Read the Official Description

De Bachelor of Commerce (Accounting) is een geïntegreerd programma dat u biedt belangrijke zakelijke en commerciële vaardigheden door middel van industrie-gerichte kerncursussen. Gecombineerd met een specialisatie in boekhouding en de mogelijkheid om een ​​stage, mentor of geïntegreerd leren in te bouwen, studeert u met de kennis en vertrouwen om succesvolle boekhoudkundige taken te behalen.

Dit programma opent een wereld van mogelijkheden. Het is uw kans om, als onderdeel van de generatie van nieuwe vernieuwers, de weg te leiden in het hoog aangeschreven en evoluerende boekhoudkundig beroep.

U profiteert van onze sterke banden met professionele brancheorganisaties, wat betekent dat uw vaardigheden fris, relevant en gerespecteerd zijn. Deze links zullen u helpen op een levendig en uitdagend carrierepad, met werkgelegenheidskansen nationaal en over de hele wereld.

Als afgestudeerd boekhouder bent u een beslisser en probleemoplosser. Je zult zelfverzekerd en analytisch zijn, uitblinken in team situaties en begrijpen de economische, juridische en politieke invloeden die de wereldwijde zaken beïnvloeden. Deze kwaliteiten zullen essentieel zijn voor uw rol bij het helpen van klanten om succesvolle financiële en managementbeslissingen te maken.

De Universiteit van Zuid-Australië is een van de voornaamste handelsscholen van de natie, in de top één procent wereldwijd.

Doel

Om de studenten te voorzien van de opleiding en vaardigheden die nodig zijn om accountants in de openbare praktijk, de handel en de industrie, en de publieke sector te zijn. Het biedt ook een goede kwalificatie voor loopbaan in zaken en management.

Program taught in:
Engels

See 3 more programs offered by University of South Australia »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Jan. 2020
Duration
3 jaar
Voltijd
By locations
By date
Begindatum
Jan. 2020
Application deadline

Jan. 2020