Bachelor of Commerce - boekhouding

Humber College Institute of Technology & Advanced Learning

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Commerce - boekhouding

Humber College Institute of Technology & Advanced Learning

Boekhouding op zijn best

Er is geen betere plek om zich te concentreren op een opleiding in de boekhouding dan bij The Business School bij Humber. Onze ervaren docenten in combinatie met een branchegerichte curriculum en gerenommeerde partners uit de industrie zetten ons programma tot de allerbeste. Profiteer van het programma specifieke middelen zoals "The Accounting Centre" en uitdagende case studies.

Onze Programma

Humber's Bachelor of Commerce - Accounting opleiding zal u helpen om vaardigheden in de toegepaste aspecten van het beroep te ontwikkelen. Inleidende cursussen bieden een fundamenteel begrip van een verscheidenheid van zakelijke disciplines samen met hun functies en relaties. Upper-jaar cursussen bieden een meer diepgaande studie van de boekhouding. Keuzevakken beschikbaar zijn in de kunsten en de geesteswetenschappen, sociale wetenschappen en natuurwetenschappen zal verrijken en uit te breiden uw academische ervaring. Het programma benadrukt kritisch denken, analytische vaardigheden, communicatie en leiderschap. Gebieden van studie omvatten marketing, recht, economie, operations management, ethiek, human resources management, gedrag in organisaties, financiële administratie, management accounting, financieel management, belastingen, audit, strategisch management, en statistieken en kwantitatieve analyse.

U krijgt de gelegenheid om te trainen in Humber's state-of-the-art Accounting Centre, waar u over de beste praktijken in de boekhouding zullen leren en te gebruiken industrie standaard software zoals Gewoon Accounting hebben.

Wat je leert

Common Platform Jaren 1 en 2

Dit programma is een van de elf Bachelor of Commerce graden gebouwd op een gemeenschappelijke tweejarige platform business studies die studenten geeft de tijd om hun specialiteit te beslissen. In de jaren een en twee, leren de studenten de fundamenten van het bedrijfsleven, waaronder boekhouding, ondernemingsrecht, informatiesystemen, e-commerce, financieel management, HR management en marketing. Aan het einde van het jaar twee, studenten maken hun besluit en brengen hun laatste twee jaar gespecialiseerd is in hun gekozen zakelijk gebied.

Curriculum Highlights (Specialisatie 3 jaar en 4)

 • Financiële boekhouding
 • Management accounting
 • Financieel management
 • belasting
 • auditing
 • Strategisch management
 • Statistiek
 • Kwantitatieve analyse

Stage

Studenten zullen deelnemen aan een verplichte volledige semester van betaald werk, 14 weken / 490 uren, in het eerste semester van het 4e jaar van de studie. Studenten zullen kiezen uit een breed scala van mogelijkheden in de openbare accountantskantoren, overheidsgebouwen, not-for-profit organisaties, grote bedrijven, kleine bedrijven en financiële instellingen. Studenten kunnen werken voor werkgevers in boekhoudkundige praktijken in de industrie (verzekeringen, banken, productie of dienstverlenende bedrijven), non-profit organisaties of voor alle niveaus van de overheid. Deze werkgevers kunnen variëren van grote multinationals tot kleine eenmanszaken.

Onze faculteit zijn experts

Je leert van professoren die real-world boekhoudkundige ervaring en zijn actief in de industrie. Of u nu het analyseren van een case study, het horen van een gastspreker of het deelnemen aan een veldbezoek, onze professoren zijn toegewijd om u te voorzien van praktische, hands-on accounting training om u te helpen de carrière die u wilt bereiken.

Voor informatie over de faculteit geloofsbrieven voor dit programma, bezoek humber.ca/faculty.

Accounting Centre

De Accounting Centre is een hulpmiddel beschikbaar voor alle studenten in het boekhoudkundige cursussen. Studenten bieden hulp bij het tekstboek concepten, huiswerk vragen en een algemeen begrip van natuurlijk materiaal van 1 tot 6 semester.

Een schat aan Vacatures

Toronto is een van de top drie van de financiële markten van Noord-Amerika en een leider in de professionele diensten op het gebied van assurance, audit en belastingen. Als afgestudeerde van de Humber's Bachelor of Commerce - Accounting programma zal u in staat om uw superieure boekhouding training te combineren met een overvloed aan kansen op werk.

Met Humber's uitgebreide boekhouding graad, kunt u een carrière in de openbare accountantskantoren na te streven, de overheid, not-for-profit organisaties, grote bedrijven, kleine bedrijven en financiële instellingen als accountant, budget analist, belastingen specialist, accountant of penningmeester. Misschien bent u een ondernemer in hart en nieren. De opleiding ontvangt u bij Humber zult u de vaardigheden en het vertrouwen om het opzetten van je eigen boekhoudpraktijken of bedrijf te geven. Het kan u ook voorbereiden om graduate studies in de boekhouding of aanverwante gebieden voort te zetten. Het is een stichting die u toelaat om precies wat je wilt doen.

Carrièremogelijkheden

 • Accountant
 • Budget analist
 • belastingen specialist
 • revisor
 • PENNINGMEESTER

Potentiële werkgelegenheid

 • Openbare accountantskantoren
 • Regering
 • Not-for-profit organisaties
 • grote bedrijven
 • Kleine bedrijven
 • Financiële instellingen

Professionele Accreditatie, Endorsement en erkenning

Humber's Bachelor of Commerce - Accounting voldoet aan het Institute of Chartered Accountants van Ontario (ICAO) cursus eisen. Als goed, Humber's Bachelor of Commerce - Accounting kwalificeert afgestudeerden om de Certified Accountant (CMA) van Ontario toelatingsexamen te schrijven. De Certified General Accountants (CGA) van Ontario vereist afgestudeerden van Humber's Bachelor of Commerce - Accounting in te schrijven voor extra CGA-specifieke cursussen als onderdeel van hun lidmaatschap eisen. Alle professionele boekhouding verenigingen zijn onafhankelijk van Humber, hebben allemaal aanvullende eisen voor het lidmaatschap buiten houden van een diploma, en al kunnen hun wensen op elk moment wijzigen.

Toelatingsvoorwaarden

Om in aanmerking te komen voor toelating, moet u het volgende beschikken:

 • Ontario Secondary School Diploma (OSSD) of gelijkwaardig met inbegrip van deze verplichte vakken:
  • Rang 12 Engels (ENG4U of gelijkwaardig) minimum 65 procent
  • Rang 12 Wiskunde (MDM4U, MCB4U, MGA4U, MCV4U of MHF4U of gelijkwaardig) ten minste 60 procent (Studenten die niet beschikken over Grade 12U Mathematics of die een graad behaald onder de 60 procent kan worden beschouwd voor toelating. Studenten zullen worden verplicht om een ​​wiskundige gelijkwaardigheid cursus te voltooien tijdens hun eerste semester aan Humber. Extra cursusgeld van toepassing.)
  • Vier Grade 12 U en M banen naast de bovengenoemde
  • Overall minimum Grade Point Average (GPA) 65 procent

of

 • Volwassen status van student

of

 • Hogeschool of universiteit overdrachtstatus

Alle aanvragers wier eerste taal niet Engels moet voldoen Humber Engels Taalvaardigheid beleid.

Selectie: Toelating selectie is gebaseerd op de wetenschappelijke criteria aangegeven. Meeting minimale toelatingseisen geeft toelating niet garanderen.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
7,446 CAD
binnenlands $ 7,446.54 / internationale $ 14.800
Locations
Canada - Fredericton, New Brunswick
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Canada - Toronto, Ontario
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Jan. 2019
Canada - Toronto, Ontario
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Sept. 2019
Canada - Toronto, Ontario
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Canada - Fredericton, New Brunswick
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan