Bachelor of Design (digitaal en interactief ontwerp)

Sharda University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Design (digitaal en interactief ontwerp)

Sharda University

Bachelor of Design (Digital & Interactive Design)

Digitale Ontwerpers zijn betrokken van het ontwerpen van computerspelletjes tot tablet platforms, speciale effecten in films om animatie en tekenfilms en uiteindelijk tot het ontwerpen van de interacties tussen computers en mensen. Studenten in het programma worden aangemoedigd om veel gebieden te verkennen en te ontwikkelen expertise in game design, animatie, motion graphics, interactie ontwerp, en andere creatieve technologieën, die mobiele media en computerkunst bevatten. Studenten leren software zoals 3DS MAX, Alias, MotionBuilder, Adobe After Effects, Adobe Flash Builder, Maya, en verwerking te gebruiken, samen met nieuwe vormen van-interface, grootschalige multi-touch screens, en lichamelijke beweging. Het ontwerp-programma's interdisciplinaire wijze van onderzoek onderzoekt digitale, interactieve omgevingen, van sociale, culturele, historische en economische perspectieven, prenten in de studenten een appreciatie van de interrelationality van de Digital & Interactive Design en de grotere wereld.

Verkiesbaarheid

  • Sr. Secondary (10 + 2) met 50% merken
  • Vaardigheid in het Engels communicatie
  • NATA gekwalificeerde studenten worden voorkeur

Carrière en Plaatsing

Zodra u de Bachelors of Design voltooien natuurlijk met een concentratie in Digital & Interactive Design je zou kunnen zijn een: Game Designer, Digital Environment Artist, 2D 3D Animator, Visual Director Effects, Web Platform Developer, Web Designers, Creative Director, Visual Effects Cinematographer.

Afgestudeerden van de Digital & Interactive Design specialisatie kon kijken om te werken met instellingen zoals, Google, Pixar, Walt Disney, ILM, Cartoon Network, DreamWorks, Sony Pictures, Blizzard games, Red Storm Entertainment, Apple, Dell, Google, Samsung, Android.

Richtlijnen voor Admissions

  • Pre-bekwaamheidsproef criteria voor de Under Graduate programma's Class 12e van een van de erkende besturen van India. Voor vreemdelingen, de pre kwalificatie voor de Under Graduate programma is een certificaat gelijk aan klasse 12de onderzoek van het land en het voldoen aan de criteria van gelijkwaardigheid 'Association of Indian University'.
  • Criteria pre-kwalificatie voor de Post Graduate programma's is het afstuderen van een erkende universiteit in India. Voor vreemdelingen, de criteria pre-kwalificatie voor de Post Graduate programma's graad aan een universiteit in een bepaald land en het voldoen aan de criteria van gelijkwaardigheid 'Association of Indian Universities'.
  • Aanvragers die zijn verschenen voor hun laatste jaar afstuderen examens in het jaar 2015 kan ook van toepassing voor de toelating tot Post Graduate programma.
  • De universiteit behoudt zich het recht voor om de mogelijkheid van een kandidaat door de GD / PI oordelen voor de definitieve toelating.
  • TOEFL / IELTS is verplicht voor vreemdelingen die geen Engels hebben als primaire taal in het onderwijs en onderzoek.
  • In aanmerking te komen voor toelating in Sharda University in haar Under Graduate programma, moet de aanvrager 17 jaar af te ronden op 31 december van het studiejaar waarin zij op zoek zijn naar toelating.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juli 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
India - Greater Noida, Uttar Pradesh
Startdatum : Juli 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates