelating

In aanmerking te komen voor toelating tot de Bachelor of Business is gebaseerd op de volgende eisen voldoen:

  • Jaar 12 HSC (of gelijkwaardig); of voltooide Diploma of Business aan de Western Sydney University, The College; of afgeronde relevante VET award.
  • Veronderstelde Kennis: Wiskunde en twee eenheden van het Engels. Studenten niet voldoende prestatieniveaus wiskunde aantonen vereist zal zijn om een ​​van de electieve eenheden in hun wiskundige aanleg verhogen. Dit zal de periode van studie niet te verlengen.
  • Aanvragen van Australische en Nieuw-Zeelandse burgers en houders van een permanente verblijfsvergunning visa moet worden gedaan via de Universiteiten Admissions Centrum (UAC).
  • Aanvragers die studies in het buitenland hebben ondernomen kan hebben om een ​​bewijs van bekwaamheid te bieden in het Engels. Lokale en internationale aanvragers die een aanvraag via de Universiteiten Admissions Centrum (UAC) zal de details van de minimale Engels taalvaardigheid eisen en aanvaardbaar bewijs van de UAC website. Lokale kandidaten rechtstreeks van toepassing zijn op de universiteit moet ook de informatie die op de UAC website informatie te gebruiken.

UAC

  • International aanvragers moeten rechtstreeks van toepassing zijn op de University of Western Sydney via de Western Sydney University International kantoor.
  • Internationale studenten van toepassing zijn op Western Sydney University via Western Sydney University International kan de details van de minimale Engels taalvaardigheid eisen en aanvaardbaar bewijs van de Western Sydney University International website.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Modern, people-friendly hubs of activity. That sums up our distinctive campuses located across Western Sydney. Whether you prefer the ultra-modern and hi-tech or the beautiful, pastoral and serene, yo ... Lees meer

Modern, people-friendly hubs of activity. That sums up our distinctive campuses located across Western Sydney. Whether you prefer the ultra-modern and hi-tech or the beautiful, pastoral and serene, you are sure to find a campus where you feel at home. Dynamic, exciting and culturally diverse, our campuses are also friendly and inviting, with room to think, room to breathe and room to be yourself. Lees Minder
Sydney , Bankstown , Campbelltown , Gunderman , Blacktown , Rydalmere , Penrith , Sydney + 7 Meer Minder