bachelor of engineering in de machinebouw - ontwerp en in

Copenhagen University College of Engineering

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

bachelor of engineering in de machinebouw - ontwerp en in

Copenhagen University College of Engineering

Bachelor programma in Mechanical Engineering - Ontwerp en industriële innovatie

Als u geïnteresseerd bent in de interactie tussen mensen, productie, milieu en economie, dan is de Mechanical Engineering - Design en Industrial Innovation bachelor opleiding is voor jou. Het programma start in september.

&nbsp

Met een diploma in Mechanical Engineering - Ontwerp en Industriële Innovatie, kunt u deelnemen aan het oplossen van de technische en algemene problemen van de toekomst op het gebied van machinebouw Dit is een discipline die ook te overwegen en respect voor het milieu, maatschappij en economie. .

&nbsp

De combinatie van technische competenties in de bouw, het ontwerp, thermodynamica, mechanica, en een brede kennis van elektrische theorie, economie en management bieden goede mogelijkheden voor zowel specialistische en leidinggevende functies.

&nbsp

De Werktuigbouwkunde opleiding is er een die de theoretische kennis van veel verschillende disciplines combineert. Je zult zowel nationaal als internationaal worden gekwalificeerd om deel te nemen in de praktijk het oplossen van problemen en ontwikkeling.

&nbsp

In de Werktuigbouwkunde opleiding leer je over eigenschappen van het materiaal, de productie van energie en productontwikkeling. Je komt te werken met functionaliteit, milieu en esthetiek. De interactie tussen producten en de mensen die ze gebruiken zijn de belangrijkste focus van het programma.

&nbsp

U krijgt uitgebreide technische kennis van mechanica en thermodynamica en leren om geavanceerde 3D te gebruiken, het op basis van computationele gereedschappen voor het ontwerpen en produceren industriële producten en planten.

&nbsp

Projectwerk tijdens zal inzichten bijvoorbeeld dimensionering en ontwerpen tandwielkasten energiesystemen tegelijkertijd het verschaffen van ervaring met heen motoren, pompen, kranen, besturing en andere constructies.

Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
7 semesters
Locations
Denemarken - Kopenhagen
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Denemarken - Kopenhagen
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan