Bachelor of Design

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Bachelor's of Design (BDes) afgestudeerden zijn getraind om verschillende vaardigheden te gebruiken om te werken in een breed scala van sociale contexten met behulp van een breed scala aan media. Tijdens je studie zul je een uitgebreid begrip van Design en zijn rol in het proces van innovatie ontwikkelen.

De Bachelor of Design biedt drie majors: Communication Design, Interface Design en Media Design.

Als afgestudeerde BD'er ben je in staat om effectieve ontwerpoplossingen te formuleren in de hedendaagse technologische context. Je hebt een goed begrip van ontwerpmethoden en theorieën, samen met geavanceerde technische vaardigheden.

Training in Design is geschikt voor zowel schoolverlaters als volwassen studenten die hun vaardigheden willen verbeteren. Studenten binnen het programma ontwikkelen kennis in een breed scala van industriële standaardsoftware, terwijl ze de nieuwste digitale technologie gebruiken. Het contact met de ontwerpsector wordt aangemoedigd en studenten krijgen tijdens hun studie de gelegenheid om met Design-professionals te communiceren.

Studenten die afstuderen met een diploma Design van Waikato hebben bewezen capabele performers te zijn in de ontwerpindustrie. Naast carrièremogelijkheden in Design, hebben Waikato-afgestudeerden een breed scala aan opties om uit te kiezen met verder onderzoek in Design mogelijk op graduate en postdoctorale niveaus.

Computing faciliteiten in Waikato

De Universiteit van Waikato biedt studenten 24 uur per dag computer lab toegang met de nieuwste computer software, en een aantal laboratoria volledig uitgerust met Mac-computers, vaak gebruikt in professionele ontwerp omgevingen.

Carrièremogelijkheden

  • Ontwerpbedrijven
  • Webontwerp en -ontwikkeling
  • Mobiel ontwerp en UI / UX
  • Interactieve media-ontwerpindustrieën
  • Spellenindustrie
  • Televisie graphics
  • Postproductiebedrijven

Hoofd onderwerpen

  • communication design
  • Interface ontwerp
  • Media Design

Toelating en inschrijving

Je komt in aanmerking om de Bachelor of Design aan te vragen als je een Universitaire Ingang hebt, of een equivalent hiervan. Alle andere toepassingen worden van geval tot geval bekeken.

Ideaal NCEA onderwerp kredieten omvatten Art (Design, schilderen, fotografie, Beeldhouwkunst of Gravure) of Graphic Design. Een goede standaard van het Engels is ook belangrijk.

Honours programma

Studenten die de driejarige Bachelor of Design behalen, kunnen ook worden uitgenodigd om zich in te schrijven voor een Bachelor of Design with Honours (BDes (Hons)) diploma.

Bachelor in Design with Honors (BD's (Hons)) afgestudeerden zullen hebben geavanceerde professionele kennis en een inleiding tot de onderzoeksliteratuur in een vakgebied vertegenwoordigd in een major in een undergraduate design diploma. Je wordt uitgerust met de capaciteiten om onafhankelijk onderzoek uit te voeren. Hoger presterende afgestudeerden zullen worden voorbereid op postdoctorale studies die leiden tot hoger niveau kwalificatie, zoals een masterdiploma of PhD.

Praktische ervaring

Naast de praktische ervaring die tijdens het hele programma is opgedaan, heeft u de mogelijkheid om een ​​realistisch ontwerpproject uit te voeren in het 300-niveaudocument DSIGN350. In dit project werk je relatief zelfstandig en werk je samen met je collega's en met leden van de professionele ontwerpindustrie.

Het laatste semester 300 niveaupapier DSIGN360 omvat een op zelfregie gerichte opdracht die elk jaar culmineert in een Degree Show. De Degree Show projecten bestrijken een breed scala aan media, waaronder web design en productie, mobiel ontwerp, interactief ontwerp, de ontwikkeling van het merk, visuele identiteit werk, interactieve installatie, motion graphics, 3D-animatie en nog veel meer.

Toelating en inschrijving

Je komt in aanmerking om de Bachelor of Design aan te vragen als je een Universitaire Ingang hebt, of een equivalent hiervan. Alle andere toepassingen worden van geval tot geval bekeken.

Ideaal NCEA onderwerp kredieten omvatten Art (Design, schilderen, fotografie, Beeldhouwkunst of Gravure) of Graphic Design. Een goede standaard van het Engels is ook belangrijk.

Laatst bijgewerkt op nov 2017

Over de school

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing qu ... Lees meer

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing quality research that aims to solve the worlds greatest issues has led to the University being among the 100 universities for research impact. Lees Minder
Hamilton , Tauranga + 1 Meer Minder