Bachelor Of Engineering - Milieuchemie En Technologie

Centria University of Applied Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Of Engineering - Milieuchemie En Technologie

Centria University of Applied Sciences

Extra aanvraagronde: 18. - 2016/07/29 (studies beginnen in september 2016) Volgende toepassingsgerelateerde round: 7.-2016/09/21 (studies beginnen in januari 2017)

  • - Kwalificatie: Bachelor of Engineering
  • - Lengte en duur: 4 jaar, 240 studiepunten, full-time studie
  • - Specialisatie optie van studies: Environmental Chemitry and Technology; Nieuwe en traditionele Fuel Production
  • - Plaatsen: 15
  • - Campus: Talonpojankatu 2, Kokkola

"Het is een deel van het goede leven en je vindt het in alles wat je ziet, ervaring of voelen rond en in jezelf. Chemie verbindt. Chemie is een natuurlijke wetenschap dat de hele tijd ontwikkelt en verbindt verschillende gebieden en mensen. Chemie is de meest creatieve gebied op aarde. Hoe zullen we voldoen aan de vraag van voedsel, natuurlijke hulpbronnen en energie voor de groeiende bevolking op aarde? Schoon water, hernieuwbare brandstof en medicijnen zijn de chemie ".

  • Chemical Industry Federation

De opleiding in Environmental Chemistry and Technology biedt de student een brede kennis in de Scheikunde en Scheikundige Technologie. U krijgt een holistische kijk op de levenscyclusbenadering en materiaalstromen in industriële planning en andere gebieden van de samenleving te krijgen.

In je studie leer je hoe planten moet worden gepland, geautomatiseerde en lopen veilig voor het milieu - milieu-impact en de methoden van het reinigen van uitlaatgassen en afvalwater hoe schoon water planten plannen te minimaliseren.

Kokkola heeft de grootste concentratie van anorganische chemische industrie in de noordelijke landen, die de studenten een uitstekende basis voor industriële carrières geeft. De afgestudeerde ingenieurs meestal beginnen hun carrière als onderzoek of ontwikkeling ingenieurs in industriële projecten. Sommige ingenieurs starten in de productie, aankoop of verkoop taken. Nationale en lokale milieu-instanties moeten engineers met kennis van milieuvraagstukken. Sommige van onze afgestudeerden komt werken als docenten in het beroepsonderwijs.

In de optie specialisatie Milieu Chemie en Technologie zullen de studenten onderwijs in milieukwesties zoals recycling van materialen, de productie van energie te krijgen, behandeling van afvalwater, het schoonmaken van de lucht, planning van de waterplanten, milieubeheer en proces planning. De unieke Chemplant proefinstallatie wordt gebruikt voor het leren van nieuwe technieken.

Onze andere specialisatie optie Nieuwe en traditionele Fuel Production waar de leerlingen leren over traditionele olieraffinaderijen, maar ook over nieuwe methoden voor het maken van duurzame biobrandstoffen.

Beroepstitels:
R & D-engineer, project engineer, productie ingenieur, Aankoop ingenieur, adviseur in milieutechnologie

Samenwerking met bedrijven:
Air Liquide Finland Oy, Boliden Kokkola Oy, Enfucell Oy, Freeport Cobalt Oy, Maintpartner Oy, Neste Oil Oyj, Nordkalk Oy Ab, Kokkola Macht Oy Oy Woikoski Ab, Tetra Chemicals Europe Oy, Yara Suomi Oy, UPM-Kymmene Oyj, Stora Enso, Olvi Oyj, First Quantum Resources (Pyhäsalmen ja Kevitsan kaivokset), Belvedere Resources (Hituran kaivos), Terraframe Mining Talvivaaran kaivos, LKAB (Pohjois-Ruotsi), Boliden Kylylahti, Akkuser Oy, RecAlkaline Oy, Enfucell Oy, SSAB, Mäkelä Alu oy, Keliber oy

In de toekomst kan uw werk te vinden bijvoorbeeld van CABB Oy, Freeport Cobalt Oy en Boliden Kokkola Oy.

Postdoctorale studie:
In Kokkola University Consortium Chydenius is het mogelijk om te studeren in de masteropleiding in de chemie en chemische technologie. De masteropleiding vereist vooropleiding. Eerdere studies kunnen worden herkend.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op June 28, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Finland - Kokkola
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Finland - Kokkola
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan