Bachelor of Design

School of Form at the University of Social Sciences and Humanities - SWPS

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Design

School of Form at the University of Social Sciences and Humanities - SWPS

Bachelor of Design

Waarom deze cursus?

De opleiding in Design aan de Poznan Campus van de Universiteit van Sociale Wetenschappen en Geesteswetenschappen (School of Form) werd genomineerd het beste programma in Polen volgens het ministerie van Wetenschap en Hoger Onderwijs die moest kam door een mammoet miljoen genomineerden om vinden een winnaar.

Het ministerie benadrukt het interdisciplinaire karakter van het programma en het feit dat het gaat om moderne benaderingen van onderwijs en leert praktische vaardigheden geven de studenten een volledige aarding voor hun toekomst in een echte werkomgeving.

Het ministerie toegekende 62 majors in 37 instellingen voor hoger onderwijs, waarvan negen waren particuliere scholen. Winnende afdelingen en faculteiten werden bekroond met subsidies van PLN 1 miljoen aan een verdere verbetering van het onderwijs.

Het ontwerp-programma op School van Vorm won de eerste plaats omdat: "De lessen van het ontwerp-programma worden uitgebaat door geesteswetenschappen specialisten, kunstenaars en ontwerpers. Elk gebied van ontwerp heeft een gebied van de geesteswetenschappen aan het secretariaat toegewezen en dit heeft toegestaan ​​het aanleren van praktische vaardigheden worden uitgebreid met kennis in de sociologie, psychologie en antropologie geven van de School van de toekomstige ontwerpers Vorm van de instrumenten om de behoeften van de moderne mens te voldoen ".

Wat gebeurt er nadat u klaar bent met studeren?

Het ministerie van Wetenschap en Hoger Onderwijs besloten om de 'Design' programma toe te voegen aan de lijst van 'wilde' opleidingen. Het voelde de Poolse economie zou profiteren van een groter aantal beter gekwalificeerde ontwerpers.

Na het afronden van je opleiding bij School of Form, zal u deelnemen aan een selecte groep van gewilde specialisten die zijn goed voorbereid op een carrière in het ontwerp, in de breedste zin van het woord, evenals de aanverwante gebieden, afhankelijk van uw omgeving van specialisatie.

Ontwerpen voor de industrie en individuele klanten.

Ontwerpen voor publieke en private ruimtes.

Het ontwerpen van materiële goederen, alledaagse producten, mode, grafiek evenals niet-materiële diensten, informatie en gedrag.

Studenten van de School of Form worden onderwezen en voorbereid om zowel alleen als in design teams werken, die u helpen uw eigen weg in de wereld van design vinden.

Het succes van de school is ook naar beneden om onze samenwerking met de wereld van het bedrijfsleven, die de school financieel ondersteunt en biedt onze studenten de kans om werkervaring op te voeren en het verkrijgen van beurzen tijdens de studie.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
3 - 4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
5,800 EUR
Locations
Polen - Poznań, Lublin woiwodschap
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2019
Polen - Poznań, Lublin woiwodschap
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan