Bachelor of Commerce (Bank- en Financiewezen) dubbele major

Curtin Singapore

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Commerce (Bank- en Financiewezen) dubbele major

Curtin Singapore

Bachelor of Commerce (Bank- en Financiewezen) dubbele major

De Bachelor of Commerce is principe natuurlijk Curtin Business School en meest internationaal erkende zakelijke kwalificatie in de regio Azië-Pacific regio.

bankieren

Wilt u weten hoe bedrijven, de overheid en huishoudens te werken? In deze grote u zult zich richten op de financiële markten en instellingen. Je zal de ontwikkelingen in de financiële sector en het beheer van financiële instellingen te bestuderen, terwijl het leren over het gebied van economie. Je zult een praktische kennis van de Australische bancaire en financiële systeem te ontwikkelen met een breed perspectief van de omgeving van het bedrijfsleven. Deze belangrijke zal u uitrusten met de kennis en vaardigheden die nodig zijn om productief bijdragen te leveren aan uw werkgevers in het begin van je carrière. U vindt de relevante kwesties in de financiële sector te begrijpen en de vaardigheden die nodig zijn om bij te blijven met en begrijpen van nieuwe ontwikkelingen op het gebied na het afstuderen te ontwikkelen.

financiën

Carrière in de financiële wereld kan grofweg worden gedefinieerd om corporate finance, financiële instellingen, financiële markten en de verschillende takken van de sector financiële dienstverlening omvatten. Deze belangrijke geeft je een breed inzicht in de structuur en werking van de financiële markten in beheer te geven. U leert over de investeringen evaluatie, beslissen hoe activiteiten te financieren en begrijpen van de rol gespeeld door de financiële markten en instrumenten.

De erkenning van beroepskwalificaties

Afgestudeerden komen in aanmerking voor het lidmaatschap van de Financial Services Institute van Australazië.

Jaarlijkse inname beginnen in maart, juli en november.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
2 - 2 jaar
Voltijd
Price
Prijs
51,840 SGD
Locations
Singapore - Singapore
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2019
Singapore - Singapore
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan