Bachelor of Design is gespecialiseerd in het ontwerpen van juwelen

Algemeen

4 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

f.

Sieraden Ontwerpers vertalen culturele betekenis en individuele waarden tot mooie tastbare objecten. Sieraden Ontwerpers interpreteren trends en stijlen door het aanboren van creatieve cultuur, kunst en mode. Sieraden ontwerpers hebben een breed inzicht in het spanningsveld tussen esthetiek, behoeften van de markt, sociale dynamiek en zakelijk succes. Inscape Sieraden Ontwerpers leren over traditionele visualisatie technieken gecombineerd met nieuwe technieken, materialen en productiemethoden. Ze worden competent in het omgaan met professionele hardware en software, terwijl het experimenteren met nieuwe innovaties in het ontwerp gebied sieraden. Afgestudeerden in hun beroep als Studio Jewellery Designers (van concept, prototyping tot productie), Visualisatie / draugting specialisten (het verstrekken van technische oplossingen en grafische renderings) en Product Managers (coördinatie van het proces van het ontwerpen, maken en marketing). Inscape Sieraden Ontwerpers krijgen een solide basis in het begrijpen van de menselijke wetenschap en hoe die zich verhoudt tot het ontwerp veld sieraden - ze als thought leaders in deze cultureel en economisch rijke industrie.

 • Verbruiksgoederen kost 1 jaar (+ -R1000) ** slechts schattingen
 • Doorlopend project gebaseerde beoordeling
 • Digitale en gedrukte portfolio inzendingen in 2e en 3e jaar
 • Final jaar afgestudeerd in december
 • Degree kandidaten kan gaan gelden voor post graduate studies in afwachting dat ze voldoen aan de toepassing en de toelatingseisen van de betreffende instelling.
 • Onze programma's zijn kwaliteit gewaarborgd en gestandaardiseerd in alle Inscape campussen op nationaal niveau.
 • U kunt zich inschrijven voor onze Bachelor of Design programma op elk campus om uw 1 jaar af te ronden.
 • Studenten die in zekere specialisatie programma's worden geaccepteerd zou kunnen worden verplicht om hun 2e en 3e jaar studie af te ronden op een andere gespecialiseerde Inscape campus.

Wat is inbegrepen in de cursus

 • MacBook * optioneel
 • Wacom-tablet
 • Softwarelicenties (vanaf de eisen van het programma)
 • voorgeschreven schoolboeken
 • 1 jaar voorlopige art apparatuur
 • Online bibliotheek abonnement
 • Digitale studiegidsen en courseware
 • internetconnectiviteit

uitgesloten

 • maandelijkse verbruiksgoederen
 • Digitale camera

Course Information Jaar 1

Basisontwerp 1 jaar - ontwerp vaardigheden

 • Het ontwikkelen van fundamentele ontwerp vaardigheden om het ontwerp savvy kritische denkers te creëren.
 • Het ontwikkelen van fundamentele Drawing Skills, Basic Material and Manufacturing bewustzijn, Digital Image maken, Communicatie, Software en leidinggevende vaardigheden te creëren goed afgeronde ontwerpers passen voor elk ontwerp-industrie.
 • Het ontwikkelen van een bewustzijn van het geïntegreerde karakter van het ontwerp, het bevorderen van de unieke het denken van onze studenten.
 • De invoering van een waardering voor Design History.
 • Vaststelling van fundamentele bouwstenen voor creatieve probleemoplossing.

Course Information Jaar 2

Vakspecifieke 2 jaar - design kennis

 • Discipline Specifieke kennis wordt ontwikkeld door middel van creatieve verwerking en ergonomische en culturele overwegingen in sieraden en versiering design. De relatie tussen zintuiglijke waarnemingen, objecten en ruimte zal evenals worden onderzocht de stijl en de technische eigenschappen van zowel commerciële als high-end fijne sieraden.
 • Het toepassen van de theorie naar de praktijk door middel van een goed begrip van de historische context en het onderzoek naar de artistieke en commerciële wereld van de sieraden op basis van een verscheidenheid van benaderingen en culturele kwesties. Traditionele en eigentijdse Juweelontwerp materialen en technieken worden verkend.
 • Het bevorderen van software vaardigheden en technische kennis door middel van een introductie tot software programma's die helpen bij het ontwerpen van sieraden en rendering denkbeeldige geometrische volumes.
 • Het ontwikkelen van een goed begrip van het bedrijf van ontwerp tot het besef van de Zuid-Afrikaanse sieraden industrie en begrijpen van sieraden zakelijke theorieën, economische systemen, bedrijfssystemen en de context van de cultuur en het verbruik

Course Information Jaar 3

SPECIALISATIE 3 jaar - DESIGN STIJL

 • Het ontwikkelen van een handtekening design stijl door inzicht in de duurzaamheid van het milieu en het gebruik van sieraden als een expressieve taal door origineel, samenhangend en doeltreffend sieraden design oplossingen. Visualisatie en begrijpen van de complexiteit van de symbolen en tekens zal verder helpen bij het ontwikkelen van een uniek design stijl met behulp van innovatie in sieraden door de verkenning van zowel traditionele als niet-traditionele media.
 • Het ontwikkelen van tevoren kennis en deskundige vaardigheden door het uitoefenen van het teruggeven van technieken en tot oprichting van onderscheidende artistieke attributen van sieraden. Architectonische en functionele kennis verder zal helpen bij het industriële prototyping en het begrip van de convergentie in de technologie en machines zal helpen in de industrie paraatheid.
 • Bewustwording van het nieuwste ontwerp technologieën en innovaties in de praktijk in de software helpen bij het beeldhouwen en digitale weergave.
 • Het ontwikkelen van een goed begrip van de richtlijnen en principes die betrokken zijn bij het runnen van een ontwerp bedrijf. Het bevorderen van zakelijke visie, missie en waarden geven afgestudeerden het vertrouwen en de 'know-how' om hun eigen ontwerp initiatieven op te starten op basis van een fundamentele kennis van de strategische ontwikkeling, marketing strategieën, het belang van branding en het beheer van de financiën.

Meer informatie over de Bachelor of Design Degree (B.DES)

Deze drie-jaar full-time kwalificatie produceert professionele ontwerpers uitgerust voor een mooie carrière in het ontwerp. Studenten die in aanmerking komen kunnen oefenen als junior ontwerpers of studeren in de richting van een Honours Degree. Aangezien deze kwalificatie is universeel, het geldt voor een verscheidenheid van ontwerpende disciplines, met inbegrip van fashion design, interieur design, grafisch ontwerp, multimedia design, sieraden design, industriële vormgeving, product design, ruimtelijk ontwerp, ontwerpend onderzoek, ontwerp schrijven en ontwerp voor het milieu .

Traditioneel zijn de verschillende gebieden binnen de vormgeving en design onderwijs gescheiden. Publieke en private hoger onderwijs scholen hebben allerlei kwalificaties aangeboden. Onze Bachelor of Design kwalificatie lijnt industrienormen en voedt ontwerpers volgende gemeenschappelijke richtsnoeren. Het voert ook de langverwachte minimumnormen voor ontwerpers van alle disciplines.

Design is wereldwijd erkend als een beroep. Wereldwijd zijn ontwerpers verplicht om minimaal een driejarig kwalificatie hebben. Inscape biedt de Bachelor of Design Degree met gemeenschappelijke competenties en specialisaties door middel van keuzevakken.

Het eerste jaar van de Bachelor of Design biedt een basis in design thinking, bouwt en visuele communicatie, fotografie, materiaal studies, image maken en design geschiedenis, communicatie studies, leiderschap en unieke denken en software bevat basics in Adobe-producten. We vinden dat onze studenten leren naast beginnende ontwerpers van andere disciplines. Dit soort blootstelling blaast een student ontwerp perspectief wijd open en leert relevantie en geschiktheid in termen van design oplossingen binnen de zakenwereld.

Aan het einde van het eerste jaar worden studenten verplicht om hun gekozen stroom als een specialisatie van hun toekomstige carrière kiezen. Onze studenten houden van het feit dat ze een vol jaar volledig verankerd in de wereld van design. Ze getuigen van het feit dat wanneer zij hun definitieve beslissing met betrekking tot een gekozen specialisatie dat zij dit doen met vertrouwen en volledig op de hoogte.

Tweede en derde jaar zijn intens. Elke specialisatie stroom zit vol met kennis en technische vaardigheid vereist van de betreffende discipline. Onze studenten zijn echter goed voorbereid in het eerste jaar en treedt in de hogere jaren uitgerust met de mogelijkheid om kritisch na te denken en zichzelf effectief toe te passen. Ons succes tarieven zijn een getuigenis van het feit dat onze unieke benadering van het onderwijs ontwerp, werkt.

Laatst bijgewerkt op nov 2016

Over de school

Inscape believes in offering value driven products to ensure the diverse growth of the creative sector and industry at large. We have an established institutional culture that is unique to Inscape and ... Lees meer

Inscape believes in offering value driven products to ensure the diverse growth of the creative sector and industry at large. We have an established institutional culture that is unique to Inscape and its students. Our culture is built on a value system that encourages quality, authenticity and relationships. We strive for this to be reflective in all areas of our institution. Lees Minder
Kaapstad , Durban , Midrand , Pretoria + 3 Meer Minder