Bachelor of commerce - human resources management

Humber College Institute of Technology & Advanced Learning

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of commerce - human resources management

Humber College Institute of Technology & Advanced Learning

Human Resources Management op zijn best

Er is geen betere plek om zich te concentreren op een opleiding in Human Resources Management is dan bij The Business School bij Humber. Onze ervaren docenten in combinatie met een branchegerichte curriculum en gerenommeerde partners uit de industrie zetten ons programma tot de allerbeste.

Ons programma

Human Resources Management opleiding Humber richt zich op toegepast professionele human resources (HR) praktijken en oplossingen. Uw eerste twee jaar zal zich concentreren op fundamentele business concepten zoals marketing, boekhouding, economie en recht. In jaar drie en vier, zal je specialiseren in HR, het verkrijgen van praktische vaardigheden door middel van toegepaste projecten zoals het ontwikkelen van een business plan voor het opstarten van een nieuwe HR-afdeling. U krijgt de gelegenheid om processen uit het idee podium te ontwikkelen tot en met uitvoering en je leert van ervaren docenten en een netwerk van professionals uit de industrie.

Human Resources Management opleiding Humber is nauw verbonden met de HR-industrie. U krijgt de gelegenheid om te voldoen aan een panel van adviserende leden van de commissie van het programma om carrièremogelijkheden te bespreken en een reeks workshops over human-resources-gerelateerde onderwerpen te wonen.

Wat je leert

Common Platform Jaren 1 en 2

Dit programma is een van de elf Bachelor of Commerce graden gebouwd op een gemeenschappelijk platform van twee jaar van het bedrijfsleven studies die studenten geeft de tijd om hun specialiteit te beslissen. In de jaren een en twee, leren de studenten de fundamenten van het bedrijfsleven, waaronder boekhouding, ondernemingsrecht, informatiesystemen, e-commerce, financieel management, HR management en marketing. Aan het einde van het jaar twee, studenten maken hun besluit en brengen hun laatste twee jaar gespecialiseerd is in hun gekozen zakelijk gebied. Alle graden op de gemeenschappelijk platform>

Curriculum Highlights (Specialisatie 3 jaar en 4)

 • Werving en selectie
 • Compensatie
 • HR Managerial Accounting
 • HR Business Project
 • HR Research Methods
 • Pensioen- en Uitkeringsraad Plans
 • International HR Management
 • Applied HR Policies

programma Evenementen

Studenten in Human Resources Management programma Humber zijn een stap vooruit bij het afstuderen als gevolg van sterke industrie verbindingen Humber. Deze waardevolle industrie relaties onze studenten veel mogelijkheden om verbinding te maken en te netwerken met professionals uit de industrie en het programma alumni via een aantal programma evenementen het hele jaar.

stage

De Humber Human Resources Management opleiding bevat een volledige semester van betaald werk, 14 weken / 490 uur, in de zomer tussen semesters zes en zeven, waardoor u de hands-on ervaring dat werkgevers waarde. Studenten vinden hun stages, waardoor ze de kans om te werken op het gebied ze willen om in te werken zodra ze afstuderen. Humber werkt met werkgevers en onze partners uit de industrie om de mogelijkheden voor studenten om na te streven te identificeren.

"De plaatsing was het hoogtepunt van de HR-programma. Met de kans om klassikale leren terwijl je on-the-job training in praktijk te brengen zet echt Humber apart. De organisatie waar ik deed mijn stage is op zoek om mij in te huren onmiddellijk na mijn afstuderen. Bij Humber, leren we over HR theorie, en we krijgen om het toe te passen. Dat is wat werkgevers willen. "

- Erin, vierdejaars student

Career Opties

Bijna 4 miljoen werkende Canadezen zijn tussen de leeftijden van 55 en 64 jaar oud. De werkgevers hebben zich gerealiseerd dat het houden van hun bedrijven bemand met vooruitstrevende mensen die een uitdaging zal zijn. Dat is de reden waarom Human Resources afdelingen moeten getalenteerde jonge professionals die zaken te begrijpen en hebben de mogelijkheid om te helpen werven, trainen, te compenseren, en medewerkers te behouden. Er is veel potentie voor afgestudeerden in deze carrière gebied.

Carrièremogelijkheden:

 • Labour Relations Officer
 • Training Coördinator
 • Health & Safety Specialist
 • voordelen Administrator

Potentiële werkgelegenheid:

 • Rogers Media
 • CIBC
 • Loblaw Companies Ltd.
 • Weston Bakeries
 • Peel Regiopolitie
 • Stad van Toronto

Professionele Accreditatie, Endorsement en erkenning

De mate Human Resources Management voldoet aan de huidige normen en door de Human Resources Professionals Association (HRPA) in te stellen academische eisen. Schrijf de nationale examens, het verkrijgen van uw CHRP aanduiding en uitgegroeid tot een Certified Human Resources Professional. De HRPA rekent een vergoeding aan de nationale examen voor zijn CHRP aanwijzing te schrijven.

Toelatingsvoorwaarden

Om in aanmerking te komen voor toelating, moet u het volgende beschikken:

 • Ontario Secondary School Diploma (OSSD) of gelijkwaardig met inbegrip van deze verplichte vakken:
  • Rang 12 Engels (ENG4U of gelijkwaardig) minimum 65 procent
  • Rang 12 Wiskunde (MDM4U, MCB4U, MGA4U, MCV4U of MHF4U of gelijkwaardig) ten minste 60 procent (Studenten die niet beschikken over Grade 12U Mathematics of die een graad behaald onder de 60 procent kan worden beschouwd voor toelating. Studenten zullen worden verplicht om een ​​wiskundige gelijkwaardigheid cursus te voltooien tijdens hun eerste semester aan Humber. Extra cursusgeld van toepassing.)
  • Vier Grade 12 U en M banen naast de bovengenoemde
  • Overall minimum Grade Point Average (GPA) 65 procent

of

 • Volwassen status van student

of

 • Hogeschool of universiteit overdrachtstatus

Alle aanvragers wier eerste taal niet Engels moet voldoen Humber Engels Taalvaardigheid beleid.

Selectie: Toelating selectie is gebaseerd op de wetenschappelijke criteria aangegeven. Meeting minimale toelatingseisen geeft toelating niet garanderen.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
7,446 CAD
binnenlands $ 7,446.54 / internationale $ 14.800
Locations
Canada - Fredericton, New Brunswick
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Canada - Toronto, Ontario
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Jan. 2019
Canada - Toronto, Ontario
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Sept. 2019
Canada - Toronto, Ontario
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Canada - Fredericton, New Brunswick
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan