Bachelor of commerce - het internationale bedrijfsleven

Humber College Institute of Technology & Advanced Learning

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of commerce - het internationale bedrijfsleven

Humber College Institute of Technology & Advanced Learning

International Business op zijn best

Er is geen betere plek om zich te concentreren op een opleiding in het internationale bedrijfsleven dan bij The Business School bij Humber. U vindt de vaardigheden en kennis die je nodig hebt om uit te spitten een carrière, niet alleen in een multinationale onderneming, maar ook in snelle kleine en middelgrote ondernemingen, en ondernemende ventures te ontwikkelen. Ons programma combineert een evenwichtige benadering van het onderwijzen van het bedrijfsleven, met case studies, het oplossen van problemen, modellering, en de integratie van een sterke focus op marketing, finance en operations.

Ons programma

Humber International Business opleiding zal u helpen de vaardigheden en kennis die je nodig hebt om uit te spitten een carrière, niet alleen in een multinationale onderneming, maar ook in behendige, snelle kleine en middelgrote bedrijven, en ondernemende ventures te ontwikkelen. Ons programma combineert een evenwichtige benadering van het onderwijzen van het bedrijfsleven, met case studies, het oplossen van problemen, modellering, en de integratie van een sterke focus op marketing, finance en operations.

In de jaren een en twee je maakt kennis met fundamentele business concepten inclusief marketing, e-commerce, finance, accounting, economie, recht, zakelijke systemen, human resources management en organisatiegedrag.

In jaar drie en vier, zal u gespecialiseerde cursussen in het internationale bedrijfsleven te nemen. Dit geeft u de gelegenheid om praktische vaardigheden te verwerven door middel van toegepaste projecten zoals het maken van een strategisch plan om een ​​bedrijf te starten in een internationale markt. U zult ervaring in het ontwikkelen processen van concept tot en met uitvoering te krijgen. Bovendien, het programma beschikt over een aantal breedte cursussen die u zal toestaan ​​om uw kennis en interesses uit te breiden in gebieden die buiten het bedrijfsleven.

U zult ook leren van ervaren docenten en een netwerk van professionals uit de industrie. U kunt ook de mogelijkheid om in het buitenland te studeren voor een semester in jaar drie verkennen.

Wat je leert

Common Platform Jaren 1 en 2

Dit programma is een van de elf Bachelor of Commerce graden gebouwd op een gemeenschappelijk platform van twee jaar van het bedrijfsleven studies die studenten geeft de tijd om hun specialiteit te beslissen. In de jaren een en twee, leren de studenten de fundamenten van het bedrijfsleven, waaronder boekhouding, ondernemingsrecht, informatiesystemen, e-commerce, financieel management, HR management en marketing. Aan het einde van het jaar twee, studenten maken hun besluit en brengen hun laatste twee jaar gespecialiseerd is in hun gekozen zakelijk gebied. Alle graden op de gemeenschappelijk platform>

Curriculum Highlights (Specialisatie 3 jaar en 4)

 • International Banking and Finance
 • Internationale Logistiek
 • Geïntegreerde International Marketing Communication
 • Environmental Economics Beheer
 • Internationaal Handelsrecht
 • International Selling Strategies

stage

De Humber Bachelor of Commerce - International Business programma bevat een volledige semester (14 weken / 490 uur) van betaald werk in de zomer tussen de zesde en zevende semesters. Dit geeft u de hands-on, real-world ervaring die werkgevers waarde. Uw plaatsing krijgt u de gelegenheid om het veld dat u wilt om in te werken als je afgestudeerd bent te verkennen. We zullen werken met werkgevers en onze partners uit de industrie om u te helpen de mogelijkheden na te streven te identificeren.

Onze faculteit zijn Experts

Onze ervaren docenten in combinatie met een industrie-gerichte curriculum zal je de vaardigheden te geven dat werkgevers waarde. Meer informatie over het oplossen van problemen, project management en leiderschapsvaardigheden, met een specifieke focus op de operaties en marketing.

Career Opties

Global business is in snel tempo een onderdeel van elk bedrijf. In 2007, Canada geëxporteerd $ 440.000.000.000 in merchandise en geïmporteerde $ 394.000.000.000. Nu de wereld steeds meer technologisch onderlegde en zakendoen over grotere afstanden wordt het gemakkelijker, zal het internationale bedrijfsleven blijven groeien.

Carrièremogelijkheden:

 • Foreign Investment Consultant
 • Business Development Manager
 • Logistiek manager
 • global business
 • Trade Consultant
 • Douane-expediteur
 • International Marketing Manager

Potentiële werkgelegenheid:

 • Commerciële banken en Treasuries
 • Multinational Companies for Overseas of Head Office Opdrachten
 • Kleine of middelgrote ondernemingen met zakendoen in het buitenland

Toelatingsvoorwaarden

Om in aanmerking te komen voor toelating, moet u het volgende beschikken:

 • Ontario Secondary School Diploma (OSSD) of gelijkwaardig met inbegrip van deze verplichte vakken:
  • Rang 12 Engels (ENG4U of gelijkwaardig) minimum 65 procent
  • Rang 12 Wiskunde (MDM4U, MCB4U, MGA4U, MCV4U of MHF4U of gelijkwaardig) ten minste 60 procent (Studenten die niet beschikken over Grade 12U Mathematics of die een graad behaald onder de 60 procent kan worden beschouwd voor toelating. Studenten zullen worden verplicht om een ​​wiskundige gelijkwaardigheid cursus te voltooien tijdens hun eerste semester aan Humber. Extra cursusgeld van toepassing.)
  • Vier Grade 12 U en M banen naast de bovengenoemde
  • Overall minimum Grade Point Average (GPA) 65 procent

of

 • Volwassen status van student

of

 • Hogeschool of universiteit overdrachtstatus

Alle aanvragers wier eerste taal niet Engels moet voldoen Humber Engels Taalvaardigheid beleid.

Selectie: Toelating selectie is gebaseerd op de wetenschappelijke criteria aangegeven. Meeting minimale toelatingseisen geeft toelating niet garanderen.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
7,446 CAD
binnenlands 7,446.54 $ / internationale $ 14.800.
Locations
Canada - Fredericton, New Brunswick
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Canada - Toronto, Ontario
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Jan. 2019
Canada - Toronto, Ontario
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Sept. 2019
Canada - Toronto, Ontario
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Canada - Fredericton, New Brunswick
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan