Bachelor of Engineering - informatietechnologie

Centria University of Applied Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Engineering - informatietechnologie

Centria University of Applied Sciences

  • Kwalificatie: Bachelor of Engineering
  • Lengte & Duur: 4 jaar, 240 studiepunten
  • Campus: Kokkola
  • Student selectie: Entree examen voor alle in aanmerking komende aanvragers. Student selectie hetzij op basis van toelatingsexamen of toelatingsexamen en schoolprestaties.

Information Technology - groeiend aantal mogelijkheden! De IT-gebied biedt grote kansen aan jonge creatieve mensen die de fundamenten en technologieën die worden gebruikt om nieuwe applicaties en systemen te bouwen onder de knie. Software en communicatie veranderen de manier waarop mensen en organisaties doen hun dagelijkse activiteiten. In alle gebieden van het leven is er ruimte voor nieuwe innovaties die mensen helpen om dingen te doen in een betere manier bij het gebruik van IT-technologieën - onze wereld kan gebruikersvriendelijker, zuiniger, productiever te worden en het energieverbruik te verminderen.

De opleiding Information Technology biedt u een brede kennis in software engineering en communicatie. Krijg je de vaardigheden die nodig zijn in het bouwen van nieuwe toepassingen en systemen op basis van behoeften van de klant. Naast de reguliere cursussen bieden wij gevorderden echte wereld projecten waar je jezelf kunt uitdagen.

IT engineering studies bestaat uit min of meer constant elementaire studies en zich snel ontwikkelende nieuwe technologieën. Je moet zowel de echte wereld problemen met software en IT-systemen op te lossen. Werk ingenieurs is zeer praktijkgericht. Alle professionele studies bevatten veel van leren door te doen. Voor gevorderden bieden wij de mogelijkheid om deel te nemen aan onze R & D-projecten tijdens hun studie.

Onze specialisaties Software engineering en Communicatietechnologieën. Dit zijn de snelst groeiende gebied van IT. U krijgt vaardigheden om applicaties met behulp van verschillende programmeertalen en platforms te bouwen. Je leert ook hoe je bestaande diensten te gebruiken om oplossingen te bouwen om behoeften van de klant of zelfs uitvinden uw eigen nieuwe diensten door het combineren van bestaande.

Door de snelle groei van de IT-industrie de vraag naar nieuwe professionals hoog is. Jonge professionals worden gewaardeerd vanwege hun leren vaardigheden en flexibiliteit. In veel projecten zijn er vaak technologieën die nieuw zijn zelfs voor ervaren professionals, zodat je leren vaardigheden zijn een essentiële troef. Bij het oplossen van de behoeften van klanten uw communicatie en analytische vaardigheden nodig zijn.

Beroepstitels: Software ontwerper, Projectmanager, R & D Engineer, IT Manager, beveiliging deskundige, Network Systems Administrator, Netwerk specialist, CEO van uw start-up bedrijf De samenwerking met het beroepsleven: Kosila Digimedia, Oy Raisoft Ltd, SK Bescherm Oy, Boliden Kokkola Oy, Alfame Systems, Maintpartner, Apex Automation, Sasken Finland, Kemira GrowHow Oy, Hur Oy, Livion Oy, Elisa Oyj Postgraduate studies: In Kokkola, de Universiteit Consortium Chydenius biedt de mogelijk om te studeren in een masteropleiding in Information Technology (in het Fins) en het is mogelijk om direct te solliciteren vanuit Centria UAS 'opleiding in de informatietechnologie. Een persoonlijk studieplan zal worden gemaakt voor iedere student volgens eerdere studie de prestaties en de mate.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 1, 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
6,000 EUR
Information
Deadline
Jan. 30, 2019
Application online: www.studyinfo.fi
Locations
Finland - Kokkola
Startdatum : Jan. 1, 2019
Aanmeldingslimiet Jan. 30, 2019
Application online: www.studyinfo.fi
Einddatum Jan. 30, 2019
Dates
Jan. 1, 2019
Finland - Kokkola
Aanmeldingslimiet Jan. 30, 2019
Application online: www.studyinfo.fi
Einddatum Jan. 30, 2019
Videos

Information Technology // Centria University of Applied Sciences