Bachelor of Commerce

University of Calgary

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Commerce

University of Calgary

De Haskayne School of Business aan de Universiteit van Calgary is een vooruitstrevend en innovatief business school met een internationale reputatie voor het beïnvloeden van de ethische praktijk van de handel, het bedrijfsleven, management en leiderschap door middel van de kwaliteit van onderwijs en onderzoek.

De uitdaging van effectief concurreren in een snel veranderende wereldeconomie kan alleen worden voldaan door middel van goed opgeleide responsieve zakelijk leiderschap. Het voorbereiden van studenten die met succes zal voldoen aan deze uitdaging is de missie van de Haskayne School of Business.

Onze Bachelor of Commerce degree biedt studenten meer dan alleen klassikale leren. Studenten hebben het unieke voorrecht om aan te sluiten op het bedrijfsleven door middel van onze Mentorship-programma, een Career Centre dat de leerlingen helpt poetsen hun cv, praktijk voor interviews en een baan vinden aangepast aan hun concentratie, en een Co-op-programma dat studenten de mogelijkheid om "geeft verdienen terwijl ze leren ", krijgen ervaring in het bedrijfsleven, een netwerk van contacten te ontwikkelen en hebben een beter begrip van de loopbaan in hun vakgebied.

Haskayne biedt de Bachelor of Commerce diploma met een keuze uit 18 concentraties.

uw Concentratie

Binnen een Bachelor of Commerce (Bcomm) graad, zijn er core business courses die zijn vereist voor alle Bcomm studenten. Daarnaast Haskayne biedt de mogelijkheid te kiezen uit één van de 18 hieronder vermelde concentraties.

Een Bachelor of Commerce concentratie vertegenwoordigt een focus op materiaal in de zakelijke discipline, waarmee u zich te specialiseren in een gebied van uw keuze. Wanneer u in eerste instantie toegepast op Haskayne u gekozen voor een concentratie, maar deze concentratie kan in een volgende termijn worden gewijzigd na de toelating termijn. Haskayne programma adviseurs kunnen u voorzien van meer informatie over de concentratie veranderingen.

Concentraties aangeboden:

 • Boekhouding
 • Business process management
 • Energiebeheer
 • Ondernemerschap en innovatie
 • financiën
 • algemeen
 • Human Resources en Organizational Dynamics
 • internationale bedrijfsleven
 • Management Informatie Systemen
 • afzet
 • Operations Management
 • Persoonlijke Financiële Planning
 • Petroleum Land Management
 • Risk Management en Verzekeringen
 • Risicomanagement: verzekeringen en financiën
 • supply chain management
 • Toerisme Management
 • Tourism Management en Marketing

Verbeter uw Bachelor of Commerce Degree

Coöperatie: Co-operative onderwijs is beschikbaar voor alle concentraties in de Bachelor of Commerce programma. De Co-op programma vereist 12-16 maanden onder toezicht werkervaring in aanvulling op de opleiding van vier jaar. Als u geïnteresseerd bent in het toepassen van de Co-op-programma, neem dan contact op met Louise Grunerud in de Haskayne School of Business van 403.220.7533.

Career Centre: Biedt professionele carrière coaching en advies om u te helpen uw belangrijkste vaardigheden te identificeren en om u voor te bereiden op het zoeken naar werk. Daarnaast hebben ze een business-gerichte online job board, en uitvoeren van een verscheidenheid aan programma's en evenementen die u zullen helpen u verbinding maakt met bedrijven die Bcomm studenten en gradiënten huren.

International Study KansenDe Haskayne School of Business biedt studenten de mogelijkheid om in het buitenland te studeren. Met meer dan 30 partnerships met vooraanstaande business schools over de hele wereld, waaronder Hong Kong University, University of Western Australia, en de Bocconi-universiteit in Italië, kunt u waardevolle internationale ervaring op te doen terwijl het verdienen van krediet naar je diploma.

Zakelijk Bibliotheek: De Business Library zet informatie binnen handbereik. Niet alleen heb je toegang tot meer dan 6.000 online business tijdschriften hebben, de Business Bibliotheek biedt ook duizenden onderneming, de industrie en marktrapporten. We hebben ook een Bloomberg terminal, e-books, begeleidt op onder vermelding van bronnen en nog veel meer. Help is beschikbaar real-time online of in persoon.

mentorschap ProgrammaDe Haskayne Mentorschap Program biedt een unieke en waardevolle mogelijkheid om Haskayne undergraduate studenten om te worden gecombineerd met gevestigde zakelijke professionals in het hele Calgary gemeenschap. Het is een uitstekende kans voor studenten om te bouwen en hun zakelijke identiteit te ontwikkelen door te netwerken binnen de lokale bedrijfsleven om toepassing inzicht en kennis met betrekking tot hun toekomstige inspanningen te krijgen.

Vrijwilligerswerk Learning: Combineer uw klassikale leren met vrijwilligerswerk die gemeenschap doelen bereikt, en zie de eerste hand hoe je academische leren betrekking op maatschappelijke vraagstukken.

Co-curriculaire Record: Heb je ervaringen out-of-klas, zoals vrijwilligerswerk, leiderschap training en club betrokkenheid gedocumenteerd op een Co-curriculaire Record, een officieel document goedgekeurd door de Universiteit van Calgary. De universiteit van Calgary is de eerste universiteit die een Co-curriculaire Record in West Canada vast te stellen.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Canada - Calgary, Alberta
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Canada - Calgary, Alberta
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan