Bachelor of Design (3 jaar interieur)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

bachelor opleiding

Overzicht

De Bachelor-programma begint met het onderwijzen van de fundamenten van het interieur. Deze onderwerpen zijn onder andere kleur theorie, ruimtelijke ordening, en software die nodig zijn om de bouw van realistische modellen van de ontwerpen. De projecten omvatten zowel de residentiële en commerciële ruimtes die studenten helpen te leren hoe je de verschillende soorten projecten te benaderen. In de klas lezingen in combinatie met bureau kritieken en gevolgd door presentaties te helpen studenten bij het maken van goed ontwikkelde projecten.

Bovendien worden de projecten allemaal individueel afgesloten om ervoor te zorgen dat de leerlingen ze kunnen gebruiken in hun individuele portefeuilles. Dit betekent dat wanneer de studenten af ​​die zij nemen met hen een compleet portfolio van het werk dat ze kunnen gebruiken om te solliciteren voor een baan in een interieur ontwerpbureau of studio.

Het doel van de eerste twee jaar is de student voor hun scriptie, die een jarenlange project dat plaatsvindt tijdens het derde jaar van het programma voor te bereiden. Het niveau van de studie wordt verhoogd is de voorbereiding voor dit project met studenten leren over verlichting en akoestiek en hoe zij praktisch toe te passen in een ruimte.

In het derde jaar, samen met het proefschrift project, leren de studenten hoe te communiceren met klanten en hoe te handelen grootschalige projecten. Het programma is ontworpen om studenten voor te bereiden voor een naadloze integratie in de werkplek.

Aan het einde van de intensieve driejarige bacheloropleiding studenten worden beloond met een Bachelor of Arts Degree, BA (Hons) in Design, die wordt gevalideerd door de University of Chester.

Faculteit

De faculteit bestaat uit zowel lokaal Italiaanse en internationale professoren die spreken en te onderwijzen in het Engels. Bovendien, de professoren zijn allemaal professionals die werkzaam zijn in hun vakgebied. Dit is om ervoor te zorgen dat de faculteit zich bewust is van wat er gebeurt in hun vakgebied, zodat ze niet hun studenten verouderde informatie niet geven. intieme klassen van de school mogelijk te maken voor elke student een premie individueel onderwijs te ontvangen.

Plaats

De school is gelegen in het pittoreske stad Florence. Florence is een levende invloed van een aantal van de meest invloedrijke architecten en ontwerpers zoals Brunelleschi, Da Vinci, Dante en Michelangelo. FIDI is een unieke de school mede dankzij zijn ongelooflijke locatie. Klassen hebben de mogelijkheid om de historische meesterwerken getuige door middel van wandeltochten met hun docenten en leren over kunstgeschiedenis op de site.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

FIDI is an international design school in the center of Florence, Italy. As a school of Italian design the Institute specializes in courses of graphic design, architecture, furniture design and interi ... Lees meer

FIDI is an international design school in the center of Florence, Italy. As a school of Italian design the Institute specializes in courses of graphic design, architecture, furniture design and interior design for students from across Europe and around the world. Lees Minder