Bachelor of Business

HIWASSEE COLLEGE

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Business

HIWASSEE COLLEGE

Wij zijn verheugd u denkt over het deel gaan uitmaken van de Hiwassee community! We zijn hier om u te helpen met alles en nog wat je nodig hebt. We zouden graag om eventuele vragen die u heeft over het College van academici om de betaalbaarheid en daarbuiten te beantwoorden.

Onze campus is gegroeid van slechts zeven acres naar een grotere campus, bestaande uit achttien gebouwen gelegen op 400 acres.

Een universiteit Parallel Associate Degree Programma bevat de eerste twee jaar van een typisch vier jaar hogeschool of universiteit programma. Studenten in dit programma zijn degenen die verwachten te dragen aan een andere senior instelling na hun afstuderen aan Hiwassee College. De Associate of Arts of Associate of Science diploma wordt uitgereikt. De faculteit en het personeel van Hiwassee College werken nauw samen met onze studenten en met naburige hogescholen en universiteiten om een ​​soepele en nauwkeurige overdracht van kredieten te waarborgen. Het college handhaaft uiteraard-bycourse overdracht gelijkwaardigheid tafels met vele vier jaar hogescholen en universiteiten om de overdracht te vergemakkelijken en om de leerling en zijn / haar adviseur met de ontwikkeling van academische opleiding te helpen. In overleg met adviseurs, kan de student een individueel programma van de studie om hun doelen en interesses op gebieden zoals Business Design. De universiteit Parallel Associate Degree programma aangeboden door het College kan worden aangepast om beter te kunnen voldoen aan de behoeften van de student en aan de eisen van de senior instelling waaraan de student verwacht dat over te dragen tegemoet. Echter, bij het maken van eventuele wijzigingen in een curriculum moet de student moet u alle Algemene Onderwijs cursussen die nodig zijn voor het afstuderen te voltooien.

1

Echte leven.

Hiwassee College is een plek waar leren komt in de klas, maar nog belangrijker is het afkomstig is van real-world ervaring. U kunt worden verrast hoe weinig je ziet het bureau voor u. Leren is meer dan hands-on. Het is het echte leven.

Avontuur.

Met elke hoek draaien, zul je avontuur. Atletiek jouw ding? We hebben bijna elke sport beschikbaar en zijn altijd op zoek naar getalenteerde nieuwe atleten. Meer in de buitenlucht? Hier kan je jezelf raften op een rivier van stroomversnellingen, wandelen een uitdagende parcours, of gewoon in de majesteit van de prachtige natuur.

De volgende lijst van hogescholen en universiteiten hebben geverifieerd dat zij credits Hiwassee College hetzij als directe overdracht of case-by-case basis zal accepteren. Dit is geen uitputtende lijst, maar het is een uitstekende reeks van mogelijkheden voor studenten die het verdienen van dubbele inschrijving credits.

 • Brevard College
 • Bryan College
 • Carson-Newman Universiteit
 • Christian Brothers University
 • Clemson University
 • Cumberland University
 • East Tennessee State Univeristy
 • Emory & Henry College
 • Iowa Central Community College
 • Kentucky State University
 • Lincoln Memorial University
 • Maryville College
 • Milligan College
 • Universiteit Samford
 • St. Petersburg College
 • Tennessee Technological University
 • Tennessee Wesleyan College
 • Trevecca Nazarene University
 • Trine University
 • Tusculum College
 • Universiteit van de Cumberlands
 • Universiteit van Tennessee-Chattanooga
 • Universiteit van Tennessee-Knoxville

ZAKELIJKE ADMINISTRATIE

CURSUS BESCHRIJVING

1310 - Introduction to Business

Een enquête cursus ontworpen om de fundamentele concepten en functies van het bedrijfsleven te onderzoeken; de nadruk gelegd op gebied van management, marketing, boekhouding, financiën, economie en recht; vaardigheden en terminologie die nodig zijn voor succes in de volgende cursussen in deze gebieden. Geen vereisten. Drie hourscredit. Aangeboden nodig.

2010 - Business Communication

Onderzoek van de methoden van communicatie in het bedrijfsleven; de nadruk op de ontwikkeling van vaardigheden die nodig zijn voor het opstellen van zakelijke brieven, memo's en verslagen; effectieve mondelinge communicatieve vaardigheden. Drie uur krediet. Spring.

2110 - Introduction to Business Statistics

Inleiding tot de statistische analyse. Onderwerpen zijn onder meer beschrijvende statistiek, elementaire waarschijnlijkheid, kansverdelingen, steekproeven distributies, schatten, hypothese testen, lineaire correlatie en regressie, en chi-kwadraat testen. Voorwaarde: Math 1130 en 1730 of toestemming van de instructeur. Drie uur krediet. Spring.

2120 - Ondernemerschap

Deze cursus is ontworpen om een ​​evenwichtige benadering van het starten en runnen van een klein bedrijf te leren. Steeds meer ondernemerschap is de laan van de keuze voor creatieve individuen die de professionele, persoonlijke en financiële doelen en ambities. Deze cursus biedt niet alleen informatie over de sleutel tot het starten en ontwikkelen van levensvatbare ondernemingen, maar gaat ook in op de cruciale rol van kleine bedrijven spelen in de bredere economie. Drie uur krediet.

2130 - Zakelijke functies

Een onderzoek van de toepassing en de integratie van fundamentele zakelijke functies. Omvat aspecten van financiën, informatie management, logistiek, marketing, operations, en gedrag in organisaties. Vereisten: Economie 2010, Accounting 2010, Computer Information Systems 1020 of gelijkwaardig. Vier uur krediet. Spring.

2220 - International Business

Deze cursus biedt een overzicht van de mondiale zakelijke omgeving en de veranderende wereldeconomie. Hij benadrukt de alomtegenwoordigheid van de globalisering en de economische en sociale gevolgen van vandaag en in de toekomst. Internationaal beleid handel en procedures, cultuur diversiteit en communicatie in de wereldwijde markt worden onderzocht. Drie uur krediet.

2320 - Human Resource Management

Studenten verkennen van de waarden en percepties van geselecteerde groepen van invloed zijn sociale en economische leven door middel van een analyse van het menselijk beleid en praktijken resources, waaronder: werving, selectie, training, ontwikkeling en beloning van werknemers. Drie uur krediet.

2420 - Beginselen van Financiën

Deze cursus gaat in op de principes van de financiering in de eerste plaats vanuit het oogpunt van de financieel manager. Het combineren van de principes van het management, de wetten van vraag en aanbod, de beperkingen van de fiscale wetgeving, en de verslagen van de boekhouding, financieel beheer biedt de tools om kansen en strategisch plan voor methoden van het maximaliseren van de waarde van de onderneming te evalueren. Drie uur krediet.

2900/3900 - Special Topics

Bedoeld voor studenten die willen gebieden die niet in het reguliere curriculum of in aanvulling op de reguliere offerden bestuderen. Inhoud varieert. Meestal drie uur krediet, maar kan variëren. Niet aangeboden op een regelmatige basis.

3210 - Principes van Marketing

Basisbegrippen en functies van marketing; analyse van onderzoek en ontwikkeling, prijsstelling, distributie en promotie met betrekking tot de mogelijkheden en beperkingen die door de consument; de regelgeving en de concurrentie. Voorwaarde: Sophomore staan ​​of toestemming van de instructeur. Drie uur krediet. Aangeboden nodig.

3310 - Business Law

Basic inleiding tot het Amerikaanse rechtssysteem en de relatie met het bedrijfsleven. Te onderzoeken gebieden omvatten overheidsregulering, consumentenbescherming, contracten en onrechtmatige daad, misdaden, persoonlijke en onroerend goed, verkoop en bureau. Drie uur krediet. Niet aangeboden op een regelmatige basis.

3410 - Beginselen van management

Een inleiding tot de theorieën en processen van het management; fundamentele management functies van het plannen, organiseren, regisseren, en beheersen worden benadrukt als de fundamenten van het oplossen van problemen en besluitvorming. Drie uur krediet.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
2 - 4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Madisonville, Tennessee
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates