Bachelor of Design (modevormgeving)

Sharda University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Design (modevormgeving)

Sharda University

Bachelor of Design (Fashion Design)

De studenten van de Fashion Design concentratie zijn opgeleid om creatieve mensen die in staat zijn om conceptuele en technische vaardigheden combineren tot een breed scala van producten te creëren voor deze opkomende industrie van kleding tot sieraden, van schoenen tot handtassen worden. Na hun Basisjaar, Fashion Design studenten beginnen zich te concentreren op de belangrijkste aspecten van hun vakgebied. Ze bestuderen naaien, draperen, en patternmaking, evenals tekenen en digitaal ontwerp. Een nadruk op design concepten technische vaardigheden complementsstudents 'en biedt hen een overzicht van fashion design markten.

Verkiesbaarheid

  • Sr. Secondary (10 + 2) met 50% merken
  • Vaardigheid in het Engels communicatie
  • NATA gekwalificeerde studenten worden voorkeur

Carrière en Plaatsing

Zodra u de Bachelors of Design voltooien natuurlijk met een concentratie in Fashion Design je zou kunnen zijn van een: Dameskleding Designer, Menswear Designer, bridalwear Ontwerper, schoeisel Ontwerper, Accessory Designer, Bagage Ontwerper, Product Developer, Fashion Retailer. Potentiële werkgevers van afgestudeerden van de Fashion Design specialisatie zou kunnen zijn Anokhi, Fabindia, Zara, Mango, GAP, Old Navy, Banana Republic, Polo Ralph Lauren, L'Oreal, Biotique, Wills levensstijl, StarTV, UTV, Turner Communications.

Richtlijnen voor Admissions

  • Pre-bekwaamheidsproef criteria voor de Under Graduate programma's Class 12e van een van de erkende besturen van India. Voor vreemdelingen, de pre kwalificatie voor de Under Graduate programma is een certificaat gelijk aan klasse 12de onderzoek van het land en het voldoen aan de criteria van gelijkwaardigheid 'Association of Indian University'.
  • Criteria pre-kwalificatie voor de Post Graduate programma's is het afstuderen van een erkende universiteit in India. Voor vreemdelingen, de criteria pre-kwalificatie voor de Post Graduate programma's graad aan een universiteit in een bepaald land en het voldoen aan de criteria van gelijkwaardigheid 'Association of Indian Universities'.
  • Aanvragers die zijn verschenen voor hun laatste jaar afstuderen examens in het jaar 2015 kan ook van toepassing voor de toelating tot Post Graduate programma.
  • De universiteit behoudt zich het recht voor om de mogelijkheid van een kandidaat door de GD / PI oordelen voor de definitieve toelating.
  • TOEFL / IELTS is verplicht voor vreemdelingen die geen Engels hebben als primaire taal in het onderwijs en onderzoek.
  • In aanmerking te komen voor toelating in Sharda University in haar Under Graduate programma, moet de aanvrager 17 jaar af te ronden op 31 december van het studiejaar waarin zij op zoek zijn naar toelating.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juli 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
India - Greater Noida, Uttar Pradesh
Startdatum : Juli 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates