Bachelor of Commerce (BCOM)

University of Sydney - Business School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Commerce (BCOM)

University of Sydney - Business School

Bachelor of Commerce (BCOM)

&nbsp

Vanaf 2011 zal de Universiteit van Sydney Business School bieden een nieuw leven ingeblazen Bachelor of Commerce diploma dat is verbeterd om u de best mogelijke start van uw carrière in het bedrijfsleven.

&nbsp

De mate zal bieden:

&nbsp

Geïntegreerd leren in de belangrijkste gebieden van het bedrijfsleven

&nbsp

De nieuwe geïntegreerde core eenheden van de studie met een focus op commercialiteit zijn ontworpen om uw kennis en vaardigheden geleidelijk te ontwikkelen in de hele graad. Deze aanpak zal u helpen om de overgang van school naar de universiteit en vervolgens naar de wereld van het bedrijfsleven met gemak.

&nbsp

&nbsp

Grotere flexibiliteit om uw belangen te verkennen

&nbsp

De nieuwe structuur biedt u nog meer flexibiliteit om uw belangen te combineren in een groot aantal gebieden. Dit zal u in elke situatie je diploma om je carrière ambities van het gezin mogelijk te maken. Studenten die een cadetship zullen ook de flexibiliteit om hun studie in deeltijd af te ronden.

&nbsp

&nbsp

Real-world ervaring

De mate 's meer aandacht voor het aansluiten van je met de industrie en het blootstellen van je real-world business cases en ervaringen zorgen ervoor dat u echt carriere klaar en bereidt je voor op de markt betreden met vertrouwen tegemoet.

&nbsp

&nbsp

Diploma-eisen

&nbsp

De toekenning van de Bachelor of Commerce, studenten voltooien onderwijseenheden met een totale waarde van 144 studiepunten, bestaande uit:

&nbsp

 • zes belangrijkste eenheden van de studie (36 studiepunten), bestaande uit vijf junior-eenheden van de studie (30 studiepunten) en een senior-eenheid van de studie (zes studiepunten)
 • een belangrijke geselecteerd uit de 'Commerce vakgebieden '
 • ofwel een optionele tweede grote en / of electieve onderwijseenheden geselecteerd uit een van de 'Commerce onderwerpen ' of van een andere faculteit van de Universiteit van Sydney (onder voorbehoud van goedkeuring van de faculteit die de eenheid en de mate eisen)
 • een maximum van 60 studiepunten in junior (1000 niveau) onderwijseenheden
 • een minimum van 96 studiepunten in eenheden van onderzoek van de Business School en de School of Economics (maximaal 48 studiepunten in eenheden van een andere faculteit).

Let op: Studenten die begonnen hun diploma vóór tot en met 2011 moeten hun diploma af te maken in de mate resoluties voor het jaar begonnen zij hun diploma.

&nbsp

&nbsp

Core onderwijseenheden

&nbsp

Studenten zijn verplicht om hun junior core eenheden van de studie te voltooien als volgt:

&nbsp

 • Full-time studenten: Alle junior core eenheden moeten worden voltooid binnen het eerste jaar van inschrijving in een volgorde die in de mate progressie onderstaande tabel.
 • Part-time studenten: Alle junior core eenheden moet binnen de eerste twee jaar van inschrijving <./ Li>

&nbsp

De senior sluitstuk core unit moet worden ingevuld in een student 's laatste jaar van de inschrijving.

&nbsp

Junior eenheden van de studie (30 studiepunten):

 • BUSS1001 inzicht in de bedrijfs
 • BUSS1002 van het ondernemingsklimaat
 • BUSS1020 Kwantitatieve Business Analysis
 • BUSS1030 Accounting, Business and Society
 • BUSS1040 Economics for Business Decision Making

Senior-eenheid van de studie (zes studiepunten):

 • BUSS3500 geïntegreerde zakelijke oplossingen aan

&nbsp

&nbsp

Majors en keuzevakken

&nbsp

Verplichte grote

&nbsp

In de Bachelor of Commerce studenten selecteer een minste een grote uit de 'Commerce vakgebieden ' aan de eisen van hun diploma te vervullen. Een belangrijk bestaat uit een minimum van 36 studiepunten in het hoger onderwijseenheden (meestal zes eenheden) in een gebied. Preferente aandelen mag alleen worden meegeteld voor de vereisten van een major. Commerce onderwerpen zijn:

&nbsp

 • Boekhouding
 • Business Information Systems
 • Commercial Law
 • Econometrie
 • Economie
 • Financieren
 • Arbeidsverhoudingen en Human Resource Management
 • International Business
 • Beheer
 • Verkoop
 • Kwantitatieve Business Analysis

Let op. De Quantitative Business Analysis grote vervangt de Operations Management en besluit Wetenschappen grote vanaf 2012. Studenten die studie begonnen in 2011 kunnen kiezen om ofwel de Kwantitatieve Business Analysis grote of Operations Management en besluit Wetenschappen grote ronden.

&nbsp

&nbsp

Extra majors en keuzevakken

&nbsp

Studenten kunnen kiezen een extra grote en / of electieve onderwijseenheden van elk gebied aangeboden door de Business School of ze kunnen een belangrijke en / of electieve eenheden kiezen van een andere faculteit van de Universiteit van Sydney (onder voorbehoud van goedkeuring van de faculteit aanbod het apparaat).

&nbsp

Andere faculteit majors kunnen verschillen in grootte, maar in de meeste gevallen, een minimum van 36 studiepunten in het hoger (of tussen-en senior)-eenheden van de studie moet worden ingevuld in een enkel gebied. Voor deze graad, kan een maximum van 48 studiepunten in eenheden van onderzoek (zowel junior als senior) van buiten de Business School en de School of Economics worden afgerond.

&nbsp

&nbsp

Professional accounting accreditatie

&nbsp

Studenten van plan om de toelatingseisen van de CPA Australië of het Institute of Chartered Accountants in Australië te voldoen moet ook in hun natuurlijk een voorgeschreven set eenheden van de studie, inclusief rechten van deelneming van de studie van de boekhouding, ondernemingsrecht, Business Information Systems en financiën. Vereiste eenheden van de studie zijn opgenomen in de boekhouding major. Voor meer informatie over accreditatie-eisen contact opnemen met CPA Australië of ICAA.

&nbsp

&nbsp

Australische Computer Society (ACS) accreditatie

&nbsp

Studenten van plan om de toelatingseisen van de ACS te voldoen moet ook in hun natuurlijk een voorgeschreven set eenheden van de studie, waaronder een grote in Business Information Systems.

&nbsp

&nbsp

Australian Human Resources Institute (AHRI) accreditatie

&nbsp

Alle undergraduate award cursussen voorzien van een majoor in arbeidsverhoudingen en Human Resource Management zijn AHRI-geaccrediteerd. Studenten die aan de vereisten voor het lidmaatschap van professionele AHRI te voldoen moet ook deze belangrijke in hun cursus.

&nbsp

&nbsp

Part time studie

&nbsp

Part time studie is beschikbaar in de Bachelor of Commerce (BCOM) voor studenten met een Accounting van Financiën cadetship.Een patroon van onderwijseenheden die studenten in staat stellen core unit eisen en de vereiste eenheden te vullen voor een groot in Accounting and Finance of Business Law worden onderwezen in blok-modes op een vaste dag van de week, zodat cadetten hun werk ontmoeten en studie verplichtingen.

&nbsp

Andere studenten overweegt het bestuderen van part-time zou dat cadetten het algemeen alternatieve part-en full-time studie gedurende hun graden noteren, en kunnen alleen kiezen uit een beperkt aantal majors. Het BCOM is niet echt een part-time opleiding voor andere studenten.

Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Deeltijd
Voltijd
Locations
Australiƫ - Sydney, Nieuw-Zuid-Wales
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates