Bachelor of Fine Arts (film en televisie) (cum laude)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bachelor of Fine Arts (Film en Televisie) (Honours)

De Bachelor of Fine Arts Honours programma biedt een kans voor u, onder begeleiding van je leidinggevende, om deel te nemen in onafhankelijk onderzoek op uw vakgebied van de artistieke praktijk. Gedurende het jaar produceer je een grote creatieve werk, of een reeks van werken, en een onderzoek papier. De cursus introduceert u ook praktijkgericht onderzoek vaardigheden en ontwikkelt je vermogen voor het ontwerpen, definiëren en beheren van een groot project. Het programma biedt een directe weg naar een hogere onderzoeks-graad, alsmede de uitrusting om te werken als professionele oefenen kunstenaar in uw gekozen specialisatie.

De Bachelor of Fine Arts (Film en Televisie) (Honours) is voor studenten die hoge resultaten hebben behaald in een undergraduate-diploma in film en televisie, zowel in het Victorian College of the Arts of een andere instelling, en die wensen om hun praktijk uit te breiden en het ontwikkelen van hun onderzoek vermogen.Het is een jaar lang programma dat u laat kennismaken met creatieve en theoretisch onderzoek vaardigheden en methodieken.

Tijdens de cursus schrijven, regisseren en bewerken van een inhoudelijke en innovatieve korte film programma, of zich specialiseren in een film, toestellen, zoals de cinematografie, het produceren, productie management, acteur richting, geluid, scenarioschrijven of bewerken. Studenten die een van deze paden produceren ook een self-directed kleine onderzoek proefschrift.


Duur:

  • 1 jaar volledige tijd.
  • Dit opleidingsonderdeel kan niet worden deelgenomen tijd.
  • 100 studiepunten


Campus:

  • Southbank


Entry:

  • Semester 1 alleen.
  • Er is geen halfjaarlijkse entry.
  • Succesvolle kandidaten kunnen niet uitstellen hun cursus.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The Victorian College of the Arts brings together an extensive range of creative disciplines including Art, Dance, Theatre, Film and Television, Contemporary Music, Music Theatre, Production, Communit ... Lees meer

The Victorian College of the Arts brings together an extensive range of creative disciplines including Art, Dance, Theatre, Film and Television, Contemporary Music, Music Theatre, Production, Community Cultural Development and Indigenous Arts Management. Lees Minder