Bachelor of Commerce (boekhouding) enkele belangrijke

Curtin Singapore

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Commerce (boekhouding) enkele belangrijke

Curtin Singapore

Bachelor of Commerce (Accounting) enkele belangrijke

De Bachelor of Commerce is principe natuurlijk Curtin Business School en meest internationaal erkende zakelijke kwalificatie in de regio Azië-Pacific regio.

Curtin University is gerangschikt als een van de top 100 best presterende universiteiten in de onderwerpen van boekhouding en financiën door de QS World University Rankings in 2014.

Bent u een dynamo powerhouse van cijfers en financiën?

Professionele accountants analyseren de financiële transacties van een bedrijf of een individu en verslagen op te stellen of advies te geven over hun registratie en compliance-eisen. In deze grote u uitgebreide kennis van de boekhouding en de bijbehorende velden van auditing, belastingen, ondernemingsrecht en financieel beheer te ontwikkelen. U zult behandelen een verscheidenheid van de boekhoudkundige eenheden, evenals een aantal zaken, recht en financiën studies.

In deze belangrijke u zult worden ingevoerd om boekhoudkundige principes, auditing, belastingen en relevante gebieden van het ondernemingsrecht en het financieel beheer. U vindt de opname en de communicatie van informatie met betrekking tot de financiële prestaties van organisaties te onderzoeken. Je leert verslagen op te stellen of advies te geven over het bijhouden en compliance-eisen van een organisatie, zodat u klaar voor een succesvolle carrière in elke sector sector zijn.

Deze cursus is geaccrediteerd door de CPA Australië en het Institute of Public Accountants (IPA), en afgestudeerden komen in aanmerking voor een aanvraag voor geassocieerd lidmaatschap van beide beroepsorganisaties. Afgestudeerden komen in aanmerking in het Institute of Chartered Accountants Australië (ICAA) programma in te voeren.

Jaarlijkse inname beginnen in maart, juli en november.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
2 - 2 jaar
Voltijd
Price
Prijs
51,840 SGD
Locations
Singapore - Singapore
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2019
Singapore - Singapore
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan