Bachelor of Business

Massey University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

AACSB Accredited

Bachelor of Business

Massey University

Massey University's Bachelor of Business is over u het meeste uit je studie krijgen in het bedrijfsleven, zodat u kunt gaan naar een grote carrière.

Binnen zes maanden na het afstuderen, ongeveer 85% van Massey's Bachelor of Business afgestudeerden zijn werkzaam in het zakelijke deel van hun keuze in Nieuw-Zeeland of internationaal. Wanneer u de Bachelor of Business bestuderen vindt u het leiderschap, communicatie, teamwork en creatieve vaardigheden die werkgevers op zoek zijn naar te krijgen.

Real-world ervaring, terwijl je studeert

De Massey Business School heeft goede verbindingen met potentiële werkgevers en gemeenschappen. Je zal tijd leren door te brengen terwijl het helpen van de lokale gemeenschap organisaties die specialistische hulp nodig hebben. Een stage cursus is ook een integraal onderdeel van de Bachelor of Business, Deze cursus gaat werken voor een relevante bedrijf, terwijl je studeert. Dit zal u helpen relaties met potentiële werkgevers op te bouwen. Het is geweldig voor je CV en geeft u de kans om te zien hoe je het leren in de echte wereld zal worden toegepast. Dat betekent dat u in staat om uw leren te nemen en toe te passen vanaf de eerste dag in je werk zal zijn.

Leer de vaardigheden werkgevers zijn op zoek naar

De Bachelor of Business zal je een groot aantal vaardigheden die je kunt gebruiken in veel verschillende soorten bedrijven, in Nieuw-Zeeland en over de hele wereld te geven. Jij zal zijn:

 • Iemand die een gezonde basis heeft in de kernactiviteiten van de boekhouding, economie, financiën, management, marketing, recht en communicatie
 • Een onafhankelijke leerling
 • Een innovatief denker
 • Een effectieve communicator
 • In staat om te leiden of werken binnen een team
 • Iemand die kan vinden en gebruik maken van de nieuwste kennis om een ​​bedrijf te laten groeien
 • Efficiënt in multiculturele en internationale zakelijke omgevingen
 • Een ethische en cultureel gevoelig professional
 • Een specialist in ten minste één gebied van business expertise; en goed thuis in de kernactiviteiten

Flexibiliteit

Met slechts zes kern cursussen, Massey's BBus geeft je meer mogelijkheden om meer tijd te besteden aan uw gebieden van belang. Misschien wilt u meer cursussen te doen in het bedrijfsleven. Of in de kunsten en wetenschappen. Als je een internationale student kun je taalcursussen Engels te studeren. U kunt werken aan wat je weet zijn uw sterke punten, of hiaten in uw kennis en vaardigheden in te vullen. U ontvangt een afgestudeerde worden met een goed afgeronde, relevante kennis klaar om op de werkende wereld over te nemen!

Hoe werkt het?

Year One
Er zijn zes kernvakken bestudeer je in je eerste jaar - economie, strategische communicatie, financiën, accountancy, management en marketing. Het maakt niet uit welk gebied van zaken die u kiest in voor een carrière te gaan, dit zijn belangrijke vaardigheden te hebben. Deze cursussen zullen een stevige fundamenteel begrip van hoe bedrijven werken op te bouwen. Je zal voortbouwen op deze kennis en vaardigheden als je door middel van het tweede en derde jaar van de Bachelor of Business bewegen.

Twee jaar
In het tweede jaar kiest u voor een grote en, als je wilt, een tweede grote of kleine, plus nog twee meer kernvakken over leiderschap, teamwork en ondernemingsrecht.

Drie jaar
In je laatste jaar zul je doorstromen naar hogere studies in uw gekozen major. Je zult in staat zijn om je stage cursus doen in dit jaar, evenals een gevorderde cursus in uw belangrijk onderwerp, het samenbrengen van uw kennis van zaken, communicatie en teamwork en kritisch denken vaardigheden, en het begrip van de ethiek in een sluitstuk cursus.

Je hebt een goed afgeronde, ervaren en deskundige graduate ontstaan, gewilde door potentiële werkgevers over de hele wereld.

Aanslag

Voor de core business courses in het BBus bent u voorzien van regelmatige feedback over uw voortgang. Dus je zal niet een grote eindbeoordeling aan het eind van het jaar te vinden, in plaats daarvan zal je over het hele jaar worden beoordeeld, terwijl het leren is nog vers in je geest.

Open de deur naar vele carrières

Meer dan enige andere zakelijke graad, de Bachelor of Business beschikt u over flexibele en zeer draagbare vaardigheden die werkgevers verwelkomen. Uw vaardigheden zal nuttig zijn in verschillende branches zijn, in kleine bedrijven en instellingen binnen de multi-nationale organisaties.

Afhankelijk van de grote specialisatie die u kiest voor uw Bachelor of Business kunt u lid worden van de wereld van het bedrijfsleven in veel verschillende rollen, zoals:

 • Beheer accountant of financiële accountant
 • Business, systemen of informatieanalist
 • Public relations, communicatie manager, of media-adviseur
 • Econoom, statisticus economische, zakelijke / beleid / risico-analist, economische voorspeller, financieel adviseur of consultant
 • Small business manager, nieuwe onderneming initiator, of projectmanager
 • Financieel analist, investment banking analist, sharebroker of financieel adviseur
 • Human resource of recruitment manager, of facilitator in de arbeidsverhoudingen
 • Internationale markt ontwikkelaar, of dealer in de export, licenties en importeren
 • Marktonderzoeker, marketing manager, of reclame en communicatie specialist
 • Professionele sport administrator, sport marketeer, of gebeurtenissen manager
 • Property manager, projectontwikkelaar, of taxateur.

Internationale studenten

Als je droomt van slagen in de huidige competitieve wereldeconomie, dan Massey's University Massey Business School is de juiste plek voor jou. U krijgt de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor succes in het bedrijfsleven of de overheid administratie te verwerven.

Nieuw-Zeeland is een geweldige plek om te studeren - we hebben een mooie, schone, groene en veilige omgeving. Massey University heeft kleine klassen en onze docenten zijn vriendelijk en aanspreekbaar.

Internationaal geaccrediteerd

business school Massey's wordt is gerangschikt in de top 2% wereldwijd, met de accreditatie van AACSB International (Vereniging Advance Collegiate Schools of Business). Massey University's accountancy en finance programma behoort zij tot de 100 universiteiten in de wereld en haar business en management studies in de top 200 (door QS (Quacquarelli Symonds) rankings) en is gerangschikt op nummer 1 in de financiële wereld in Nieuw-Zeeland.

Toelatingseisen

In te schrijven in het BBus mate moet u een ingang naar universitair diploma hebben, hetzij via Beurzen en Scholarship Examens, NCEA, Nieuw-Zeeland University Entree, toegang met Equivalent Status, Discretionary Entrance of Special Entree.

Engels en wiskunde zijn wenselijk schoolvakken. Een school achtergrond in Accounting and Economics is nuttig maar niet noodzakelijk.

Vrijstellingen op basis van hoge NCEA Level 3 merken zijn verkrijgbaar in Statistics, Accounting and Economics.

Studenten die 24 studiepunten hebben behaald bij NCEA Level 3 met een gemiddelde van Merit en hebben een hoge totale prestatie, of een beurs in het betreffende onderwerp (s), kunnen in aanmerking komen vrijgesteld van het nemen van de volgende kernvakken zijn: 115,112 Accounting for Business, 115,113 Economics of Business. Studenten die denken dat ze in deze categorie, kan een aanvraag voor een ontheffing door contact Student advies en informatie. Houd er rekening mee dat de studenten zal moeten naar een andere cursus te volgen in plaats van eventuele vrijstellingen en zelfs als zij in aanmerking komen, zouden we niet adviseren het aanvragen van meer dan twee vrijstellingen.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mar. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Deeltijd
Voltijd
Locations
Nieuw-Zeeland - Auckland, Auckland
Startdatum : Mar. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Nieuw-Zeeland - Palmerston North, Manawatu-Wanganui
Startdatum : Mar. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan