Bachelor of Design (industriƫle en product design)

Sharda University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Design (industriële en product design)

Sharda University

Bachelor of Design (Industrial & Product Design)

Industriële en Productontwerpers creëren van nieuwe producten die mensen in staat stellen om een ​​beter leven te leven, het bedrijfsleven te stimuleren en bij te dragen aan het onderhoud van het welzijn van de gemeenschappen. Door onderdompeling in materialen, fabricageprocessen, esthetische overweging, en pro-actieve maatschappelijke betrokkenheid, de Industrial & Product Ontwerp-programma cultiveert de essentiële intellectuele know-how en technische vaardigheden studenten nodig hebben om de groeiende rol van een professioneel product designer verkennen. Studenten leren over een verscheidenheid van de kern aspecten, waaronder user-centered design, technologie en materiaal innovatie, inclusief ontwerp principes, etnografisch onderzoek, cultureel specifieke methodieken, industrie gesponsorde productontwikkeling, architectuur en virtuele interfaces, massamarkt product design, en het ontwerp voor het publieke domein.

Studenten beheersen de fundamenten van computers, machines en gereedschappen tijdens het leren van een verscheidenheid aan onderzoek en presentatietechnieken. Het ontwerp-programma's interdisciplinaire wijze van onderzoek onderzoekt Industrial & Product Ontwerp van sociale, culturele, historische en economische perspectieven, prenten in de studenten een appreciatie van de interrelationality van het ontwerp en de grotere wereld.

Verkiesbaarheid

  • Sr. Secondary (10 + 2) met 50% merken
  • Vaardigheid in het Engels communicatie
  • NATA gekwalificeerde studenten worden voorkeur

Carrière en Plaatsing

Zodra u de Bachelors of Design voltooien natuurlijk met een concentratie in Industrial & Product Ontwerp je zou kunnen zijn een: Package Ontwerper, Product Ontwerper, Auto Ontwerper, Industriële Machines en Tool Designer, Signage Ontwerper, Prop Ontwerper, tentoonstellingsmaker.

Afgestudeerden van de Industrial & Product Ontwerp specialisatie kon kijken om te werken met instellingen zoals, Tata Motors, Maruti Suzuki, Ford, Chevrolet, Toyota, Honda, Phillips, Samsung, Nokia, Sony, Logitech, Apple, Siemens, Bosch, Whirlpool, Dell, IBM, Google, DMRC, Compaq, HP.

Richtlijnen voor Admissions

  • Pre-bekwaamheidsproef criteria voor de Under Graduate programma's Class 12e van een van de erkende besturen van India. Voor vreemdelingen, de pre kwalificatie voor de Under Graduate programma is een certificaat gelijk aan klasse 12de onderzoek van het land en het voldoen aan de criteria van gelijkwaardigheid 'Association of Indian University'.
  • Criteria pre-kwalificatie voor de Post Graduate programma's is het afstuderen van een erkende universiteit in India. Voor vreemdelingen, de criteria pre-kwalificatie voor de Post Graduate programma's graad aan een universiteit in een bepaald land en het voldoen aan de criteria van gelijkwaardigheid 'Association of Indian Universities'.
  • Aanvragers die zijn verschenen voor hun laatste jaar afstuderen examens in het jaar 2015 kan ook van toepassing voor de toelating tot Post Graduate programma.
  • De universiteit behoudt zich het recht voor om de mogelijkheid van een kandidaat door de GD / PI oordelen voor de definitieve toelating.
  • TOEFL / IELTS is verplicht voor vreemdelingen die geen Engels hebben als primaire taal in het onderwijs en onderzoek.
  • In aanmerking te komen voor toelating in Sharda University in haar Under Graduate programma, moet de aanvrager 17 jaar af te ronden op 31 december van het studiejaar waarin zij op zoek zijn naar toelating.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juli 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
India - Greater Noida, Uttar Pradesh
Startdatum : Juli 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates