Bachelor of Business

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bachelor of Business

Bachelor of Business is een nieuwe kwalificatie en zal beschikbaar zijn vanaf 2018

Als je een pionier die wil helpen rijden de veranderingen die nodig zijn voor bedrijven om te gedijen in de 21ste eeuw bent, zal de Bachelor of Business (BBus) u helpen uw doelen te bereiken.

De Bachelor of Business is gericht op mensen op zoek naar een dynamische carrière die hen in de voorhoede van de strategische en technologische veranderingen binnen de zakenwereld zal zetten.

Deze drie-jarige opleiding zal u uitrusten met de algemene vaardigheden in het bedrijfsleven en management, evenals specialistische kennis over een of meer van de export sectoren high-groei van Nieuw-Zeeland:

 • agribusiness
 • Digital Business
 • Ondernemerschap en innovatie
 • supply chain management
 • Toerisme en hospitality

Als BBus student, zult u waardevolle inzichten in waarom bedrijven flexibel en toekomstgericht te slagen in de wereldwijde markt van vandaag moeten krijgen; hoe een organisatie efficiënter en winstgevender, en wat er bij het beheer van internationale supply chains te maken.

U zult worden ingevoerd om storende digitale technologieën - zoals big data en cloud computing - die het transformeren van de aard van de bedrijfsvoering.

Door middel van praktische opdrachten en case studies, leert u hoe om nieuwe producten op de markt te brengen, het beheer van zakelijke projecten in samenwerking met anderen, en pas je kritisch en creatief denken om oplossingen voor zakelijke problemen.

In het derde jaar, zult u uw leren in de praktijk te brengen door het ontwikkelen van een business plan voor een nieuwe commerciële of not-for-profit start-up onderneming.

Waikato University is de ideale plek om een ​​expert op deze gebieden worden - we zijn gevestigd in Nieuw-Zeeland-export gedreven agrarische heartland, met twee binnenhavens en een zeehaven recht voor onze deur. De regio is ook de thuisbasis van een groeiend cluster van biotechnologie, luchtvaart, productie en logistieke bedrijven. En we zijn dicht bij de toeristische hotspots van Rotorua, Tauranga, Waitomo en Auckland.

Waikato heeft een internationale reputatie

U zult studeren aan Waikato Management School, die is gerangschikt in de top 1% van de business schools wereldwijd, hebben bereikt Triple Crown Accreditatie van EQUIS, amba en AACSB in 2005. Dit is een wereldwijde benchmark van excellentie in onderwijs en onderzoek.

Waikato is ook gerangschikt in 's werelds top 150 universiteiten voor het onderwijs van Business & Management Studies, Accounting and Finance door de prestigieuze QS Onderwerp Rankings.

Carrièremogelijkheden

 • agribusiness analist
 • Business intelligence analyst
 • Customer experience manager
 • Digitaal zakendoen manager
 • Ondernemer / Algemeen Directeur
 • Logistiek / Supply chain manager
 • Operations manager
 • Projectleider
 • touroperator

Exchange programma en studeren in het buitenland

Bereid je voor op een wereldwijde carrière en je horizon te verbreden door te gaan op een overzeese uitwisseling van studenten een van onze partner universiteiten in Europa, Azië, Noord-Amerika en Mexico. U kunt in het buitenland studeren voor 1-2 semesters, betaal uw gebruikelijke Waikato kosten, en dan crediteren de punten terug naar uw BBus graad.

Beheer studenten kunnen zich aanmelden voor de Waikato Management School International Exchange Scholarship, Twee keer per jaar aangeboden en ter waarde van maximaal $ 2.500. U kunt ook van toepassing voor de Ontdek SWUFE International Summer Camp Scholarship, Die voorziet in een volledig gefinancierd reis naar China voor twee weken van het bedrijfsleven lezingen en culturele activiteiten, georganiseerd door de Zuid-Western University van Financiën en Economie (SWUFE).

culturele ervaring

Waikato Management School heeft een levendige student cultuur die tal van sociale en leermogelijkheden biedt. U kunt voldoen aan gelijkgestemde mensen door middel van student clubs, zoals:

 • Waikato Management School Students' Association (WMSSA)
 • Beta Alpha Psi - Waikato Chapter (Accounting club)
 • Economics Discussion Group
 • Management Communicatie Studenten Vereniging (MCSA)
 • Te Ranga Ngaku - de Maori beheer student netwerk
 • Pacific Islands Beheer Students Association (Pimsa)
 • Innovatie Station Waikato
 • Sociale Innovatie Waikato

Wij bieden een student mentorprogramma voor het eerste jaar het beheer van studenten om u te helpen het academisch overgang van middelbare school naar de universiteit.

Voor deskundig advies over het schrijven van essays en rapporten, contact opnemen met ons team van gespecialiseerde docenten in het WMS Language and Learning Development Unit, Gelegen in het management Student Center (MSB1.50).

Toelating en inschrijving

U komt in aanmerking om een ​​aanvraag voor de Bachelor of Business als u University Entrance, of het equivalent daarvan. Alle andere aanvragen worden beschouwd op een case-by-case basis. Als u niet voldoen aan de toelatingscriteria, kunt u contact opnemen recruitment@waikato.ac.nz, Want er kunnen andere routes die u kunt nemen om te studeren aan de Universiteit van Waikato.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing qu ... Lees meer

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing quality research that aims to solve the worlds greatest issues has led to the University being among the 100 universities for research impact. Lees Minder
Hamilton , Tauranga + 1 Meer Minder