Bachelor of Commerce (boekhouding en financiƫn) dubbele major

Curtin Singapore

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Commerce (boekhouding en financiën) dubbele major

Curtin Singapore

Bachelor of Commerce (Accounting) enkele belangrijke

De Bachelor of Commerce is principe natuurlijk Curtin Business School en meest internationaal erkende zakelijke kwalificatie in de regio Azië-Pacific regio.

Curtin University is gerangschikt als een van de top 100 best presterende universiteiten in de onderwerpen van boekhouding en financiën door de QS World University Rankings in 2014.

boekhoudkundige

Professionele accountants analyseren de financiële transacties van een bedrijf of een individu en verslagen op te stellen of advies te geven over hun registratie en compliance-eisen. In deze grote u uitgebreide kennis van de boekhouding en de bijbehorende velden van auditing, belastingen, ondernemingsrecht en financieel beheer te ontwikkelen. U zult genieten van verschillende boekhoudkundige eenheden evenals sommige zaken, recht en financiën studies.

In deze grote u zult worden ingevoerd om boekhoudkundige principes, auditing, belastingen en relevante gebieden van het ondernemingsrecht en financieel beheer. U vindt de registratie en communicatie van informatie met betrekking tot de financiële prestaties van organisaties te onderzoeken. Je leert verslagen op te stellen of advies te geven inzake het bijhouden en compliance-eisen van een organisatie, zodat u klaar voor een succesvolle carrière in elke industrie sector.

financiën

Carrière in de financiële wereld kan grofweg worden gedefinieerd om corporate finance, financiële instellingen, financiële markten en de verschillende takken van de sector financiële dienstverlening omvatten. Deze belangrijke geeft je een breed inzicht in de structuur en werking van de financiële markten in beheer te geven. U leert over de investeringen evaluatie, beslissen hoe activiteiten te financieren en begrijpen van de rol gespeeld door de financiële markten en instrumenten.

Jaarlijkse inname beginnen in maart, juli en november.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
2 - 2 jaar
Voltijd
Price
Prijs
51,840 SGD
Locations
Singapore - Singapore
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2019
Singapore - Singapore
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan