Bachelor of Design, gespecialiseerd in interaction design

Algemeen

4 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

rth

Interaction designers ontwikkelen samenhangende systemen die diep invloed het leven van mensen. Systems design (UX) en human-computer interactieve interface design zijn relatief nieuwe beroepen. Onderwerpen die in deze cursus om afgestudeerden voor te bereiden om dit vooraf industrie in te voeren zijn: Human - computer interactie; het ontwerpen en coderen van interactieve interfaces in een verscheidenheid van platforms (web-based, mobiel, en 'kleine scherm toepassingen); datavisualisatie en informatica; het ontwerp van digitale informatie; de principes van user experience design; codering talen; viewer / consumentengedrag in een digitale omgeving; digitale geïntegreerde marketing; digital branding en digitale design management.

Afgestudeerden zullen worden uitgerust met technische hulpmiddelen, ontwerp vaardigheden en een goed begrip van de 'menselijke factoren' betrokken bij systeemontwerp.

 • Verbruiksgoederen kost 1 jaar (+ -R1000) ** slechts schattingen
 • Doorlopend project gebaseerde beoordeling
 • Digitale en gedrukte portfolio inzendingen in 2e en 3e jaar
 • Final jaar afgestudeerd in december
 • Degree kandidaten kan gaan gelden voor post graduate studies in afwachting dat ze voldoen aan de toepassing en de toelatingseisen van de betreffende instelling.
 • Onze programma's zijn kwaliteit gewaarborgd en gestandaardiseerd in alle Inscape campussen op nationaal niveau.
 • U kunt zich inschrijven voor onze Bachelor of Design programma op elk campus om uw 1 jaar af te ronden.
 • Studenten die in zekere specialisatie programma's worden geaccepteerd zou kunnen worden verplicht om hun 2e en 3e jaar studie af te ronden op een andere gespecialiseerde Inscape campus.

Wat is inbegrepen in de cursus

 • MacBook * optioneel
 • Wacom-tablet
 • Softwarelicenties (vanaf de eisen van het programma)
 • voorgeschreven schoolboeken
 • 1 jaar voorlopige art apparatuur
 • Online bibliotheek abonnement
 • Digitale studiegidsen en courseware
 • internetconnectiviteit

uitgesloten

 • maandelijkse verbruiksgoederen
 • Digitale camera

Course Information Jaar 1

Basisontwerp 1 jaar - ontwerp vaardigheden

 • Het ontwikkelen van fundamentele ontwerp vaardigheden om het ontwerp savvy kritische denkers te creëren.
 • Het ontwikkelen van fundamentele Drawing Skills, Basic Material and Manufacturing bewustzijn, Digital Image maken, Communicatie, Software en leidinggevende vaardigheden te creëren goed afgeronde ontwerpers passen voor elk ontwerp-industrie.
 • Het ontwikkelen van een bewustzijn van het geïntegreerde karakter van het ontwerp, het bevorderen van de unieke het denken van onze studenten.
 • De invoering van een waardering voor Design History.
 • Vaststelling van fundamentele bouwstenen voor creatieve probleemoplossing.

Course Information Jaar 2

Vakspecifieke 2 jaar - design kennis

 • Discipline Specifieke kennis wordt ontwikkeld door de studie van communicatie-ontwerp, indringende en het onderzoek van visuele vormgeving en het verkennen van de ontwikkeling van de media voor de on-screen communicatie.
 • Het toepassen van de theorie naar de praktijk door middel van data visualisatie, oefenen en toepassen van information design en interactieve design. De verkenning van UX ontwerp via verschillende platforms zoals web, mobiel, tablet en touch-screen zal zich verder ontwikkelen toepassingen, work-flow methodologieën en codering talen gebaseerd op touch-screen technologie en database management.
 • Het bevorderen van software vaardigheden en technische kennis door middel van front-end software die wordt gebruikt voor het ontwikkelen van winterharde en aanpasbaar web-based communicatie en interactieve gebruikerservaringen.
 • Het ontwikkelen van een goed begrip van het bedrijf van ontwerp tot het besef van interactieve activiteiten, zoals de beroepspraktijk, consumentengedrag, digitaal geïntegreerde marketing en communicatie, digitale aanwezigheid van het merk en de noodzaak van digitale brand management.

Course Information Jaar 3

SPECIALISATIE 3 jaar - DESIGN STIJL

 • Het ontwikkelen van een handtekening interactief design stijl door het onderzoeken van mens-computer interactie en interactieve interfaces zoals web-based platforms, mobiele en 'small-screen' toepassingen en beweging studies.
 • Het ontwikkelen van tevoren kennis en deskundige vaardigheden door het verkennen van user experience design principes, applicatie-ontwikkeling, sociale economie (sociaal / economische vooruitgang) en informatica door middel van informatie-systemen.
 • Het ontwikkelen van een goed begrip van de richtlijnen en principes die betrokken zijn bij het runnen van een ontwerp bedrijf. Het bevorderen van zakelijke visie, missie en waarden geven afgestudeerden het vertrouwen en de 'know-how' om hun eigen ontwerp initiatieven op te starten op basis van een fundamentele kennis van de strategische ontwikkeling, marketing strategieën, het belang van branding en het beheer van de financiën.

Meer informatie over de Bachelor of Design Degree (B.DES)

Deze drie-jaar full-time kwalificatie produceert professionele ontwerpers uitgerust voor een mooie carrière in het ontwerp. Studenten die in aanmerking komen kunnen oefenen als junior ontwerpers of studeren in de richting van een Honours Degree. Aangezien deze kwalificatie is universeel, het geldt voor een verscheidenheid van ontwerpende disciplines, met inbegrip van fashion design, interieur design, grafisch ontwerp, multimedia design, sieraden design, industriële vormgeving, product design, ruimtelijk ontwerp, ontwerpend onderzoek, ontwerp schrijven en ontwerp voor het milieu .

Traditioneel zijn de verschillende gebieden binnen de vormgeving en design onderwijs gescheiden. Publieke en private hoger onderwijs scholen hebben allerlei kwalificaties aangeboden. Onze Bachelor of Design kwalificatie lijnt industrienormen en voedt ontwerpers volgende gemeenschappelijke richtsnoeren. Het voert ook de langverwachte minimumnormen voor ontwerpers van alle disciplines.

Design is wereldwijd erkend als een beroep. Wereldwijd zijn ontwerpers verplicht om minimaal een driejarig kwalificatie hebben. Inscape biedt de Bachelor of Design Degree met gemeenschappelijke competenties en specialisaties door middel van keuzevakken.

Het eerste jaar van de Bachelor of Design biedt een basis in design thinking, bouwt en visuele communicatie, fotografie, materiaal studies, image maken en design geschiedenis, communicatie studies, leiderschap en unieke denken en software bevat basics in Adobe-producten. We vinden dat onze studenten leren naast beginnende ontwerpers van andere disciplines. Dit soort blootstelling blaast een student ontwerp perspectief wijd open en leert relevantie en geschiktheid in termen van design oplossingen binnen de zakenwereld.

Aan het einde van het eerste jaar worden studenten verplicht om hun gekozen stroom als een specialisatie van hun toekomstige carrière kiezen. Onze studenten houden van het feit dat ze een vol jaar volledig verankerd in de wereld van design. Ze getuigen van het feit dat wanneer zij hun definitieve beslissing met betrekking tot een gekozen specialisatie dat zij dit doen met vertrouwen en volledig op de hoogte.

Tweede en derde jaar zijn intens. Elke specialisatie stroom zit vol met kennis en technische vaardigheid vereist van de betreffende discipline. Onze studenten zijn echter goed voorbereid in het eerste jaar en treedt in de hogere jaren uitgerust met de mogelijkheid om kritisch na te denken en zichzelf effectief toe te passen. Ons succes tarieven zijn een getuigenis van het feit dat onze unieke benadering van het onderwijs ontwerp, werkt.

Laatst bijgewerkt op nov 2016

Over de school

Inscape believes in offering value driven products to ensure the diverse growth of the creative sector and industry at large. We have an established institutional culture that is unique to Inscape and ... Lees meer

Inscape believes in offering value driven products to ensure the diverse growth of the creative sector and industry at large. We have an established institutional culture that is unique to Inscape and its students. Our culture is built on a value system that encourages quality, authenticity and relationships. We strive for this to be reflective in all areas of our institution. Lees Minder
Kaapstad , Durban , Midrand , Pretoria + 3 Meer Minder