Bachelor of Design, gespecialiseerd in marketing en communicatie ontwerp

Algemeen

4 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

stykd

Moderne Marketeers integreren van de principes van de marketing met technologie om berichten in een snel veranderende omgeving te communiceren.

De Marketing en Communicatie specialisatie biedt studenten een geïntegreerde aanpak van de traditionele marketing principes in: Marketing strategie en analyse, consumentengedrag, geïntegreerde marketing communicatie, trends en segmentatie, economie, organisatorische en wereldwijde communicatie, public relations, reclame, brand management en sales en distributie en combineert dit met een innovatief design thinking en design fundamentals.

Afgestudeerden zullen in staat zijn om alle aspecten van marketing management, strategie en uitvoering aan te pakken en dit combineren met een grondige kennis van de theoretische concepten en de implicaties van het ontwerp conventies toegepast op professioneel ontwerp praktijk.

 • Verbruiksgoederen kost 1 jaar (+ -R1000) ** slechts schattingen
 • Doorlopend project gebaseerde beoordeling
 • Digitale en gedrukte portfolio inzendingen in 2e en 3e jaar
 • Final jaar afgestudeerd in december
 • Degree kandidaten kan gaan gelden voor post graduate studies in afwachting dat ze voldoen aan de toepassing en de toelatingseisen van de betreffende instelling.
 • Onze programma's zijn kwaliteit gewaarborgd en gestandaardiseerd in alle Inscape campussen op nationaal niveau.
 • U kunt zich inschrijven voor onze Bachelor of Design programma op elk campus om uw 1 jaar af te ronden.
 • Studenten die in zekere specialisatie programma's worden geaccepteerd zou kunnen worden verplicht om hun 2e en 3e jaar studie af te ronden op een andere gespecialiseerde Inscape campus.

Wat is inbegrepen in de cursus

 • MacBook * optioneel
 • Wacom-tablet
 • Softwarelicenties (vanaf de eisen van het programma)
 • voorgeschreven schoolboeken
 • 1 jaar voorlopige art apparatuur
 • Online bibliotheek abonnement
 • Digitale studiegidsen en courseware
 • internetconnectiviteit

uitgesloten

 • maandelijkse verbruiksgoederen
 • Digitale camera

Course Information Jaar 1

Basisontwerp 1 jaar - ontwerp vaardigheden

 • Het ontwikkelen van fundamentele ontwerp vaardigheden om het ontwerp savvy kritische denkers te creëren.
 • Het ontwikkelen van fundamentele Drawing Skills, Basic Material and Manufacturing bewustzijn, Digital Image maken, Communicatie, Software en leidinggevende vaardigheden te creëren goed afgeronde ontwerpers passen voor elk ontwerp-industrie.
 • Het ontwikkelen van een bewustzijn van het geïntegreerde karakter van het ontwerp, het bevorderen van de unieke het denken van onze studenten.
 • De invoering van een waardering voor Design History.
 • Vaststelling van fundamentele bouwstenen voor creatieve probleemoplossing.

Course Information Jaar 2

Vakspecifieke 2 jaar - design kennis

 • Discipline Specifieke kennis wordt ontwikkeld door de studie van de ontwikkeling en het gebruik van communicatie en media in de samenleving. Studies in de sociale, politieke, economische en technologische rol van communicatie zal de marketing en communicatie ontwerper uit te rusten in hun praktische blootstelling aan digitaal ontwerp fundamentals. Verdere onderwerpen zoals consumenten- en koopgedrag, geïntegreerde marketing en communicatie media studies zullen ook worden gedekt.
 • Het toepassen van de theorie naar de praktijk door middel van progressieve organisatorische en wereldwijde communicatie vaardigheden zullen de marketing en communicatie ontwerper te onderscheiden van hun leeftijdsgenoten. Public relations, marketing principes, ondernemingsrecht, marktonderzoek en -analyse, media planning, brand management en digitale marketing zijn een paar van de belangrijkste onderwerpen.
 • Het bevorderen van software vaardigheden en technische kennis door middel van data visualisatie software programma's die bijdragen aan een sterke visuele boodschappen te bevorderen en omvat het ontwikkelen van data-analysetechnieken.
 • Het ontwikkelen van een goed begrip van de business van het ontwerp door het aanpakken van marketing filosofie onderwerpen zoals antropologie, sociologie en psychologie.

Course Information Jaar 3

SPECIALISATIE 3 jaar - DESIGN STIJL

 • Het ontwikkelen van een handtekening marketing design stijl door het verkennen van marketing management modellen, ideeën en innovatie implementaties door middel van kritisch en innovatief denken.
 • Het ontwikkelen van tevoren kennis en deskundige vaardigheden in internationale marketing, verkoop en distributie management, service marketing en reclame. Communicatiemanagement is een belangrijke factor in het verwerven van reclame, marketing en de industrie praktijk vaardigheden.
 • Bewustwording van het nieuwste ontwerp technologieën en innovaties in de praktijk in de analytische gebaseerde software programma's.
 • Het ontwikkelen van een goed begrip van de richtlijnen en principes die betrokken zijn bij het runnen van een ontwerp bedrijf. Het bevorderen van zakelijke visie, missie en waarden geven afgestudeerden het vertrouwen en de 'know-how' om hun eigen ontwerp initiatieven op te starten op basis van een fundamentele kennis van de strategische ontwikkeling, marketing strategieën, het belang van branding en het beheer van de financiën.

Meer informatie over de Bachelor of Design Degree (B.DES)

Deze drie-jaar full-time kwalificatie produceert professionele ontwerpers uitgerust voor een mooie carrière in het ontwerp. Studenten die in aanmerking komen kunnen oefenen als junior ontwerpers of studeren in de richting van een Honours Degree. Aangezien deze kwalificatie is universeel, het geldt voor een verscheidenheid van ontwerpende disciplines, met inbegrip van fashion design, interieur design, grafisch ontwerp, multimedia design, sieraden design, industriële vormgeving, product design, ruimtelijk ontwerp, ontwerpend onderzoek, ontwerp schrijven en ontwerp voor het milieu .

Traditioneel zijn de verschillende gebieden binnen de vormgeving en design onderwijs gescheiden. Publieke en private hoger onderwijs scholen hebben allerlei kwalificaties aangeboden. Onze Bachelor of Design kwalificatie lijnt industrienormen en voedt ontwerpers volgende gemeenschappelijke richtsnoeren. Het voert ook de langverwachte minimumnormen voor ontwerpers van alle disciplines.

Design is wereldwijd erkend als een beroep. Wereldwijd zijn ontwerpers verplicht om minimaal een driejarig kwalificatie hebben. Inscape biedt de Bachelor of Design Degree met gemeenschappelijke competenties en specialisaties door middel van keuzevakken.

Het eerste jaar van de Bachelor of Design biedt een basis in design thinking, bouwt en visuele communicatie, fotografie, materiaal studies, image maken en design geschiedenis, communicatie studies, leiderschap en unieke denken en software bevat basics in Adobe-producten. We vinden dat onze studenten leren naast beginnende ontwerpers van andere disciplines. Dit soort blootstelling blaast een student ontwerp perspectief wijd open en leert relevantie en geschiktheid in termen van design oplossingen binnen de zakenwereld.

Aan het einde van het eerste jaar worden studenten verplicht om hun gekozen stroom als een specialisatie van hun toekomstige carrière kiezen. Onze studenten houden van het feit dat ze een vol jaar volledig verankerd in de wereld van design. Ze getuigen van het feit dat wanneer zij hun definitieve beslissing met betrekking tot een gekozen specialisatie dat zij dit doen met vertrouwen en volledig op de hoogte.

Tweede en derde jaar zijn intens. Elke specialisatie stroom zit vol met kennis en technische vaardigheid vereist van de betreffende discipline. Onze studenten zijn echter goed voorbereid in het eerste jaar en treedt in de hogere jaren uitgerust met de mogelijkheid om kritisch na te denken en zichzelf effectief toe te passen. Ons succes tarieven zijn een getuigenis van het feit dat onze unieke benadering van het onderwijs ontwerp, werkt.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Inscape believes in offering value driven products to ensure the diverse growth of the creative sector and industry at large. We have an established institutional culture that is unique to Inscape and ... Lees meer

Inscape believes in offering value driven products to ensure the diverse growth of the creative sector and industry at large. We have an established institutional culture that is unique to Inscape and its students. Our culture is built on a value system that encourages quality, authenticity and relationships. We strive for this to be reflective in all areas of our institution. Lees Minder
Kaapstad , Durban , Midrand , Pretoria + 3 Meer Minder