Bachelor Of Engineering (Honours)

The Open University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Of Engineering (Honours)

The Open University

Van microscopische elektronische apparaten tot grootschalige structuren zoals dammen, bruggen en torens, engineering raakt elk gebied van ons leven. Engineering gaat over het verleggen van onze horizon door oplossingen te bieden voor technische uitdagingen en problemen op te lossen met behulp van een reeks methoden die worden onderbouwd door wetenschap en wiskunde.

De BEng (Honors) onderzoekt de fundamenten van dit creatieve en analytische onderwerp - van materialen en mechanica tot ontwerpen en modelleren - met mogelijkheden om zich te concentreren op technisch ontwerp, elektronica, milieutechnologieën, energie en duurzaamheid of wiskundige methoden. Door het met succes afronden van dit diploma, voldoet u aan de onderwijsvereisten om u te registreren als een geïntegreerde ingenieur (IEng) en gedeeltelijk te voldoen aan de onderwijsvereisten voor Chartered Engineer (CEng).

Belangrijkste kenmerken van de cursus

  • Leerresultaten zijn ontworpen om te voldoen aan de vereisten van de Engineering Council onder UK-SPEC *
  • Ontwikkelt je vaardigheden in de wiskunde, wat de sleutel is tot de succesvolle studie van engineering
  • Werk aan echte projecten en werk samen met andere studenten op twee in het Verenigd Koninkrijk gevestigde residentiële scholen
  • Stel een persoonlijke en professionele ontwikkelingsplan

Cursus details

Deze graad heeft drie fasen, elk bestaande uit 120 studiepunten.

  • In fase 1 studeer je vier modules met 30 studiepunten - de laatste omvat een residentiële school van een week.
  • Vervolgens, in fase 2 , studeer je twee 30-credit core engineering modules, gevolgd door een 30-credit module in je keuze van engineering specialisme. Je voltooit fase 2 met een andere kernmodule met 30 studiepunten, inclusief een residentiële school van één week.
  • Vervolgens, in fase 3 , zul je nog eens 90 studiepunten in je gekozen specialisme studeren. Je sluit je diploma af met een projectmodule van 30 credits.

Toelatingseisen

Er zijn geen formele toelatingseisen voor deze kwalificatie; je hebt echter enige kennis van wiskunde, een interesse in technologie en het vermogen om te lezen en schrijven naar een goede standaard van het Engels te hebben.

Vaardigheden voor loopbaanontwikkeling

Gekwalificeerde ingenieurs worden gewaardeerd vanwege hun rigoureuze aanpak van het oplossen van problemen en een hoge mate van rekenvaardigheid. Deze vaardigheden openen een breed scala aan andere carrièrekansen, bijvoorbeeld in management of financiën, maar ook in engineering zelf.

Na je afstuderen kun je je aanmelden (via een geschikte technische instelling) bij de Engineering Council voor registratie als een Incorporated Engineer.

Als u wilt doorgaan met uw studie, kunt u werken aan ons Postgraduate Diploma in Engineering (E22) , leidend tot de MSc in Engineering (F46) . Na je afstuderen kun je je aanmelden (via een geschikte technische instelling) bij de Engineering Council voor registratie als Chartered Engineer (CEng).

Kansen bestaan ​​in onderzoek, ontwerp en ontwikkeling, inbedrijfstelling, projectbeheer, technische verkoop en marketing, technische journalistiek en octrooi- werkzaamheden. Met de juiste ervaring en kwalificaties is het ook mogelijk om een ​​zelfstandige consultant te zijn.

Carrière relevantie

Gekwalificeerde ingenieurs zijn erg in trek voor hun rigoureuze aanpak van probleemoplossing en een hoge mate van rekenvaardigheid. Deze vaardigheden openen een breed scala aan andere carrièrekansen, bijvoorbeeld in management of financiën, maar ook in engineering zelf. Kansen bestaan ​​in onderzoek, ontwerp en ontwikkeling, inbedrijfstelling, projectbeheer, technische verkoop en marketing, technische journalistiek en octrooi- werkzaamheden. Met de juiste ervaring en kwalificaties is het ook mogelijk om een ​​zelfstandige consultant te zijn.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
The Open University

Laatst bijgewerkt op January 1, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Online
Start Date
Startdatum
Open Inschrijving
Duration
Duur
4 - 12 jaar
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Milton Keynes, Engeland
Startdatum : Open Inschrijving
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Open Inschrijving
Verenigd Koninkrijk - Milton Keynes, Engeland
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan