Bachelor of commerce - gastvrijheid en toeristisch management

Humber College Institute of Technology & Advanced Learning

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of commerce - gastvrijheid en toeristisch management

Humber College Institute of Technology & Advanced Learning

Hospitality En Toerisme Management op zijn best

Er is geen betere plek om zich te concentreren op een opleiding in de horeca en het toerisme dan bij The Business School bij Humber. Deze graad is ontworpen om aan de eisen van de werkgevers het voorbereiden van studenten met nu noodzakelijk in deze snelle bedrijfstak van de strategische, technische en leidinggevende vaardigheden te voldoen. Het combineert de theorie en de kennis van bedrijfskunde en toerisme studies met ervaringsleren in de toeristische industrie.

Ons programma

Humber's Bachelor of Commerce - Hospitality en Toerisme Management opleiding is ontworpen om aan de eisen van de werkgevers voor de strategische, technische en leidinggevende vaardigheden in deze spannende en dynamische industrie nodig geacht te voldoen.

Het programma bevat een "beste van twee werelden" benadering: de theorie en de kennis die u krijgen van een traditionele opleiding in bedrijfskunde en toerisme studies, samen met ervaringsleren in de toerisme-industrie sectoren. Gedurende het programma, zal je bezighouden met het analyseren van een reeks van business en management scenario waarvoor u aanbevelingen en oplossingen voor te bereiden. Het programma biedt ook een internationaal perspectief door middel van case studies die het mondiale karakter van de toeristische sector te weerspiegelen.

In de jaren een en twee, zult u kennis met fundamentele business concepten, zoals marketing, finance, accounting, economie en recht. In jaar drie en vier, zal u zich richten op geavanceerde hospitality en toerisme-industrie beheer en de toepassing van de technologie in het toerisme strategie, marketing en distributie systemen. Je zal gebruik maken van software-applicaties en geavanceerde financiële management vaardigheden van toepassing zijn op het toerisme bedrijfsvoering en prestaties.

Wat stelt onze Hospitality en Toerisme Management mate onderscheidt, is het feit dat het een geïntegreerd bachelor's degree, wat betekent dat je professionele ervaring op te doen tijdens het bijwonen van lessen. U zult samenwerken met de industrie door middel carrière stages en projecten, en u zal worden geleid door professoren met uitgebreide, real-world ervaring in onderzoek, onderwijs en het bedrijfsleven. Je zult een voorsprong op de concurrentie in de toeristische bedrijfsleven, zowel in Canada als internationaal, of, daarnaast kan je je vaardigheden en expertise te gebruiken om verder te gaan met graduate studies.

Wat je leert

Common Platform Jaren 1 en 2

Dit programma is een van de elf Bachelor of Commerce graden gebouwd op een gemeenschappelijk platform van twee jaar van het bedrijfsleven studies die studenten geeft de tijd om hun specialiteit te beslissen. In de jaren een en twee, leren de studenten de fundamenten van het bedrijfsleven, waaronder boekhouding, ondernemingsrecht, informatiesystemen, e-commerce, financieel management, HR management en marketing. Aan het einde van het jaar twee, studenten maken hun besluit en brengen hun laatste twee jaar gespecialiseerd is in hun gekozen zakelijk gebied. Alle graden op de gemeenschappelijk platform>

Curriculum Highlights (Specialisatie 3 jaar en 4)

 • Tourism Marketing - Sales and Distribution
 • Global Aardrijkskunde
 • e-Tourism Management
 • Strategie en Marketing
 • Hospitality Operations Management
 • Tourism Destination Development - International Perspectives

Stage

Een volledige semester van betaald werk in de zomer tussen semesters zes en zeven zullen gekwalificeerde studenten de hands-on ervaring die zeer wordt gewaardeerd door werkgevers geven.

De Humber Advantage

Wat stelt onze Hospitality en Toerisme Management mate onderscheidt, is het feit dat het een geïntegreerd bachelor's degree, wat betekent dat je professionele ervaring op te doen tijdens het bijwonen van lessen. U zult samenwerken met de industrie door middel carrière stages en projecten, en u zal worden geleid door professoren met uitgebreide, real-world ervaring in onderzoek, onderwijs en het bedrijfsleven. U krijgt een voorsprong op de concurrentie in de toeristische bedrijfsleven, zowel in Canada als internationaal, of, daarnaast kan je je vaardigheden en expertise te gebruiken om verder te gaan met graduate studies. Study Abroad Hospitality and Tourism Degree studenten kunnen in aanmerking komen voor studie in het buitenland kansen.

Career Opties

Today's hospitality en toerisme zakelijke leiders zoeken medewerkers die zowel de kennis en ervaring die nodig zijn om direct bijdragen aan het werk te maken hebben. Hospitality and Tourism Management diploma afgestudeerden kunnen carrièremogelijkheden vinden met de werkgevers in de industrie, zoals: toerisme leveranciers, toeristische attracties, groothandels, retailers en distributeurs, destination management organisaties en marketing bedrijven.

Carrièremogelijkheden:

 • Destination Manager
 • Reisbureau eigenaar
 • Marketeer in e-Tourism
 • Groothandelaar
 • Operations manager
 • Business Analyst

Potentiële werkgelegenheid:

 • Air Canada Vakanties
 • American Express
 • Expedia
 • Travelocity
 • Vier Jaargetijden
 • Holiday Inn
 • Oliver & Bonacini Restaurants
 • Woodbine Entertainment Group

Toelatingsvoorwaarden

Om in aanmerking te komen voor toelating, moet u het volgende beschikken:

 • Ontario Secondary School Diploma (OSSD) of gelijkwaardig met inbegrip van deze verplichte vakken:
  • Rang 12 Engels (ENG4U of gelijkwaardig) minimum 65 procent
  • Rang 12 Wiskunde (MDM4U, MCB4U, MGA4U, MCV4U of MHF4U of gelijkwaardig) ten minste 60 procent (Studenten die niet beschikken over Grade 12U Mathematics of die een graad behaald onder de 60 procent kan worden beschouwd voor toelating. Studenten zullen worden verplicht om een ​​wiskundige gelijkwaardigheid cursus te voltooien tijdens hun eerste semester aan Humber. Extra cursusgeld van toepassing.)
  • Vier Grade 12 U en M banen naast de bovengenoemde
  • Overall minimum Grade Point Average (GPA) 65 procent

of

 • Volwassen status van student

of

 • Hogeschool of universiteit overdrachtstatus

Alle aanvragers wier eerste taal niet Engels moet voldoen Humber Engels Taalvaardigheid beleid.

Selectie: Toelating selectie is gebaseerd op de wetenschappelijke criteria aangegeven. Meeting minimale toelatingseisen geeft toelating niet garanderen.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
7,446 CAD
binnenlands $ 7,446.54 / internationale $ 14.800
Locations
Canada - Fredericton, New Brunswick
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Canada - Toronto, Ontario
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Jan. 2019
Canada - Toronto, Ontario
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Sept. 2019
Canada - Toronto, Ontario
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Canada - Fredericton, New Brunswick
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan