Bachelor of Fine Arts (BFA) graad in de filmische en mediakunst

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Compass College of Cinematic Arts biedt een Bachelor of Fine Arts (BFA) diploma in Cinematic en Media Arts, een combinatie van een intensieve, toegepast onderzoek van de film en mediakunst creatie proces met vier concentraties: Executive Produceren, Schrijven, post-productie en Acting. Dit programma is bedoeld voor studenten die op zoek zijn om te werken voor een grote studio, zoals Warner Brothers, Disney, Pixar of Paramount, waarbij Degree een bachelor's is vereist. Het is ook een uitstekende keuze als u een ondernemer op zoek naar uw eigen productiebedrijf of multimedia bedrijf, of op het werk te bouwen in corporate marketing of multimedia bureaus.

De Bachelor of Fine Arts programma is een minimum van 120 studiepunten uur en begint meteen de opleiding van studenten in de film- en mediakunst productie. Je begint vanaf de eerste dag het leren van de kunst van het verhaal vertellen van verhalen en hoe u deze vaardigheid te zetten in een script of andere vormen. Je leert de productie, apparatuur, verlichting en film esthetiek. Van daar, zult u gaan naar lessen gericht op de pre-productie, post-productie, cinematografie en regisseren.

Als u ervoor kiest om deel te nemen aan de waarnemend baan, krijg je ook recht om te werken bestuderen verschillende acteren technieken en het verfijnen van uw natuurlijke vaardigheid in klassen, zoals stem en beweging en waarnemend voor de camera. Plus, zult u uren van on-camera ervaring op te doen als je handelt in de vele filmprojecten worden gecreëerd elk semester!

Aan het einde van het semester, zullen u en uw collega klasgenoten strijden om een ​​verhaal te pitchen aan de school studio voor de Capstone project. Je zult scripts ontwikkelen en biedingen voor posities op de set van het project. Dan is het rustig op de set, terwijl de beste verhalen krijgen verfilmd. Net zoals het is gedaan in de echte wereld - echte budgetten, castingoproepen en locatie zoekopdrachten. Na de laatste wrap, zul je je werkervaring in een openbare filmpremière evenement, waar alle projecten worden beoordeeld en bekritiseerd.

En dat is nog maar het eerste jaar in de BFA programma.

Gedurende de komende twee jaar, dan heb je talloze uren doorbrengen op filmsets, het leren en oefenen van de ambacht van fantastische verhalen. Afhankelijk van je interesses en de concentratie van de studie, dan heb je te verplaatsen naar diepere sporen van het verhaal, de productie of postproductie. Je zal absorberen theHow kan ik solliciteren? FAQsProgram Doelstellingen meest recente informatie over manieren om uw doelgroep te bereiken door middel van het schrijven, marketing en andere benchmarken zakelijke praktijken, terwijl nog steeds verbonden aan projecten op de campus te filmen. Uw hands-on training gaat door, het maken van uw vaardigheden en talenten waardevol in elke visuele media kanaal.

Het programma afgesloten met een stage. En dan ... is het tijd om uw nieuwe reis te beginnen als een gerespecteerde Compass College of Cinematic Arts graduate. Je zult het verdiend hebben.

Doelstellingen van het programma: BFA Degree

doel basisonderwijs Compass College is om studenten in de film en mediakunst te trainen, waardoor ze de creatieve tools die nodig zijn om te slagen in de entertainment industrie. CCCA verhaal-centric curriculum en instructie zijn geïntegreerd, project gericht, en hands-on. Door deze integrale aanpak, leren de studenten en het proces van het schrijven en de productie en de elementen die nodig zijn om succesvol in de film en mediakunst-industrie te zijn toe te passen. Om dit te bereiken, CCCA biedt een verscheidenheid aan doelstellingen van het programma voor onze studenten.

Compass College BFA programma biedt studenten de benodigde competenties voor de werkgelegenheid in de eerste plaats door het begrijpen van de film en media productie-elementen, tweede, door deel te nemen in diepere studie rond een specifiek spoor van onderzoek (Executive Producing, post-productie, of Story), en derde, door het beoefenen van de elementen door middel van hands-on leren. Sommige van de vaardigheden die studenten leren in dit programma omvatten de mogelijkheid om: - Maak een film van concept tot creatie en zorgen voor een screening voor familie, vrienden en het grote publiek.

 • Functie als een bijdragende lid van een productie-team.
 • Inzicht in de relatie van het filmmaken communicatie en cultuur.
 • Bouw belangrijke relaties met klasse leden, alumni en professionals.
 • Begrijp de fundamentele eisen van elke primaire film afdelingshoofd: Writer, Executive Producer, Unit Productie Manager, Directeur, 1 adjunct-directeur, Director of Photography, Gaffer, Field Sound, Art Director, en Key Grip.
 • Bouw en praktijk vaardigheden die nodig zijn voor de werkgelegenheid en verdere academische leren, zoals: - Communiceren en netwerken in een professionele setting - Probleemoplossend - Het uiten van creatieve ideeën duidelijk - Samenwerken met en / of leidende teamleden in specifieke taken - Het vermogen om onderzoek en bevestig onderwerpen en ideeën - Het stellen van doelen - zowel persoonlijk als professioneel - waarderen ideeën en meningen bijgedragen door particulieren.
 • Kritisch te onderzoeken visuele media en andere kunstvormen en relateren aan hun leven en werk.
 • Communiceer op een duidelijke, professionele en bondige wijze.
 • Onderzoek binnenlandse en wereldwijde culturen vanuit verschillende perspectieven, zoals marketing en religie.
 • Verhoog hun niveau in een gekozen specialiteit (Executive Producing, Post-Production, Story).
 • Build en praktijk vaardigheden die nodig zijn voor de werkgelegenheid en verdere academische leren, zoals: - Ontwikkelen van een professionele demo reel en / of portfolio van het werk - Synthetiseren informatie in creatieve ideeën in een team omgeving - Het bereiken van doelen in een realistische tijdlijn

Veelgestelde vragen: BFA Degree

Welke mate zal ik na het voltooien van de Bachelor of Fine Arts programma?

U krijgt een Bachelor of Fine Arts (BFA) diploma in Cinematic en Media Arts ontvangen.

Waarom zou ik streven naar een BFA diploma?

Niet alleen zal een BFA diploma van Compass College bieden u diepere kennis, vaardigheden en ervaring in de industrie u wilt invoeren, zal het meer kansen voor werkgelegenheid en carrière groei te openen.

Wat voor soort lessen zal ik nemen?

De BFA programma biedt u een bredere basis van kennis en de mogelijkheid zich te specialiseren in een bepaalde discipline. U kunt kiezen tussen Executive Producing, Post-Production, Story (schrijven) en Acting. Elke concentratie heeft een reeks cursussen die specifiek zijn voor het bevorderen van je kennis op een bepaald gebied. Afhankelijk van welke concentratie u ook kiest, u plant kan ruimte voor een aantal keuzevakken, waar u kunt kiezen om lessen te nemen van een andere concentratie die u interesseert te hebben. Voor meer complete informatie en vakbeschrijvingen, kunt u terecht op onze College Catalog.

Je houdt het vermelden van deze verschillende "concentraties." Hoe krijg ik meer informatie over mijn opties? Zoals vermeld in het BFA-programma, zult u in staat om een ​​specifiek concentratiegebied te kiezen: Executive Produceren, post-productie, Story of Acting. Voor meer informatie, bezoek onze College Catalog. Cursus beschrijvingen van de BFA concentraties begint op pagina 15.

Hoeveel credits heb ik nodig om te voltooien om af te studeren met een BFA diploma? Studenten zullen voltooien 60 krediet uur tijdens hun eerste jaar van de studie aan Compass College (eerstejaarsstudent / tweedejaarsstudent jaar - meestal afgerond in twee jaar bij een andere universiteit). Een andere 60 studiepunten nodig zijn tijdens de laatste twee jaar, in totaal 120 studiepunten in het algemeen.

Hoeveel credits zal ik elk semester?

Een full-time, zullen versnelde student 60 studiepunten in het eerste jaar, gelijk aan ongeveer 22 credits van de eerste termijn, 24 studiepunten de tweede termijn, en 16 studiepunten van de derde termijn. Tijdens het tweede en derde jaar, zal een full-time student 12-16 credits per semester te nemen. De lessen zijn ook beschikbaar a la carte.

Hoe lang duurt het om het programma te voltooien?

Dit hangt af van de vraag of je het eerste jaar (60 studiepunten) te voltooien in de 12 maanden durende track of als u dat uit te breiden tot de 24 maanden spoor. Nadat u het eerste jaar (in 12 of 24 maanden) hebt voltooid, zal het ongeveer vijf extra semester te nemen op een full-time tempo om de rest van het BFA programma te voltooien.

Is Compass College accepteren overdracht kredieten van andere hogescholen?

Ja, op een case-by-case basis. Als u eerder deelgenomen aan een andere universiteit, dan kunt u uw transcripts verstuurd naar Compass College en volledig zijn en dit formulier aan het bureau van de CCCA griffier. Als u nog andere vragen, dan kunt u bellen met onze Administratiekantoor op 616.988.1000.

Is Compass College accepteren Advance Placement (AP) klasse credits die ik nam tijdens de middelbare school?

Compass College zal krediet voor scores van 3, 4 of 5 op de AP-test toe te kennen. Met het oog op krediet te verkrijgen, moet de student vragen dat de College Board sturen score rapporten aan de Compass College Office of Admissions. Voor meer informatie over kredieten toe te passen leren, raden we u aan onze AP Gelijkwaardigheid Grafiek herzien. Als u nog andere vragen, dan kunt u bellen met onze Administratiekantoor op 616.988.1000.

Wat is het collegegeld voor het BFA-programma?

Kosten voor het collegegeld is beschikbaar op onze financiële steun pagina of door te bellen naar de Financial Aid Office op 616.988.1000.

Is financiële steun beschikbaar?

Ja, de financiële steun beschikbaar is. U moet een FAFSA voltooien (beschikbaar in januari voor het komende schooljaar), zodat de financiële steun kantoor om samen een award pakket voor u te zetten.

Zal ik in staat zijn om een ​​stage als een deel van het programma te voltooien? Ja. Het sluitstuk van de BFA programma is de stage cursus. Je wordt verplicht om een ​​minimum van 135 klokuren invullen op een stage, maar ook deelnemen aan groepsbijeenkomsten en andere schriftelijke werk natuurlijk.

Vereisten

Compass College of Cinematic Arts aanvaardt aanvragen van studenten die staan ​​te popelen om het proces van filmmaken te leren en die een rit naar de vaardigheden die ze ontwikkelen implementeren. Toelating vindt plaats op basis van een rollende totdat alle cohort zetels worden gevuld. Toch zal bij voorrang aandacht worden gegeven aan aanvragers die hun portefeuille en hebben afgerond vóór 1 april. Aanvragen die na 1 april zal worden beschouwd als de ruimte beschikbaar is. U bent van harte welkom om te bellen en te controleren op de beschikbaarheid op elk moment.

Wij bieden momenteel een startdata tijdens het jaar - September - maar er is geen zin om te wachten om toe te passen! Als je een middelbare school of daarbuiten, wacht niet! Als film is je passie en je weet het, het is nooit te vroeg om uw aanvraag in te dienen voor de beoordeling. Toepassingen zijn nu beschikbaar voor download.

Een volledige aanvraag bestaat uit: 1. Een aanvraagformulier ingevuld door en ondertekend door de student 2. Niet-terugbetaalbare $ 25 kosten van de aanvraag 3. Officiële middelbare school transcript (met afstuderen datum) of een bewijs van voltooiing van GED 4. College transcript (s) is sinds de voorgaande bijgewoond hogescholen of universiteiten (Studenten moeten dit formulier in te vullen als ze willen credits overdragen van een andere instelling) 5. ACT of SAT-test scores (CCCA de ACT-code is 6098 en SAT-code is 5933) 6. Twee essays (250+ woorden per stuk) 7. Academische Aanbeveling Formulier 8. Karakter Aanbeveling Form 9. Portfolio van creatieve werkzaamheden met betrekking tot film en niet-filmwerk 10. Een in-persoon of telefonisch interview met een CCCA Vertegenwoordiger van de Toelating Wanneer alle toelatingseisen is voldaan, zal de aanvrager een schriftelijke kennisgeving van hun programma acceptatiestatus ontvangen. Een toelatingscommissie beoordelingen aanvragen, en de aanvrager in kennis gesteld van zijn of haar acceptatie status binnen vier weken na de voltooiing van de applicatie-eisen. CCCA behoudt zich het recht aan het toeval over de toepassing minima en eisen op elk gewenst moment.

Portfolio Vereisten

Het doel van de portefeuille is om de medewerkers en docenten bij Compass College in staat te stellen een gevoel van wie je bent en waar je bent op je reis als kunstenaar te krijgen. Het is bedoeld om ons te tonen uw creatieve en artistieke talenten en om uw ervaringen met ons te delen. Wees niet verlegen. Nu is het tijd om te pronken met je beste werk!

Een volledige portfolio moet het volgende omvatten: 1. Een minimum van twee film gerelateerde items. Dit kan elke films, scripts, behandelingen, documentaires, muziekvideo's, productie schetsen en / of storyboards, etc. omvatten

 1. Een minimum van twee niet-gerelateerde film, creatieve items: Dit kan onder meer fotografie, schilderkunst, beeldhouwkunst, poëzie, creatief schrijven, de bouw, muziek of andere creatieve onderneming.

Vermeld ook opmerkingen over de positie die u in elk project (dat wil zeggen schrijver, redacteur, acteur, fotograaf, regisseur, etc.) gehouden. Elk item van uw portefeuille moet ook worden voorzien van uw naam. De toelatingscommissie visitatiecommissie wel rekening houden met de presentatie van de portefeuille (met de hand geschreven vs. getypt, losse papieren vs. binder / map, etc.).

Let op: Gelieve niet voor flash-drives, originele kunstwerken of fotografie, etc. die u wenst om u te zijn teruggekeerd, omdat we niet verantwoordelijk zijn voor de originele materialen kunnen zijn. In plaats van de originele stukken, nodigen wij de aanvrager film gerelateerd werk in te dienen op een DVD of via internet links. Non-film gerelateerde werkzaamheden (beeldhouwwerk, schilderijen, enz.) Kan worden gefotografeerd en de foto's kunnen in plaats van de oorspronkelijke item worden ingediend. Het indienen van stukken op deze manier zal de uitkomst van de toelating team beslissing niet beïnvloeden.

Portefeuilles kan op verschillende manieren worden gesteld:

MIDDEL VAN MAIL

United States Postal Service, UPS, FedEx, of een andere vervoerder Alle media, waaronder scripts en creatief schrijven, kan op een DVD worden ingediend (niet vereist is, kan afzonderlijk worden ingediend, indien gewenst).

Let op: Zorg ervoor dat u bevestigen dat alle media op de ingediende schijven en dat alle schijven duidelijk worden geëtiketteerd met de naam van verzoeker en contactgegevens. Gelieve ook niet vergeten dat de aanvrager verplicht is om opmerkingen over de positie gehouden op elk project in te dienen. Dit kan worden opgenomen als een document op de disk of op een apart blad papier die bij de disc.

MIDDEL VAN E-MAIL

U kunt een e-mail portfolio materialen om de Admissions Office. Gebruik .pdf of .jpeg formaten en duidelijk titel elk document in het volgende formaat: lastname_firstname_nameofapplicationcomponent (dwz Essay, filmgerelateerde, enz.) U kunt ons ook links naar online video materialen met behulp van Vimeo of YouTube.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Welcome to a college that is different than any other school you’ve ever experienced. We are the only conservatory-style, interdenominational college in the nation whose curriculum is specific to the ... Lees meer

Welcome to a college that is different than any other school you’ve ever experienced. We are the only conservatory-style, interdenominational college in the nation whose curriculum is specific to the entertainment industry. With a unique, performance-based curriculum, we’re defined by the quality of filmmaking education we offer and by the successes of our alumni. Lees Minder