Bachelor of Commerce (BCOM)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bachelor of Commerce (BCOM)

&nbsp

Vanaf 2011 zal de Universiteit van Sydney Business School bieden een nieuw leven ingeblazen Bachelor of Commerce diploma dat is verbeterd om u de best mogelijke start van uw carrière in het bedrijfsleven.

&nbsp

De mate zal bieden:

&nbsp

Geïntegreerd leren in de belangrijkste gebieden van het bedrijfsleven

&nbsp

De nieuwe geïntegreerde core eenheden van de studie met een focus op commercialiteit zijn ontworpen om uw kennis en vaardigheden geleidelijk te ontwikkelen in de hele graad. Deze aanpak zal u helpen om de overgang van school naar de universiteit en vervolgens naar de wereld van het bedrijfsleven met gemak.

&nbsp

&nbsp

Grotere flexibiliteit om uw belangen te verkennen

&nbsp

De nieuwe structuur biedt u nog meer flexibiliteit om uw belangen te combineren in een groot aantal gebieden. Dit zal u in elke situatie je diploma om je carrière ambities van het gezin mogelijk te maken. Studenten die een cadetship zullen ook de flexibiliteit om hun studie in deeltijd af te ronden.

&nbsp

&nbsp

Real-world ervaring

De mate 's meer aandacht voor het aansluiten van je met de industrie en het blootstellen van je real-world business cases en ervaringen zorgen ervoor dat u echt carriere klaar en bereidt je voor op de markt betreden met vertrouwen tegemoet.

&nbsp

&nbsp

Diploma-eisen

&nbsp

De toekenning van de Bachelor of Commerce, studenten voltooien onderwijseenheden met een totale waarde van 144 studiepunten, bestaande uit:

&nbsp

 • zes belangrijkste eenheden van de studie (36 studiepunten), bestaande uit vijf junior-eenheden van de studie (30 studiepunten) en een senior-eenheid van de studie (zes studiepunten)
 • een belangrijke geselecteerd uit de 'Commerce vakgebieden '
 • ofwel een optionele tweede grote en / of electieve onderwijseenheden geselecteerd uit een van de 'Commerce onderwerpen ' of van een andere faculteit van de Universiteit van Sydney (onder voorbehoud van goedkeuring van de faculteit die de eenheid en de mate eisen)
 • een maximum van 60 studiepunten in junior (1000 niveau) onderwijseenheden
 • een minimum van 96 studiepunten in eenheden van onderzoek van de Business School en de School of Economics (maximaal 48 studiepunten in eenheden van een andere faculteit).

Let op: Studenten die begonnen hun diploma vóór tot en met 2011 moeten hun diploma af te maken in de mate resoluties voor het jaar begonnen zij hun diploma.

&nbsp

&nbsp

Core onderwijseenheden

&nbsp

Studenten zijn verplicht om hun junior core eenheden van de studie te voltooien als volgt:

&nbsp

 • Full-time studenten: Alle junior core eenheden moeten worden voltooid binnen het eerste jaar van inschrijving in een volgorde die in de mate progressie onderstaande tabel.
 • Part-time studenten: Alle junior core eenheden moet binnen de eerste twee jaar van inschrijving <./ Li>

&nbsp

De senior sluitstuk core unit moet worden ingevuld in een student 's laatste jaar van de inschrijving.

&nbsp

Junior eenheden van de studie (30 studiepunten):

 • BUSS1001 inzicht in de bedrijfs
 • BUSS1002 van het ondernemingsklimaat
 • BUSS1020 Kwantitatieve Business Analysis
 • BUSS1030 Accounting, Business and Society
 • BUSS1040 Economics for Business Decision Making

Senior-eenheid van de studie (zes studiepunten):

 • BUSS3500 geïntegreerde zakelijke oplossingen aan

&nbsp

&nbsp

Majors en keuzevakken

&nbsp

Verplichte grote

&nbsp

In de Bachelor of Commerce studenten selecteer een minste een grote uit de 'Commerce vakgebieden ' aan de eisen van hun diploma te vervullen. Een belangrijk bestaat uit een minimum van 36 studiepunten in het hoger onderwijseenheden (meestal zes eenheden) in een gebied. Preferente aandelen mag alleen worden meegeteld voor de vereisten van een major. Commerce onderwerpen zijn:

&nbsp

 • Boekhouding
 • Business Information Systems
 • Commercial Law
 • Econometrie
 • Economie
 • Financieren
 • Arbeidsverhoudingen en Human Resource Management
 • International Business
 • Beheer
 • Verkoop
 • Kwantitatieve Business Analysis

Let op. De Quantitative Business Analysis grote vervangt de Operations Management en besluit Wetenschappen grote vanaf 2012. Studenten die studie begonnen in 2011 kunnen kiezen om ofwel de Kwantitatieve Business Analysis grote of Operations Management en besluit Wetenschappen grote ronden.

&nbsp

&nbsp

Extra majors en keuzevakken

&nbsp

Studenten kunnen kiezen een extra grote en / of electieve onderwijseenheden van elk gebied aangeboden door de Business School of ze kunnen een belangrijke en / of electieve eenheden kiezen van een andere faculteit van de Universiteit van Sydney (onder voorbehoud van goedkeuring van de faculteit aanbod het apparaat).

&nbsp

Andere faculteit majors kunnen verschillen in grootte, maar in de meeste gevallen, een minimum van 36 studiepunten in het hoger (of tussen-en senior)-eenheden van de studie moet worden ingevuld in een enkel gebied. Voor deze graad, kan een maximum van 48 studiepunten in eenheden van onderzoek (zowel junior als senior) van buiten de Business School en de School of Economics worden afgerond.

&nbsp

&nbsp

Professional accounting accreditatie

&nbsp

Studenten van plan om de toelatingseisen van de CPA Australië of het Institute of Chartered Accountants in Australië te voldoen moet ook in hun natuurlijk een voorgeschreven set eenheden van de studie, inclusief rechten van deelneming van de studie van de boekhouding, ondernemingsrecht, Business Information Systems en financiën. Vereiste eenheden van de studie zijn opgenomen in de boekhouding major. Voor meer informatie over accreditatie-eisen contact opnemen met CPA Australië of ICAA.

&nbsp

&nbsp

Australische Computer Society (ACS) accreditatie

&nbsp

Studenten van plan om de toelatingseisen van de ACS te voldoen moet ook in hun natuurlijk een voorgeschreven set eenheden van de studie, waaronder een grote in Business Information Systems.

&nbsp

&nbsp

Australian Human Resources Institute (AHRI) accreditatie

&nbsp

Alle undergraduate award cursussen voorzien van een majoor in arbeidsverhoudingen en Human Resource Management zijn AHRI-geaccrediteerd. Studenten die aan de vereisten voor het lidmaatschap van professionele AHRI te voldoen moet ook deze belangrijke in hun cursus.

&nbsp

&nbsp

Part time studie

&nbsp

Part time studie is beschikbaar in de Bachelor of Commerce (BCOM) voor studenten met een Accounting van Financiën cadetship.Een patroon van onderwijseenheden die studenten in staat stellen core unit eisen en de vereiste eenheden te vullen voor een groot in Accounting and Finance of Business Law worden onderwezen in blok-modes op een vaste dag van de week, zodat cadetten hun werk ontmoeten en studie verplichtingen.

&nbsp

Andere studenten overweegt het bestuderen van part-time zou dat cadetten het algemeen alternatieve part-en full-time studie gedurende hun graden noteren, en kunnen alleen kiezen uit een beperkt aantal majors. Het BCOM is niet echt een part-time opleiding voor andere studenten.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

In de huidige 's snel veranderende zakelijke omgeving, succes vraagt ​​om een ​​uniek perspectief en de mogelijkheid om pro-actief aan te passen aan nieuwe mondiale trends. De wereld - en de wereld v ... Lees meer

In de huidige 's snel veranderende zakelijke omgeving, succes vraagt ​​om een ​​uniek perspectief en de mogelijkheid om pro-actief aan te passen aan nieuwe mondiale trends. De wereld - en de wereld van het bedrijfsleven - is voortdurend in beweging. En als de wereld om ons heen verandert, zo is de manier waarop we 're zaken te doen. De Universiteit van Sydney Business School is een world-class business school in de voorhoede van de wereldwijde business en management onderwijs. Relevante en gericht op vandaag de dag 's zakenwereld, het is de enige business school in Australië met een gecombineerde wereldwijde accreditaties van AACSB, CEMS en EQUIS. Veel van onze programma's zijn ook professioneel geaccrediteerde, als aanvulling op en ter ondersteuning van de wereldwijde erkenning en het respect van de Universiteit van Sydney Business School kwalificatie. Waarom studeren aan de Business School? De Universiteit van Sydney Business School biedt u de meest dynamische business onderwijs ervaring op in Australië en biedt een suite in overleg met de leiders van de industrie. Studeren aan de Universiteit van Sydney Business School geeft je toegang tot onze ongeëvenaarde lerende gemeenschap, internationale accreditaties en zal u met een paspoort in een wereldwijd netwerk van goed presterende en succesvolle alumni. De Business School biedt nieuwe perspectieven op zakelijke problemen en we inspireren onze studenten om na te denken, uit te dagen en te creëren.We hebben ook zeer nauw samen met onze Australische en internationale corporate partners, zoals de Business School van oordeel dat de hedendaagse zakelijke en relevante business onderwijs onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Door te kiezen om te studeren aan de Universiteit van Sydney Business School, bent u niet alleen het verdienen van een graad. U opent de deur naar de leer-en lifestyle voordelen die de Universiteit van Sydney te bieden heeft, en het instellen van de cursus voor uw toekomst in de wereld van het bedrijfsleven. &amp;nbsp&amp;nbsp Undergraduate Studie: Een 360 ° View Undergraduate studie aan de Universiteit van Sydney Business School is dynamischer en aangesloten op relevante industrie dan ooit tevoren. Onze cursussen richten zich op echte wereld bedrijfsleven, en biedt een meeslepende leeromgeving door middel van internationale en binnenlandse stage en plaatsing van programma's.&amp;nbsp Deze alomvattende aanpak van het leren biedt Business School studenten een volledig 360 ° blik op de wereld om je heen, zodat je je carrière te starten met vertrouwen tegemoet. &amp;nbsp Wat uw passie, zijn de kwaliteit opleidingen aan de Universiteit van Sydney Business School is ontworpen om u te helpen uw carrière ambities. Lees Minder