Bachelor of commerce - management studies

Humber College Institute of Technology & Advanced Learning

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of commerce - management studies

Humber College Institute of Technology & Advanced Learning

Studies management op zijn best

Deze opleiding bereidt studenten voor op een verscheidenheid van leidinggevende functies in een breed scala van Canadese bedrijven met inbegrip van kleine en middelgrote ondernemingen (KMO's). Zij hebben het potentieel om te worden bevorderd tot mid-level management posities binnen 5 tot 10 jaar. Studenten kunnen ook Graduate Management studies voort te zetten of kunnen hun postdoctoraal onderwijs binnen een bedrijfstak aanwijzing programma van hun keuze voort te zetten.

Ons programma

Humber's Bachelor of Commerce - Management Studies opleiding is een vierjarig programma dat bereidt je op een verscheidenheid van leidinggevende functies te nemen in veel verschillende soorten van het bedrijfsleven.

Het programma is gebaseerd op de zeven traditionele management functies (planning, organisatie, personeel, regisseren, coördinerende, rapportage en budgettering) en geeft je de nodige vaardigheden en kennis om:

 • business-strategieën te ontwikkelen
 • problemen vanuit verschillende perspectieven te analyseren
 • werk in de klas van toepassing zijn op de industrie verbonden projecten
 • integreren overdraagbare vaardigheden zoals intermenselijke interactie, communicatie en organisatie om alle klas en projectwerk.

In de eerste twee jaar van het programma, zult u inleidende cursussen in het bedrijfsleven fundamentals, zoals marketing, boekhouding, economie en recht te studeren. In jaar drie en vier, zult u geavanceerde cursussen over alle zeven management functies, samen met het bedrijfsleven methoden van onderzoek en strategisch management te nemen.

U krijgt ook hands-on leren dat zowel het onderwijs en de ervaring werkgevers kijken voor als je eenmaal afgestudeerd biedt. U zult worden gegeven door professoren die alom bekend staan ​​om hun real-world-verbindingen en achtergrond. Onze-industrie ontworpen, projectmatige curriculum geeft u de mogelijkheid om uw ideeën te nemen van concept tot uitvoering.

In je laatste jaar, ontvangt u een senior-level project te voltooien, waardoor u de mogelijkheid om te werken in een team, probleem op te lossen, sterke en zwakke punten te evalueren, verzamelen en synthetiseren van gegevens, en de nodige beslissingen te nemen.

Wat je leert

Common Platform Jaren 1 en 2

Dit programma is een van de elf Bachelor of Commerce graden gebouwd op een gemeenschappelijk platform van twee jaar van het bedrijfsleven studies die studenten geeft de tijd om hun specialiteit te beslissen. In de jaren een en twee, leren de studenten de fundamenten van het bedrijfsleven, waaronder boekhouding, ondernemingsrecht, informatiesystemen, e-commerce, financieel management, HR management en marketing. Aan het einde van het jaar twee, studenten maken hun besluit en brengen hun laatste twee jaar gespecialiseerd is in hun gekozen zakelijk gebied. Alle graden op de gemeenschappelijk platform>

Curriculum Highlights (Specialisatie 3 jaar en 4)

 • Enterprise Resource Planning en Business Processen
 • performance management
 • Strategic Management
 • leiderschap
 • Corporate finance

Projecten

Een senior-level business project in het laatste jaar van het programma geeft studenten de mogelijkheid om problemen op te lossen in een real-world, team-gebaseerde omgeving. Als ze business / management strategieën te ontwikkelen, zullen de studenten worden verplicht om de traditionele en nieuwe benaderingen voor het oplossen van uw probleem te beoordelen, de sterke en zwakke punten van elke benadering te evalueren, verzamelen en synthetiseren onderzoeksgegevens, en de nodige beslissingen te nemen. Alle projecten te integreren materiaal dat in de klas.

Gain Praktische vaardigheden

 • Het vermogen ontwikkelen om geluid zakelijke strategieën te creëren
 • Putten uit een scala aan disciplines om studenten voor te bereiden om problemen vanuit een aantal invalshoeken te analyseren
 • Link projectmatig werken aan de industrie
 • Inclusief een verplichte stage om studenten kritisch werkervaring
 • Integreer inzetbaarheid vaardigheden (bv, interpersoonlijke, communicatie en organisatorische vaardigheden) in het leerplan

stage

Een volledige semester van betaald werk, 14 weken / 490 uur, in de zomer tussen semesters zes en zeven, waardoor u de hands-on ervaring dat werkgevers waarde. Studenten vinden hun stages, waardoor ze de kans om te werken op het gebied ze willen om in te werken zodra ze afstuderen. Humber werkt met werkgevers en onze partners uit de industrie om de mogelijkheden voor studenten om na te streven te identificeren.

Onze faculteit zijn Experts

Onze ervaren docenten is alom bekend om hun industrie verbindingen en het vermogen om hun ervaring en real-world kennis om de klas te brengen. Studenten zullen leren van het management specialisten met behulp van toegepaste projecten en case studies om hun analytische vaardigheden te ontwikkelen, terwijl het leren core business concepten en management strategieën.

Career Opties

In elke branche en elke sector, is er een vraag naar gekwalificeerde, effectieve managers - en dat de vraag groeit. Als afgestudeerde van de Humber's Bachelor of Commerce - Management Studies opleiding, uw uitstekende managementvaardigheden en een sterke begrip van de binnenlandse zakelijke omgeving zal u een goed verhandelbare werknemer te maken.

Uw diploma van Humber zal helpen bij het versnellen van uw carrière. Als je een ondernemende geest hebben, zult u goed gepositioneerd om uw eigen bedrijf te starten. En als je wilt om verdere studies te verkennen, zult u in staat om graduate studies of de industrie aanduidingen na te streven.

Potentiële Kansen van de werkgelegenheid

Afgestudeerden van het programma zal de kennis en vaardigheden om entry-level management posities in de meeste industrieën en in de meeste functionele gebieden, waaronder aannemen:

 • financiën
 • personeelszaken
 • marketing / sales en
 • operaties / logistiek

Toelatingsvoorwaarden

Om in aanmerking te komen voor toelating, moet u het volgende beschikken:

 • Ontario Secondary School Diploma (OSSD) of gelijkwaardig met inbegrip van deze verplichte vakken:
  • Rang 12 Engels (ENG4U of gelijkwaardig) minimum 65 procent
  • Rang 12 Wiskunde (MDM4U, MCB4U, MGA4U, MCV4U of MHF4U of gelijkwaardig) ten minste 60 procent (Studenten die niet beschikken over Grade 12U Mathematics of die een graad behaald onder de 60 procent kan worden beschouwd voor toelating. Studenten zullen worden verplicht om een ​​wiskundige gelijkwaardigheid cursus te voltooien tijdens hun eerste semester aan Humber. Extra cursusgeld van toepassing.)
  • Vier Grade 12 U en M banen naast de bovengenoemde
  • Overall minimum Grade Point Average (GPA) 65 procent

of

 • Volwassen status van student

of

 • Hogeschool of universiteit overdrachtstatus

Alle aanvragers wier eerste taal niet Engels moet voldoen Humber Engels Taalvaardigheid beleid.

Selectie: Toelating selectie is gebaseerd op de wetenschappelijke criteria aangegeven. Meeting minimale toelatingseisen geeft toelating niet garanderen.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
7,446 CAD
binnenlands $ 7,446.54 / internationale $ 14.800
Locations
Canada - Fredericton, New Brunswick
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Canada - Toronto, Ontario
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Jan. 2019
Canada - Toronto, Ontario
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Sept. 2019
Canada - Toronto, Ontario
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Canada - Fredericton, New Brunswick
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan