Bachelor of Design is gespecialiseerd in het interieur

Algemeen

4 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

eth

Interior Design is over de planning omgevingen voor mensen en hoe ze leven en werken, door te overwegen hun psychische, emotionele en fysieke behoeften. Een goede ontwerper kijkt naar de haalbaarheid, context, omstandigheden en culturele integratie. Studenten leren over nieuwe technologieën, producten en diensten en de nieuwste software. Ze kunnen concepten te ontwikkelen en produceren van digitale technische tekeningen. Afgestudeerden zijn in staat om het interieur oplossingen te creëren voor klanten in de retail, horeca, binnenlands, tentoonstelling, diensten, zakelijke en gespecialiseerde industriële sectoren.

 • Verbruiksgoederen kost 1 jaar (+ -R1000) ** slechts schattingen
 • Doorlopend project gebaseerde beoordeling
 • Digitale en gedrukte portfolio inzendingen in 2e en 3e jaar
 • Final jaar afgestudeerd in december
 • Degree kandidaten kan gaan gelden voor post graduate studies in afwachting dat ze voldoen aan de toepassing en de toelatingseisen van de betreffende instelling.
 • Onze programma's zijn kwaliteit gewaarborgd en gestandaardiseerd in alle Inscape campussen op nationaal niveau.
 • U kunt zich inschrijven voor onze Bachelor of Design programma op elk campus om uw 1 jaar af te ronden.
 • Studenten die in zekere specialisatie programma's worden geaccepteerd zou kunnen worden verplicht om hun 2e en 3e jaar studie af te ronden op een andere gespecialiseerde Inscape campus.

Wat is inbegrepen in de cursus

 • MacBook * optioneel
 • Wacom-tablet
 • Softwarelicenties (vanaf de eisen van het programma)
 • voorgeschreven schoolboeken
 • 1 jaar voorlopige art apparatuur
 • Online bibliotheek abonnement
 • Digitale studiegidsen en courseware
 • internetconnectiviteit

uitgesloten

 • maandelijkse verbruiksgoederen
 • Digitale camera

Course Information Jaar 1

Basisontwerp 1 jaar - ontwerp vaardigheden

 • Het ontwikkelen van fundamentele ontwerp vaardigheden om het ontwerp savvy kritische denkers te creëren.
 • Het ontwikkelen van fundamentele Drawing Skills, Basic Material and Manufacturing bewustzijn, Digital Image maken, Communicatie,
 • Software en leiderschap vaardigheden om goed afgeronde ontwerpers geschikt voor elk ontwerp industrie.
 • Het ontwikkelen van een bewustzijn van het geïntegreerde karakter van het ontwerp, het bevorderen van de unieke het denken van onze studenten.
 • De invoering van een waardering voor Design History.
 • Vaststelling van fundamentele bouwstenen voor creatieve probleemoplossing.

Course Information Jaar 2

Vakspecifieke 2 jaar - design kennis

 • Discipline Specifieke kennis wordt ontwikkeld door begrip speciaal ontwikkelde slips voldoen aan de specifieke behoeften van de klant en wil. De studie van de functionaliteit van een bepaalde ruimte helpt bij het creatieve oplossingen voor het oplossen van problemen voor interieur spaties. Ontwerp uitdagingen zijn aangepast aan alle gespecialiseerde gebieden van het interieur, zoals betrekking hebben op: gastvrijheid ontwerp; residentiële ontwerp; corporate design; retail design; meubels ontwerpen; speciale ontwerp en diensten design.
 • Het toepassen van de theorie naar de praktijk door middel van een inleiding in de fundamentele technische tekening conventies, bouwtechnieken, ter analyse en metingen, gevolgd en geregistreerd bezoeken ter plaatse, technische diensten, verlichting, elektrische en sanitaire eisen en hoe te communiceren door middel van tekeningen en specificaties. Deze studie omvat een goed begrip van de gebouwde omgeving terminologieën worden gebruikt in het interieur, een basiskennis van de theorie van de materialen, met inbegrip van hun eigenschappen en het productieproces van de producten, een inleiding tot de nationale bouwvoorschriften met betrekking tot SANS 10400 en een kennismaking met Furniture ontwerp
 • Het bevorderen van software vaardigheden en technische kennis door middel van een introductie tot AutoCAD Basics, 3dsmax, Photoshop Rendering en Revit Modelling.
 • Het ontwikkelen van een goed begrip van het bedrijf van ontwerp tot het besef van project management proces methodologieën, plotten en lifecycle, haalbaarheidsstudies, omvang van het werk management, afbraak structuren en time management. Praktische toepassingen van de inkoop planning, resource planning, kosten van het project management, de toewijzing human resource en management als een basis inleiding tot het recht en contractmanagement zullen worden gedekt.

Course Information Jaar 3

SPECIALISATIE 3 jaar - DESIGN STIJL

 • Het ontwikkelen van een handtekening interieur design stijl door uitbreiding van onderzoek en conceptontwikkeling vaardigheden gericht op het ontwerp-oplossingen en de uitvoering. De nadruk wordt gelegd op onderzoek, voorbereiding en conceptontwerp zowel voor de concurrentie slips en toegewezen slip.
 • Het ontwikkelen van tevoren kennis en deskundige vaardigheden door het uitoefenen van ontwerp ontwikkeling, financiële haalbaarheid, bouwmethodes en de keuze evenals karakter en studie van materiaalsoorten en bouwsystemen.
 • Bewustwording van het nieuwste ontwerp technologieën en innovaties in de praktijk in software zoals 3D-Max en 3D Geavanceerde Modellering gericht op meer geavanceerde rendering technieken, alsmede verdere verbetering van Revit vaardigheden.
 • Het ontwikkelen van een goed begrip van de richtlijnen en principes die betrokken zijn bij het runnen van een ontwerp bedrijf. Het bevorderen van zakelijke visie, missie en waarden geven afgestudeerden het vertrouwen en de 'know-how' om hun eigen ontwerp initiatieven op te starten op basis van een fundamentele kennis van de strategische ontwikkeling, marketing strategieën, het belang van branding en het beheer van de financiën.

Meer informatie over de Bachelor of Design degree (B.DES)

Deze drie-jaar full-time kwalificatie produceert professionele ontwerpers uitgerust voor een mooie carrière in het ontwerp. Studenten die in aanmerking komen kunnen oefenen als junior ontwerpers of studeren in de richting van een Honours Degree. Aangezien deze kwalificatie is universeel, het geldt voor een verscheidenheid van ontwerpende disciplines, met inbegrip van fashion design, interieur design, grafisch ontwerp, multimedia design, sieraden design, industriële vormgeving, product design, ruimtelijk ontwerp, ontwerpend onderzoek, ontwerp schrijven en ontwerp voor het milieu .

Traditioneel zijn de verschillende gebieden binnen de vormgeving en design onderwijs gescheiden. Publieke en private hoger onderwijs scholen hebben allerlei kwalificaties aangeboden. Onze Bachelor of Design kwalificatie lijnt industrienormen en voedt ontwerpers volgende gemeenschappelijke richtsnoeren. Het voert ook de langverwachte minimumnormen voor ontwerpers van alle disciplines.

Design is wereldwijd erkend als een beroep. Wereldwijd zijn ontwerpers verplicht om minimaal een driejarig kwalificatie hebben. Inscape biedt de Bachelor of Design Degree met gemeenschappelijke competenties en specialisaties door middel van keuzevakken.

Het eerste jaar van de Bachelor of Design biedt een basis in design thinking, bouwt en visuele communicatie, fotografie, materiaal studies, image maken en design geschiedenis, communicatie studies, leiderschap en unieke denken en software bevat basics in Adobe-producten. We vinden dat onze studenten leren naast beginnende ontwerpers van andere disciplines. Dit soort blootstelling blaast een student ontwerp perspectief wijd open en leert relevantie en geschiktheid in termen van design oplossingen binnen de zakenwereld.

Aan het einde van het eerste jaar worden studenten verplicht om hun gekozen stroom als een specialisatie van hun toekomstige carrière kiezen. Onze studenten houden van het feit dat ze een vol jaar volledig verankerd in de wereld van design. Ze getuigen van het feit dat wanneer zij hun definitieve beslissing met betrekking tot een gekozen specialisatie dat zij dit doen met vertrouwen en volledig op de hoogte.

Tweede en derde jaar zijn intens. Elke specialisatie stroom zit vol met kennis en technische vaardigheid vereist van de betreffende discipline. Onze studenten zijn echter goed voorbereid in het eerste jaar en treedt in de hogere jaren uitgerust met de mogelijkheid om kritisch na te denken en zichzelf effectief toe te passen. Ons succes tarieven zijn een getuigenis van het feit dat onze unieke benadering van het onderwijs ontwerp, werkt.

Laatst bijgewerkt op nov 2016

Over de school

Inscape believes in offering value driven products to ensure the diverse growth of the creative sector and industry at large. We have an established institutional culture that is unique to Inscape and ... Lees meer

Inscape believes in offering value driven products to ensure the diverse growth of the creative sector and industry at large. We have an established institutional culture that is unique to Inscape and its students. Our culture is built on a value system that encourages quality, authenticity and relationships. We strive for this to be reflective in all areas of our institution. Lees Minder
Kaapstad , Durban , Midrand , Pretoria + 3 Meer Minder