Bachelor of Engineering (Hons)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bachelor of Engineering (Hons)

De Bachelor of Engineering met Honours is de basis voor een professionele carrière in de techniek, en bij Waikato u voorzien van tal van mogelijkheden om toe te passen wat je geleerd hebt in real-life werksituaties.

FSEN_BE-Hons_final

De Bachelor of Engineering cum laude (BE (Hons)) richt zich op hoe problemen kunnen worden opgelost met behulp van ontwerp en engineering processen. In elke fase van je opleiding, word je betrokken bij het creëren, ontwerpen en realiseren van geavanceerde technische producten.

U krijgt de gelegenheid voor de presentatie van je onderzoek en ontwerp werk op het hebben Oji Fiber Solutions Engineering Design Show - een conferentie-stijl evenement te openen aan de industrie en het publiek.

Als Waikato bouwkunde student vindt u ook voltooien 800 uur werkervaring - meestal betaald - met een bedrijf of organisatie die uw interesses past, en je zult waardevolle contacten in de industrie, die in veel gevallen leidt tot een deel of full-time werken.

Onze Cooperative Education Unit zoekt actief en houdt toezicht op uw industriële stage, Zorgen voor een goede pasvorm voor uw gebied van studie en carrière doelen.

bepaalde programma

Bij Waikato onze aanmerking ingenieursopleidingen volledig zijn geaccrediteerd door de Institution of Professional Engineers Nieuw-Zeeland (IPENZ); wat betekent dat je diploma is internationaal erkend en u kunt zowat overal in de wereld werken. U kunt kiezen uit de volgende gespecificeerde programma's:

 • Civiel ingenieurschap
 • Chemische en Biological Engineering
 • Electronic Engineering
 • Omgevings Ingenieurschap
 • Materialen en Process Engineering
 • Mechanische Techniek
 • Software engineering

Inrichting

Studenten kunnen werken in gespecialiseerde laboratoria met inbegrip van de Large Scale Lab complex dat een suite van workshops en laboratoria gewijd aan technische onderwijs en onderzoek, zoals 3D-printing, een mechanische werkplaats en computerlokalen met engineering design software beschikt.

De computerfaciliteiten aan de Universiteit van Waikato behoren tot de beste in Nieuw-Zeeland, variërend van telefoons en tablets voor mobiele applicatie-ontwikkeling aan cluster computers voor massaal parallelle verwerking. Software Engineering majors hebben ook 24 uur per dag toegang tot computerlokalen uitgerust met de nieuwste computer software.

Bouw een succesvolle carrière

Engineering professionals het voortouw in innovatie door middel van verbetering van de infrastructuur, het bouwen van slimmere technologieën en werken aan alternatieve en hernieuwbare energiebronnen en milieuvriendelijke materialen en werkwijzen te ontdekken.

Het verhogen van het aantal opgeleide ingenieurs wordt gezien als essentieel voor de groei van Nieuw-Zeeland in de technologie-gerelateerde bedrijven.

Ingenieurs genieten van een concurrerend salaris. Een recente Institution of Professional Engineers Nieuw-Zeeland (IPENZ) onderzoek bleek dat in 2014 de mediaan basissalaris voor afgestudeerden met maximaal een jaar is $ 52.000.

Carrièremogelijkheden

 • biochemische Engineer
<li>  Elektronisch ingenieur</li>
<li>  Food Technology Engineer</li>
<li>  Mechanical Engineer</li>
<li>  Productontwerper</li>
<li>  Software ontwikkelaar</li>
<li>  Burgerlijk Ingenieur</li>

Praktische ervaring

stages zijn een belangrijk kenmerk van de BE (Hons) en je zal 800 uur relevante werkervaring te voltooien tijdens je diploma. Onze Cooperative Education Unit zoekt actief en houdt toezicht op uw industriële stage, zorgen voor een goede pasvorm voor uw gebied van studie en carrière, en het bewaken van de kwaliteit van uw werkervaring. Zij zijn de marktleider in Nieuw-Zeeland voor coöperatieve onderwijsprogramma's, met een gemiddelde van 250 leerlingen geplaatst in de industrie elk jaar.

Tegen de tijd dat je afstudeert zul je de geloofwaardigheid van betaalde ervaring te nemen om uw gesprekken te hebben.

In elke fase van je opleiding, wordt u betrokken bij het creëren, ontwerpen en realiseren van geavanceerde technische producten. Deze hands-on projecten ook helpen om de 'soft skills' gezocht door potentiële technische werkgevers, zoals effectief projectmanagement en de mogelijkheid om te werken als een team te ontwikkelen.

In je eerste jaar krijg je een aantal verplichte documenten waaronder de populaire Foundations of Engineering te voltooien. Teams van studenten worden uitgedaagd om model boten ontwerpen en te bouwen in de loop van het semester, culminerend in een race dag op de Universiteit Oranga Lake.

Tijdens het tweede jaar zul je beginnen te specialiseren, afhankelijk van het programma dat u hebt gekozen om te studeren. Toen in jaar drie en vier, zal stages een groot deel van je studie te vormen.

Tegen het einde van uw vierde jaar, zal je ook hebben gewerkt in groepen om een ​​groot onderzoek en ontwerp project met potentieel voor commerciële toepassing te voltooien - net als de pijnboom zaad planter ontworpen en gebouwd in samenwerking met boom verbetering en treestock productie bedrijf ArborGen Australazië. U zult uw project presenteren aan het eind van het jaar Oji Fiber Solutions Engineering Design Show - een conferentie-stijl evenement te openen aan de industrie en het publiek.

Toelating en inschrijving

De studiegebieden binnen het BE (Hons) hebben individuele toelatingseisen. Voor gegarandeerd item dat u wordt verwacht dat de genoemde onderwerpen te hebben gestudeerd op niveau 3 NCEA, CIE AS, A-niveau of gelijkwaardig met bepaalde opleidingsniveaus.

Civiele Techniek, Electronic Engineering, Mechanical Engineering

 • Calculus - een minimum van 16 studiepunten in NCEA op niveau 3 in Wiskunde met Calculus.
 • Physics - een minimum van 14 studiepunten in NCEA op niveau 3 in Physics.
Chemische & Biological Engineering, Environmental Engineering, Materials & Process Engineering
 • Chemie - een minimum van 16 studiepunten in NCEA op niveau 3 in de chemie
 • Calculus - een minimum van 16 studiepunten in NCEA op niveau 3 in Wiskunde met Calculus.
 • Physics - een minimum van 14 studiepunten in NCEA op niveau 3 in Physics.
Software engineering
 • Calculus - een minimum van 16 studiepunten in NCEA op niveau 3 in Wiskunde met Calculus.
 • Een minimum van 14 studiepunten in NCEA op niveau 3 in twee andere goedgekeurde onderwerpen voor toelating tot de universiteit.

Alle andere toepassingen zullen op een case-by-case basis worden beschouwd en paden zijn beschikbaar. Wij raden u aan te passen voor de gewenste stroom van studie en we zullen samen met u op een pad als je niet aan deze eisen voldoen.

Elk programma heeft een aantal verplichte documenten die u moet bestuderen. Sommige papiersoorten hebben specifieke toelatingseisen en als je niet over de vereiste achtergrond heeft u kunnen worden gericht aan bepaalde stukken mee in je eerste jaar van de studie.

Laatst bijgewerkt op apr 2017

Over de school

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing qu ... Lees meer

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing quality research that aims to solve the worlds greatest issues has led to the University being among the 100 universities for research impact. Lees Minder
Hamilton , Tauranga + 1 Meer Minder