Bachelor of Design

Sharda University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Design

Sharda University

De Stichting jaar van de initiële cursus is gemeenschappelijk voor alle studenten van het ontwerp, waarna elke student kiest één Major en een Minor uit de volgende aandachtsgebieden:

  • Industrieel & Product Ontwerp
  • Ontwerp Communicatie
  • Digital & Interactive Design
  • fashion design
  • Ontwerp & Management
  • Habitat Ontwerp

De twee-voudige major-minor structuur helpt studenten het ontwikkelen van een holistisch perspectief van het ontwerp discipline. De studenten dan afstuderen als veelzijdige professionals, elk met hun unieke expertise. Dit is een onderdeel van de bredere visie van de school, die de discipline van het ontwerp ziet als een grote samenhangende groep van verschillende deskundigheid.

Interessegebieden

Industrieel & Product Ontwerp

Industriële en Productontwerpers creëren van nieuwe producten die mensen in staat stellen om een ​​beter leven te leven, het bedrijfsleven te stimuleren en bij te dragen aan het onderhoud van het welzijn van de gemeenschappen.

Door onderdompeling in materialen, fabricageprocessen, esthetische overweging, en pro-actieve maatschappelijke betrokkenheid, de Industrial & Product Ontwerp-programma cultiveert de essentiële intellectuele know-how en technische vaardigheden studenten nodig hebben om de groeiende rol van een professioneel product designer verkennen.

Ontwerp Communicatie

De wereld van Design en Communicatie omvat het gebruik van visuele en audio-taal en cultuur om het ontwerp te vertalen naar concrete vormen die capture mensen tot de verbeelding en hen te vermaken.

De Design Communication programma omvat typografie, print design, data mapping, beweging, geluid en ruimtelijke en milieu-graphics, evenals branding, verpakking en reclame.

Digital & Interactive Design

Digitale Ontwerpers zijn betrokken van het ontwerpen van computerspelletjes tot tablet platforms, speciale effecten in films om animatie en tekenfilms en uiteindelijk tot het ontwerpen van de interacties tussen computers en mensen.

Studenten in het programma worden aangemoedigd om veel gebieden te verkennen en te ontwikkelen expertise in game design, animatie, motion graphics, interactie ontwerp, en andere creatieve technologieën, die mobiele media en computerkunst bevatten. Studenten leren software zoals 3DS MAX, Alias, MotionBuilder, Adobe After Effects, Adobe Flash Builder, Maya, en verwerking te gebruiken, samen met nieuwe vormen van-interface, grootschalige multi-touch screens, en lichamelijke beweging.

fashion design

De studenten van de Fashion Design concentratie zijn opgeleid om creatieve mensen die in staat zijn om conceptuele en technische vaardigheden te combineren met een breed scala van producten te creëren voor deze opkomende industrie van kleding tot sieraden, van schoenen tot handtassen geworden.

Na hun Basisjaar, Fashion Design studenten beginnen zich te concentreren op de belangrijkste aspecten van hun vakgebied. Ze bestuderen naaien, draperen, en patternmaking, evenals tekenen en digitaal ontwerp. Een nadruk op design concepten aanvulling technische vaardigheden van leerlingen en biedt hen een overzicht van fashion design markten.

Ontwerp & Management

Ontwerp Managers worden getraind bedreven in meerdere niveaus van het ontwerp en de zakelijke praktijken te zijn, uit zijn idee, innovatie, om zijn project, de ontwikkeling en implementatie.

De Design & Management programma leidt studenten in de ondernemende en strategische aspecten van het ontwerp, evenals in het ontwerp aspecten van het bedrijfsleven. Projectmatig studio en seminar cursussen integreren van bedrijfsprocessen, het ontwerp, en de vrije kunsten onderwijs, het bevorderen van interdisciplinair leren door middel van breed onderzoek en gezamenlijk werk.

Habitat Ontwerp

Habitat ontwerpers, die lichtontwerpers, interieurontwerpers, meubelontwerpers, enz. Bevatten, zorgen ervoor dat de bewoner en hun habitat is perfect synchroon in termen van verlangen, comfort, betaalbaarheid, de smaak en de sociale, ecologische en economische duurzaamheid.

Habitat ontwerp onderzoekt de rol van design in het vormgeven van de ervaringen van mensen in het dagelijks leven in de stad, met de nadruk op interacties tussen mensen, omgevingen, communicatiesystemen en producten. Studenten werken in kleine groepen om ontwerpconcepten voor woningen, instellingen, commerciële ruimten, of andere dergelijke ruimten te ontwikkelen.

Kandidaat moet bedreven in het Engels Communicatie zijn.

Carrière en stagemogelijkheden door Interessegebieden

Industrieel & Product Ontwerp

Zodra u de Bachelors of Design voltooien natuurlijk met een concentratie in Industrial & Product Ontwerp je zou kunnen zijn een: Package Ontwerper, Product Ontwerper, Auto Ontwerper, Industriële Machines en Tool Designer, Signage Ontwerper, Prop Ontwerper, tentoonstellingsmaker.

Afgestudeerden van de Industrial & Product Ontwerp specialisatie kon kijken om te werken met instellingen zoals, Tata Motors, Maruti Suzuki, Ford, Chevrolet, Toyota, Honda, Phillips, Samsung, Nokia, Sony, Logitech, Apple, Siemens, Bosch, Whirlpool, Dell, IBM, Google, DMRC, Compaq, HP.

Ontwerp Communicatie

Zodra u de Bachelors of Design voltooien cursus met een concentratie in Design Communication je zou kunnen zijn een: Movie Art Director, Cinematographer, grafisch ontwerper, decorontwerper, productie en Branding Designer, van ontwerpers, Design Director.

Potentiële werkgevers voor Communicatie Designers kunnen zijn: Channel [V], Balaji Motion Pictures, Reliance Communications. UTV, STAR, NDTV, CNN, Discovery, ESPN, Google, Yahoo, Wikipedia.

Digital & Interactive Design

Zodra u de Bachelors of Design voltooien natuurlijk met een concentratie in Digital & Interactive Design je zou kunnen zijn een: Game Designer, Digital Environment Artist, 2D 3D Animator, Visual Director Effects, Web Platform Developer, Web Designers, Creative Director, Visual Effects Cinematographer. Afgestudeerden van de Digital & Interactive Design specialisatie kon kijken om te werken met instellingen zoals, Google, Pixar, Walt Disney, ILM, Cartoon Network, DreamWorks, Sony Pictures, Blizzard games, Red Storm Entertainment, Apple, Dell, Google, Samsung, Android.

fashion design

Zodra u de Bachelors of Design voltooien natuurlijk met een concentratie in Fashion Design je zou kunnen zijn van een: Dameskleding Designer, Menswear Designer, bridalwear Ontwerper, schoeisel Ontwerper, Accessory Designer, Bagage Ontwerper, Product Developer, Fashion Retailer.

Potentiële werkgevers van afgestudeerden van de Fashion Design specialisatie zou kunnen zijn Anokhi, Fabindia, Zara, Mango, GAP, Old Navy, Banana Republic, Polo Ralph Lauren, L'Oreal, Biotique, Wills levensstijl, StarTV, UTV, Turner Communications.

Ontwerp & Management Project Managers, Construction Managers, Vastgoed Managers en Valuators, Real Estate Marketing, Ontwerp Managers, ontwerp Marketing, Design Manager in Retail, Customer Experience Managers: als je eenmaal de Bachelors of Design voltooien cursus met een concentratie in Design & Management kon je een te zijn , Product Managers.

Potentiële werkgevers van afgestudeerden van de Design Management specialisatie zou kunnen zijn TATA Housing, Jaypee Builders, Omaxe, Ansals, L & T, Amazon, Google, Caterpillar, TCS, Infosys, Wipro, Steria, HP, Vodafone, Samsung, Tech Mahindra, Microsoft, Oracle.

Habitat Ontwerp

Zodra u de Bachelors of Design voltooien natuurlijk met een concentratie in Habitat Ontwerp je kan een zijn: Interior Designer, Gezondheidszorg Ontwerpers, Sustainable Designers, Tentoonstelling Ontwerpers, Corporate Identity ontwerpers, decorbouwers, meubelontwerpers, Lighting Designers, Packaging Ontwerpers, Space Planner, competitieprogramma Designers.

Studenten die kiezen voor de Habitat Ontwerp specialisatie zou kunnen werken voor Fortis, Max Healthcare, Cadila, Ansals, TATA Housing, Ansys, DLF, Omaxe, Aviva, Delhi Toerisme, INTACH, Armani Interiors, Hallmark Interiors, Scarlet Multimedia, ICreon Design Studio.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juli 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
India - Greater Noida, Uttar Pradesh
Startdatum : Juli 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates