Bachelor of Design (communication design)

Sharda University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Design (communication design)

Sharda University

Bachelor of Design (Communication Design)

De wereld van Design en Communicatie omvat het gebruik van visuele en audio-taal en cultuur om het ontwerp te vertalen naar concrete vormen die capture mensen tot de verbeelding en hen te vermaken. De Design Communication programma omvat typografie, print design, data mapping, beweging, geluid en ruimtelijke en milieu-graphics, evenals branding, verpakking en reclame. Het programma is flexibel, zodat studenten om hun eigen individuele opleidingen ontwikkelen. Studenten van de Design Communication programma leer je de kunst van het overtuigen door het creëren van overtuigende berichten, vertellen ze in zinvolle manieren, en knutselen strategieën om ze te zenden naar de wereld.

Verkiesbaarheid

  • Sr. Secondary (10 + 2) met 50% merken
  • Vaardigheid in het Engels communicatie
  • NATA gekwalificeerde studenten worden voorkeur

Ontwerp Communicatie

Zodra u de Bachelors of Design voltooien cursus met een concentratie in Design Communication je zou kunnen zijn een: Movie Art Director, Cinematographer, grafisch ontwerper, decorontwerper, productie en Branding Designer, van ontwerpers, Design Director.

Potentiële werkgevers voor Communicatie Designers kunnen zijn: Channel [V], Balaji Motion Pictures, Reliance Communications. UTV, STAR, NDTV, CNN, Discovery, ESPN, Google, Yahoo, Wikipedia.

Richtlijnen voor Admissions

  • Pre-bekwaamheidsproef criteria voor de Under Graduate programma's Class 12e van een van de erkende besturen van India. Voor vreemdelingen, de pre kwalificatie voor de Under Graduate programma is een certificaat gelijk aan klasse 12de onderzoek van het land en het voldoen aan de criteria van gelijkwaardigheid 'Association of Indian University'.
  • Criteria pre-kwalificatie voor de Post Graduate programma's is het afstuderen van een erkende universiteit in India. Voor vreemdelingen, de criteria pre-kwalificatie voor de Post Graduate programma's graad aan een universiteit in een bepaald land en het voldoen aan de criteria van gelijkwaardigheid 'Association of Indian Universities'.
  • Aanvragers die zijn verschenen voor hun laatste jaar afstuderen examens in het jaar 2015 kan ook van toepassing voor de toelating tot Post Graduate programma.
  • De universiteit behoudt zich het recht voor om de mogelijkheid van een kandidaat door de GD / PI oordelen voor de definitieve toelating.
  • TOEFL / IELTS is verplicht voor vreemdelingen die geen Engels hebben als primaire taal in het onderwijs en onderzoek.
  • In aanmerking te komen voor toelating in Sharda University in haar Under Graduate programma, moet de aanvrager 17 jaar af te ronden op 31 december van het studiejaar waarin zij op zoek zijn naar toelating.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juli 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
India - Greater Noida, Uttar Pradesh
Startdatum : Juli 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates