Bachelor of Design

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Dubai Institute of Design and Innovation (DIDI) gelegen in het hart van de designwijk van Dubai, d3, is een particuliere non-profituniversiteit die door het ministerie van Hoger Onderwijs is erkend als universiteit. Met de eerste intake in 2018 richt DIDI zich op het voeden, begeleiden en creëren van de volgende generatie ontwerpers.

DIDI is strategische samenwerkingen aangegaan met het Massachusetts Institute of Technology (MIT) en de Parsons School of Design van The New School om een curriculum te ontwikkelen dat is ontworpen om studenten in staat te stellen hun eigen vierjarige educatieve reis in kaart te brengen, met als hoogtepunt de eerste geïntegreerde regio van de regio. Bachelor of Design degree , met een keuze uit concentratie op het gebied van Product Design, Multimedia Design, Fashion Design en Strategic Design Management .DIDI Studio

DIDI BACHELOR VAN ONTWERP BIJ DE UNIVERSITEIT

DIDI bereidt studenten voor om effectief te reageren op een snel veranderende wereld met overdraagbare vaardigheden die interdisciplinair zijn en probleemoplossend door ontwerp. We rusten de volgende generatie veranderaars uit om design te gebruiken als een hulpmiddel om positieve verandering te creëren. Onze studenten leren visuele geletterdheid en technologische capaciteiten om een duurzame toekomst te creëren, te vormen en te creëren. DIDI ondersteunt opkomend ontwerptalent in de hele regio via een open source en samenwerkingsaanpak die samenwerking en partnerschap waardeert. We zijn geïnvesteerd in geïntegreerde curriculaire innovatie en technologische experimenten.

De opleiding is gebaseerd op visualisatie, creatief probleemoplossend denken, ontwerpdenken en fabricage met duurzaamheid en multidisciplinair werk ingebed. Projectgebaseerde methodologie via kernstudio-klassen is stevig verankerd in ontwerp en probleemoplossing, en het concept dat we een betere toekomst kunnen ontwerpen - ontwerp als een middel om te veranderen, niet alleen om het volgende esthetisch aantrekkelijke object te creëren. Studenten leren hoe ze kunnen ideeren, herhalen en bedenken, kunnen analyseren, representeren en communiceren, en om empathische en duurzame oplossingen voor de problemen van vandaag te vormen, te vormen en te creëren.

De eerstejaars ontwerpervaring is gebaseerd op visualisatie, probleemoplossing, ontwerpdenken, fabricage en duurzame ontwerpconcepten. Coursework is ontworpen om transformatief en ontwrichtend te zijn en biedt studenten een introductie tot het opbouwen van vaardigheden, van traditioneel en vervaardigd tot hightech en geavanceerd. Studenten worden aangemoedigd om te experimenteren, als een middel om hun unieke creatieve stem, hun esthetische en filosofische ontwerpbenadering te ontdekken.

Tweede en derdejaars studenten werken over hun twee gekozen disciplines door middel van een studio, workshop en op lezingen gebaseerde cursussen. Ze blijven hun vaardigheden ontwikkelen met een diepe duik in innovatieve en technologische oplossingen. Studenten verwerven een cultureel en filosofisch begrip van de rol van design in de samenleving door middel van conceptuele en praktijkgerichte studie. Studenten krijgen ook echte wereldervaring door een ontwerpstage in de zomer van jaar drie. Algemene opvoedingscursussen vergroten grote gebiedscursussen en zijn bedoeld om de creatieve studies van studenten aan te vullen door middel van intellectuele en theoretische ontwikkeling.

Het laatste jaar op DIDI wordt gedomineerd door scriptie voorbereiding en scriptie, waarbij studenten ervaren modulaire cursussen ontworpen om de individuele ontwikkeling van hun scriptievoorstel te ondersteunen. Intellectueel onderzoek vanuit contextuele, technische, materiële en procesgebaseerde perspectieven wordt ontwikkeld naast een systeemgerichte benadering van ontwerp en de communicatie van persoonlijke identiteit. Voor het afstudeerscriptie conceptualiseren, contextualiseren en realiseren studenten hun onderzoekroutes. Demonstratie van hun vermogen voor rigoureus, creatief onderzoek en conceptuele ontwikkeling, studenten hebben de mogelijkheid om te gaan in een theoretische of op systemen gebaseerde route of een toegepaste.

Ga naar www.didi.ac.ae voor meer informatie over het curriculum.Four Disciplines at DIDI

PLAATS

Gelegen in de levendige creatieve gemeenschap van het Dubai Design District (d3), heeft DIDI een unieke positie om samen te werken in de creatieve industrie, van de opkomende ontwerpruimte tot enkele van de meest gerenommeerde merken ter wereld. Met een missie om de groei van de creatieve industrie te ondersteunen, is DIDI een open source community-based instelling die zich inzet voor het integreren van ontwerp- en ontwerpdenken in de hele regio.

Geen ander biedt de instelling een dergelijke meeslepende ontwerpopleiding, waarbij studenten worden omringd door een gevarieerd aanbod van designprofessionals en innovators. De locatie in het hart van de creatieve gemeenschap biedt toegang tot stage- en netwerkmogelijkheden die studenten de best mogelijke start van hun carrière zullen bieden.

BUITEN DE STUDIO

Studenten die in Dubai wonen, hebben uitstekende toegang tot een ongelooflijke kalender met designevenementen zoals de Dubai Design Week en de Dubai Design Days. De futuristische stad Dubai heeft gouden stranden, de woestijnen en een groeiende kunst- en straatcultuur, tegen de adembenemende skyline van Dubai in.

Futuristisch, multicultureel en veilig, Dubai is een stad van innovatie die de changemakers van morgen verwelkomt.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The establishment of DIDI acknowledges the wealth of rich design talent that already exists across the region and the power of such talent to transform industries and societies.

The establishment of DIDI acknowledges the wealth of rich design talent that already exists across the region and the power of such talent to transform industries and societies. Lees Minder