Bachelor of Commerce (digitale marketing)

Fanshawe College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Commerce (digitale marketing)

Fanshawe College

Het maken van de ideeën en dromen van uw toekomstige zakelijke klanten komen om het leven is wat marketing is alles over. Empowering bedrijven met de strategieën en vaardigheden die nodig zijn om hun markt te bereiken in de digitale wereld is het doel van een digitale marketeer. Hulp bieden bedrijven met een echte marketing strategieën voor de moderne zakenwereld door het inschrijven in de Bachelor of Commerce (Digital Marketing) programma vandaag.

De Digital Marketing sector vereist kennis van de belangrijkste fundamenten van het bedrijfsleven waaronder zakelijke strategie, management, human resources, boekhouding en leiderschap. Echter, ontvangt u ook cutting-edge training met gespecialiseerde digitale marketing cursussen, waaronder brand management en media-integratie, analytics, website strategisch management en search engine marketing. Je zult helpen sluit uw toekomstige klanten naar de on-line wereld waar elke droom mogelijk is, en op meerdere media platforms. U zult ook bereid om certificatie-examens te schrijven binnen de marketing gebied van digitale bij het afstuderen zijn.

Het programma biedt ook de keuze, zodat u uw passies kunt volgen wanneer u overstapt. Carrières op het gebied van digitale marketing, algemene marketing, direct marketing, communicatie, product marketing, customer relationship management, marktanalyse, search engine marketing / optimalisatie, web analytics of ondernemende activiteiten af ​​te wachten afgestudeerden. Alles is mogelijk.

Ook, als u op dit moment ingeschreven in het Business - Marketing diploma-programma, kunt u zowel een diploma en een diploma in vier jaar verdienen.

Programma beschrijving

De Bachelor of Commerce (Digital Marketing) programma is een vierjarig, eert niveau graad met een verplichte co-op werk termijn tussen de semesters 7 en 8. Studenten zullen kern fundamenten van het bedrijfsleven waaronder zakelijke strategie, management, human resources, boekhouding en leiderschap in aanvulling op de gespecialiseerde digitale marketing cursussen, waaronder brand management en media-integratie, analytics, website strategisch management en search engine marketing te bestuderen. Studenten zullen goed voorbereid zijn om certificatie-examens te schrijven binnen de marketing gebied van digitale bij het afstuderen zijn.

Co-operative Onderwijs

Deze opleiding van vier jaar vereist de voltooiing van een verplichte co-op werk termijn. Meer informatie over co-operative onderwijs kan worden gevonden op www.fanshawec.ca/co-op.

Fanshawe College is een toestemming verleend door de Minister van Onderwijs, hogescholen en universiteiten om deze opleiding te bieden voor een periode van zeven jaar vanaf mei 2015. Het college ziet erop toe dat alle leerlingen tijdens de periode van instemming met de bovengenoemde programma gaf de mogelijkheid om het programma te voltooien binnen een redelijke termijn zal hebben.

Toelatingsvoorwaarden - 2016/2017

OSSD met vakken uit de University (U) of University / College (M) stroom met:

 • Rang 12 Geavanceerde functies (U) Let op: minimum eindcijfer vereist is 70)
 • Rang 12 Engels (U) Let op: minimum eindcijfer vereist is 70)
 • Plus vier extra Rang 12 University (U) of University / College (M) cursussen
 • Final minimale gemiddelde van 65,0% op basis van de hoogste zes Rang 12 University (U) of universiteit / hogeschool
(M) cursussen of


Oudere Aanvrager met staande in de verplichte vakken zand kwaliteiten van meer dan tated
OF
Post-Secondary Standing * (indien van toepassing)

Engels taaleisen

Aanvragers wier eerste taal niet Engels is vereist zal zijn om vaardigheid in het Engels aan te tonen door een van de volgende methoden:

 • Een Grade 12 College streamen of universiteit streamen Engels krediet van een Ontario Secondary School, of gelijkwaardig, afhankelijk van Toelatingsvoorwaarden het programma
 • Test van het Engels als vreemde taal (TOEFL) test met een minimum score van 560 voor de op papier gebaseerde test (PBT), of 84 voor de op internet gebaseerde test (iBT), met de testresultaten in de afgelopen twee jaar
 • Internationaal Engels Language Testing System (IELTS) test met een totale score van 6,5 met geen score minder dan 6,0 in elk van de vier bands, met testresultaten in de afgelopen twee jaar
 • Canadese Academisch Engels Taal (CAEL) test met een totale score van 70, met de testresultaten in de afgelopen twee jaar
 • Een Engels Taal Evaluatie (ELE) bij Fanshawe College met een minimale score van 75% in alle secties van de test, met testresultaten in de afgelopen twee jaar

Aanbevolen Personal Voorbereiding

 • Overweeg nadruk zoekopdrachten zomer baan in het bedrijfsleven / marketing / customer service gerelateerde gebieden
 • Vrijwilligers met een not-for-profit organisatie
 • Lees of volg business / marketing relevante publicaties en blogs (bijvoorbeeld Marketing Magazine, Ad Age, merkkanaal of bekabeld)
 • Volg marketing groepen op LinkedIn of Twitter
 • Versterken problemen oplossen, kritisch denken en time management vaardigheden voorafgaand aan het invoeren van het programma

Geavanceerde Permanent

 • Kandidaten met een Fanshawe College Diploma in Business - Marketing met een minimum GPA van 3,5 kan worden toegepast op semester 4 van de Bachelor of Commerce (Digital Marketing) Degree.
 • Kandidaten met een Fanshawe College Advanced Diploma in Business Administration - Marketing met een minimum GPA van 3,0 kan worden toegepast op semester 6 van de Bachelor of Commerce (Digital Marketing) Degree.
 • Kandidaten die een individuele studiepunten van de Canadese universiteiten moeten een gedetailleerde inhoud van de cursus van theorie en practica (indien van toepassing) te verstrekken.
 • International aanvragers van toepassing kunnen zijn voor de cursus krediet bereikt bij de post-secundair onderwijs. Gedetailleerde inhoud van de cursus van theorie en praktische oefeningen van de internationale instelling moet worden opgenomen met een transcript als onderdeel van de aanvraag (officiële documenten aan het Bureau van de griffier die in een verzegelde envelop). Als de vertaling van de documenten die in het Engels nodig is dit moet worden uitgevoerd door een erkende service.
 • Op basis van de door de Postsecondary Quality Assessment Board for Applied Degree Programs richtlijnen, kunnen credits voor geavanceerde staan ​​niet meer dan 50% van het totaal van het programma.

Aanvrager selectiecriteria

Wanneer het aantal in aanmerking komende aanvragers groter is dan de beschikbare ruimte in het programma, zal de Aanvrager selectiecriteria zijn:

 • Voorkeur voor permanente bewoners van Ontario
 • Ontvangst van de aanvraag door 1 februari (na deze datum, Fanshawe College zal menen verzoeksters op een first-come, first-served basis, totdat het programma is vol)
 • Prestatie in de Toelatingsvoorwaarden
 • Prestatie in Post-Secondary Studies * (indien van toepassing)

Let op: * De kandidaten ingeschreven in een universiteit of die eerder hebben deelgenomen aan de universiteit of andere post-secundaire instellingen en toepassen om te zetten in de Bachelor of Commerce (Digital Marketing) programma worden beschouwd op basis van hun post-secundair staan. Concreet aanvragers momenteel ingeschreven in een universiteit of die al eerder deelgenomen aan de universiteit moet een minimale gemiddelde van 65,0% te handhaven op de laatste tien volle krediet of volledige kredietequivalent cursussen in aanmerking te komen voor toelating. Kandidaten met minder dan tien volledige krediet cursussen moet een minimale gemiddelde van 65,0% op alle cursussen in aanmerking te komen voor toelating te handhaven. Aanvragers het aanbrengen van een community college moet met succes een diploma programma met een totale GPA van 2,5 in hun programma hebben afgerond. Bovendien moeten alle studenten die van de universiteit of hogeschool de eerste vereiste cursussen in de wiskunde en Engels hebben afgerond, zoals vermeld in de toelatingseisen.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Canada - London, Ontario
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Canada - London, Ontario
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan