Bachelor of Commerce

University of Toronto

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Commerce

University of Toronto

Bachelor of Commerce

De commerce programma's combineren economie en de verschillende deelgebieden van business en management zodat studenten analytische vaardigheden te ontwikkelen en kennis vergaren van de instellingen. Deze achtergrond is handig voor het oplossen van problemen en het nemen van beslissingen in het bedrijfsleven en de overheid omgevingen.

Commerce afgestudeerden vaak geworden professionele accountants, economen, actuarissen, financiële analisten, marketing analisten, managers van bedrijven en de overheid, of de eigenaren van kleine bedrijven. Sommige commerce studenten kiezen voor een post-graduate studies te doen; wet scholen en MBA-programma's zijn begunstigd door pas afgestudeerden.

De Specialist Program in Accounting geeft studenten de mogelijkheid om de vereiste studies af te ronden voor de professionele boekhoudkundige kwalificaties binnen de BCom. Er zijn ook gespecialiseerde programma in Finance en Marketing.

Commerce studenten hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan een internationaal uitwisselingsprogramma in het derde jaar. Dit is een uitstekende gelegenheid voor studenten om hun universitaire ervaring door middel van wonen en studeren in een nieuwe en andere omgeving te verbeteren. Uitwisselingsprogramma's geven commerce studenten waardevolle internationale ervaring die nodig zijn in de wereldwijde markt van vandaag.

Commerce is een gedereguleerde vergoedingen programma en dus collegegeld voor studenten in dit programma zijn hoger dan voor andere gereglementeerde vergoeding programma. Kosten worden op een programma en niet een per cursus basis.

Professional Skills Development Program (PSDP)

De Professional Skills Development Program (PSDP) is exclusief voor Koophandel en BBA / management studenten als een manier om de ontwikkeling van vaardigheden begin in het tweede jaar aan te moedigen tot het laatste jaar.

De informatie en vaardigheden opgedaan door deelname aan dit programma zullen de studenten helpen om:

 • Versterking van de technische en soft skills die nodig zijn voor de werkplek succes.
 • Vergroting van het bewustzijn verhandelbaarheid op de arbeidsmarkt en het vertrouwen in de capaciteiten
 • Effectief de overgang van school naar de werkplek te maken
 • Beheren van hun carrière door te navigeren door de werkende wereld effectiever

Door deel te nemen aan het programma, zullen de studenten officieel worden erkend en beloond voor hun co-curriculaire activiteiten door middel van een transcript notatie. Studenten moeten een minimum van ten minste 46 PSDP skill points te verdienen in de loop van hun academische programma. Na voltooiing van deze eis, kunnen studenten een aanvraag bij de PSDP Raadgevend Comité voor transcript notatie overweging voorleggen.

OPMERKINGEN:

 1. De eisen Programma van kracht is op het moment dat de student wordt toegelaten tot de opleiding moet worden voldaan om de Degree eisen te voldoen.
 2. Niet meer dan 15,0 studiepunten van MGD, MGM, MGT, RSM en ECO, gecombineerd, voor graad krediet.
 3. STA248H5, 250H1, 256H5, 257H5, 258H5, 260H5, 261H5 worden geteld als ECO cursussen.
 4. Studenten die geïnteresseerd zijn in het combineren van een BCom mate, met een economie Specialist Program moet verwijzen naar de juiste Programma van de Studie voor details.
 5. Studenten worden aangemoedigd om een ​​cursus te volgen in de richting van de uitdelingsverplichting in Eerste Jaar.
 6. Tijdens de herfst-winter-sessie, moet Koophandel studenten ECO204Y5 en 209Y5 nemen. Zij hebben geen toegang hebben tot ECO200Y5 of 202Y5.

Mississauga (UTM) campus

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Canada - Toronto, Ontario
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Canada - Toronto, Ontario
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan