Bachelor of Engineering in de informatica en techniek

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bachelor in de ingenieurswetenschappen in Computer Science and Engineering

Introductie

Bent u geïnteresseerd in het gebied van software engineering en programmering, de faculteit Computer Science and Engineering is de juiste plek voor jou. Deze faculteit zal u een expert programmeur, waardoor u de belangrijkste programmering opleiding door te werken op veel software engineering en ontwerp projecten. De rol van het CSE faculteit is breed toepasbaar in heel natuurlijke, sociale en technische systemen incubeer trans disciplinair onderzoek. De school zal stellen de stichtingen die studenten in staat stelt vertrouwd met de nieuwste innovaties op het gebied te zijn. Onze professoren en studenten delen wiskundige diepte, evenals een sterk engagement om deel te nemen in fundamenteel onderzoek dat stevig koppels theorie en experiment.

Programma overzicht en leerresultaten

De faculteit Computer Science and Engineering leert je alles over de programmering, de programmering concepten, programmeren theorieën, computer organisatie en functie, en nog veel meer. De Graduate programma's zijn ontworpen om studenten te voorzien van de theoretische grondslagen en geavanceerde kennis in de analyse, verzameling, classificatie, manipulatie, opslag, ophalen en verspreiding van informatie, alsmede de rol van informatiesystemen en technologieën in zowel het bedrijfsleven en de samenleving. Kortom, bij deze faculteit krijg je alle kennis die een professionele programmeur en ingenieur moet beschikken.

Loopbaanperspectieven

De door studenten verworven op het CSE faculteit kennis kan worden toegepast, niet alleen in bepaalde aspecten van de informatica, maar ook op andere gebieden zoals archivistiek, cognitieve wetenschap, handel, communicatie, wet, bibliotheek wetenschap, museologie, management, wiskunde, filosofie, de openbare orde en de sociale wetenschappen. Om al deze redenen, Computer Science professionals zijn op de top-lijst van de meest betaalde beroepen in de wereld.

Door afstuderen aan deze faculteit, een certificaat op het gebied van Computer Science and Engineering krijgt u volgens de lengte van de door u gekozen programma. Omdat je zeker een programmeer expert zal zijn, krijgt u de kans om te werken op het gebied van programmering, hetzij als individuele programmeur en onderzoeker, of als werknemer in elk type van de programmering bedrijf. Want er is een grote concurrentie tussen de vele hoogopgeleide programmeurs en ingenieurs tegenwoordig, moet je je vaardigheden te gebruiken zoveel mogelijk in om een ​​succesvolle programmering of technische carrière te maken. Mis deze kans niet missen.

Na het succesvol afronden van hun studie in de eerste cyclus, onze studenten krijgen een Bachelor diploma in Information Science and Technology op het gebied van CSE. Voor de tweede cyclus van studies, zij het verkrijgen van een Master of Science in Information Science and Technology.

Onze afgestudeerden kunnen hun kennis toe te passen in vrijwel elke commerciële, militaire, educatieve of gouvernementele activiteit. Hier kunt u een lijst van de meest vooraanstaande functieprofielen zie: Computer Engineer, Computer Forensics, Computergrafieken Specialisten, Computer Programmeur, Computer Security Professional, Computer Software Engineer, Computer Systems Engineer, Computer Systems Manager, cryptanalyst, Database Developer, Games Programmeur, Computer System Administrator, IT Security Officer, Medische Informatica, Network Systems Analyst, Software Developer, Software Tester, Systeem Analist, Web Designer, Web Developer.

Aangeboden Degree Programs

De Universiteit van Informatie Wetenschappen en Technologie "St. Paulus de Apostel "biedt de volgende soorten opleidingen.

Na voltooiing van 3 jaar van studies, met ten minste 180 studiepunten, zullen de studenten een diploma te krijgen Bachelor in de ingenieurswetenschappen in Computer Science and Engineering. Na voltooiing van 4 jaar studie, met ten minste 180 studiepunten, zullen de studenten een diploma te krijgen Bachelor of Science in Computer Science and Engineering.

Neem voor meer informatie studiebeurzen aan buitenlandse studenten.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Information Science and Technology, "St. Paul the Apostle" (UIST) is one of the most welcoming Universities in Macedonia. With a dedicated staff and administration, all students that ... Lees meer

The University of Information Science and Technology, "St. Paul the Apostle" (UIST) is one of the most welcoming Universities in Macedonia. With a dedicated staff and administration, all students that attend UIST leave it feeling like they have a new family. Lees Minder