Bachelor of Design, gespecialiseerd in gedachten ontwerp

Algemeen

4 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

teym

Een idee generator begrijpt mondiale vraagstukken en wil hen debatteren. Ze zijn nieuwsgierig intellectueel, zeer collaboratieve en goed in communiceren. Een ontwerp onderzoeker werkt als onderdeel van een multidisciplinair team aan de wensen en behoeften bepaalt, bepalen de strategie en het oplossen van problemen bij klanten.

Verantwoordelijkheden zou omvatten; innovatieve plannen, ontwerpen en uitvoeren van onderzoek activiteiten, waaronder etnografische interviews, analyse van de concurrentie, organisatorische onderzoek en usability testing, het analyseren van de resultaten en het synthetiseren van onderzoeksresultaten in bouwkundige eisen en doelstellingen en communiceren inzichten uit het onderzoek aan klanten om ervoor te zorgen potentiële ontwerpoplossingen zijn voorzien voor geïdentificeerd bedrijven en individuele gebruikers.

Werkgelegenheid zou worden gevonden in gevestigde ontwerpstudio's, zakelijke omgevingen en als freelance consultant omgaan met ideevorming projecten en ontwikkelingsstoornissen initiatieven.

 • Verbruiksgoederen kost 1 jaar (+ -R1000) ** slechts schattingen
 • Doorlopend project gebaseerde beoordeling
 • Digitale en gedrukte portfolio inzendingen in 2e en 3e jaar
 • Final jaar afgestudeerd in december
 • Degree kandidaten kan gaan gelden voor post graduate studies in afwachting dat ze voldoen aan de toepassing en de toelatingseisen van de betreffende instelling.
 • Onze programma's zijn kwaliteit gewaarborgd en gestandaardiseerd in alle Inscape campussen op nationaal niveau.
 • U kunt zich inschrijven voor onze Bachelor of Design programma op elk campus om uw 1 jaar af te ronden.
 • Studenten die in zekere specialisatie programma's worden geaccepteerd zou kunnen worden verplicht om hun 2e en 3e jaar studie af te ronden op een andere gespecialiseerde Inscape campus.

Wat is inbegrepen in de cursus

 • MacBook * optioneel
 • Wacom-tablet
 • Softwarelicenties (vanaf de eisen van het programma)
 • voorgeschreven schoolboeken
 • 1 jaar voorlopige art apparatuur
 • Online bibliotheek abonnement
 • Digitale studiegidsen en courseware
 • internetconnectiviteit

uitgesloten

 • maandelijkse verbruiksgoederen
 • Digitale camera

Course Information Jaar 1

Basisontwerp 1 jaar - ontwerp vaardigheden

 • Het ontwikkelen van fundamentele ontwerp vaardigheden om het ontwerp savvy kritische denkers te creëren.
 • Het ontwikkelen van fundamentele Drawing Skills, Basic Material and Manufacturing bewustzijn, Digital Image maken, Communicatie, Software en leidinggevende vaardigheden te creëren goed afgeronde ontwerpers passen voor elk ontwerp-industrie.
 • Het ontwikkelen van een bewustzijn van het geïntegreerde karakter van het ontwerp, het bevorderen van de unieke het denken van onze studenten.
 • De invoering van een waardering voor Design History.
 • Vaststelling van fundamentele bouwstenen voor creatieve probleemoplossing.

Course Information Jaar 2

Vakspecifieke 2 jaar - design kennis

 • Discipline Specifieke kennis zal worden versterkt door het bestuderen van human centered design, information design en sociale studies met bijzondere aandacht voor sociale verandering en innovatie. Ideation methodes zoals: wetenschappelijke methode; beginselen van innovatie; Liedtka's 4 stadium cyclus en het genereren, ontwikkelen en testen van ideeën zullen een solide basis in gedachten te beveiligen. Verder onderzoek in functioneel ontwerp en culturele studies met inbegrip van de culturele interpretatie zullen worden gedekt.
 • Het toepassen van de theorie naar de praktijk door middel van een goed begrip van het menselijk gedrag studies met inbegrip van het gedrag van consumenten, emotionele intelligentie en groepsdynamiek. Toepassing van ideevorming methodologieën, processen, technieken en structuren design thinking, kritisch denken en systeemanalyse processen te beveiligen. Ideevorming concentreert zich ook op de gegevens wetenschap, data-analyse en onderzoek. Synthese van informatie is de sleutel en projectplanning met inbegrip van elementen van arbeidsethos, besluitvorming, continu leren, rollen en verantwoordelijkheden en volgende instructies zijn essentiële vaardigheden die zullen worden ontwikkeld. Kennismanagement alsook aspecten van prototyping worden gedekt.
 • Het bevorderen van software vaardigheden en technische kennis door middel van een grondige opleiding in de beeldende presentaties met behulp van software programma's die mondelinge presentatievaardigheden te promoten. Het uitrusten van kandidaten met basisgegevens vastleggen van programma's en grafische communicatie door middel van de infographic creatie en videoproductie software programma's. Het ophalen van gegevens via het beheer van workshops is een essentieel ideevorming tool.
 • Het ontwikkelen van een goed begrip van het bedrijf van ontwerp tot het besef van gespecialiseerde business studies met betrekking tot de moderne samenleving en de economie, moderne zakelijke context, het bedrijfsleven in de samenleving, verschillende business modellen en prestaties. Verdere studies in organisatorische vormgeving, architectuur en cultuur voor te bereiden op relevante en actuele zakelijke omstandigheden het bijstaan ​​van de kandidaten voor change management effectief te implementeren.

Course Information Jaar 3

SPECIALISATIE 3 jaar - DESIGN STIJL

 • Het ontwikkelen van een handtekening gedachten stijl door het begrijpen van transformatieve ontwerp, design management en strategisch management. Idea generatoren zal de mogelijkheid om contextuele denken, interdisciplinair denken en articuleren wereldbeelden praktijk te ontwikkelen. Verdere studies in de analyse en inductieve analytics zullen hun innovatieve denkvermogen te beveiligen.
 • Het ontwikkelen van tevoren kennis en deskundige vaardigheden door het vormen van een basis bewustzijn en begrip van de industriële psychologie, globalisering, sociale studies, maatschappelijke impact en de socio-economie. Gebruikmakend van data wetenschappen door middel van data visualisatie zal helpen bij effectieve communicatie. De onderwerpen van business intelligence, product design en implementatie, service design en de implementatie en strategische innovatiestrategieën zal nader worden onderzocht.
 • Bewustwording van het nieuwste ontwerp technologieën en innovaties in de praktijk in de software te helpen bij het vastleggen van data door middel van geavanceerde data vastleggen vaardigheden en survey software helpen bij analytische gegevens vastleggen en visualisatie.
 • Het ontwikkelen van een goed begrip van de richtlijnen en principes die betrokken zijn bij het runnen van een ontwerp bedrijf. Het bevorderen van zakelijke visie, missie en waarden geven afgestudeerden het vertrouwen en de 'know-how' om hun eigen ontwerp initiatieven op te starten op basis van een fundamentele kennis van de strategische ontwikkeling, marketing strategieën, het belang van branding en het beheer van de financiën.

Meer informatie over de Bachelor of Design Degree (B.DES)

Deze drie-jaar full-time kwalificatie produceert professionele ontwerpers uitgerust voor een mooie carrière in het ontwerp. Studenten die in aanmerking komen kunnen oefenen als junior ontwerpers of studeren in de richting van een Honours Degree. Aangezien deze kwalificatie is universeel, het geldt voor een verscheidenheid van ontwerpende disciplines, met inbegrip van fashion design, interieur design, grafisch ontwerp, multimedia design, sieraden design, industriële vormgeving, product design, ruimtelijk ontwerp, ontwerpend onderzoek, ontwerp schrijven en ontwerp voor het milieu .

Traditioneel zijn de verschillende gebieden binnen de vormgeving en design onderwijs gescheiden. Publieke en private hoger onderwijs scholen hebben allerlei kwalificaties aangeboden. Onze Bachelor of Design kwalificatie lijnt industrienormen en voedt ontwerpers volgende gemeenschappelijke richtsnoeren. Het voert ook de langverwachte minimumnormen voor ontwerpers van alle disciplines.

Design is wereldwijd erkend als een beroep. Wereldwijd zijn ontwerpers verplicht om minimaal een driejarig kwalificatie hebben. Inscape biedt de Bachelor of Design Degree met gemeenschappelijke competenties en specialisaties door middel van keuzevakken.

Het eerste jaar van de Bachelor of Design biedt een basis in design thinking, bouwt en visuele communicatie, fotografie, materiaal studies, image maken en design geschiedenis, communicatie studies, leiderschap en unieke denken en software bevat basics in Adobe-producten. We vinden dat onze studenten leren naast beginnende ontwerpers van andere disciplines. Dit soort blootstelling blaast een student ontwerp perspectief wijd open en leert relevantie en geschiktheid in termen van design oplossingen binnen de zakenwereld.

Aan het einde van het eerste jaar worden studenten verplicht om hun gekozen stroom als een specialisatie van hun toekomstige carrière kiezen. Onze studenten houden van het feit dat ze een vol jaar volledig verankerd in de wereld van design. Ze getuigen van het feit dat wanneer zij hun definitieve beslissing met betrekking tot een gekozen specialisatie dat zij dit doen met vertrouwen en volledig op de hoogte.

Tweede en derde jaar zijn intens. Elke specialisatie stroom zit vol met kennis en technische vaardigheid vereist van de betreffende discipline. Onze studenten zijn echter goed voorbereid in het eerste jaar en treedt in de hogere jaren uitgerust met de mogelijkheid om kritisch na te denken en zichzelf effectief toe te passen. Ons succes tarieven zijn een getuigenis van het feit dat onze unieke benadering van het onderwijs ontwerp, werkt.

Laatst bijgewerkt op nov 2016

Over de school

Inscape believes in offering value driven products to ensure the diverse growth of the creative sector and industry at large. We have an established institutional culture that is unique to Inscape and ... Lees meer

Inscape believes in offering value driven products to ensure the diverse growth of the creative sector and industry at large. We have an established institutional culture that is unique to Inscape and its students. Our culture is built on a value system that encourages quality, authenticity and relationships. We strive for this to be reflective in all areas of our institution. Lees Minder
Kaapstad , Durban , Midrand , Pretoria + 3 Meer Minder