Bachelor Of Fine Arts In Commerciële Fotografie

Harrington College of Design

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Of Fine Arts In Commerciële Fotografie

Harrington College of Design

Bachelor of Fine Arts in Commerciële Fotografie

Harrington College of Design Bachelor of Fine Arts in commerciële fotografie programma richt zich op studenten te leren hoe commerciële fotografen hun werk samenvoegen met perspectief, belichting en compositie met de taal van nieuwe media en het nemen van de digitale workflow naar een heel nieuw niveau.

&nbsp


Overzicht

Harrington 's bachelor-niveau Commerciële Fotografie opleiding biedt studenten de mogelijkheid om de technische en esthetische vaardigheden die worden gebruikt bij het creëren van kwalitatief hoogwaardige, commercieel georiënteerde fotografische beelden te leren. Studenten zullen ook de mogelijkheid hebben om image-editing software, professionele digitale capture systemen en commerciële verlichtingssystemen te leren.Afgestudeerden zullen worden verwacht dat zij:

 • Demonstratie van de technische en esthetische vaardigheden die nodig zijn voor het maken van hoge kwaliteit, commercieel georiënteerde fotografische beelden.
 • Vaardigheid aan te tonen met de schepping, afvang en image-editing software aan specifieke behoeften van de klant te voldoen.
 • Weergave kennis van professionele digitale capture systemen, alsmede de commerciële verlichtingssystemen.
 • Herken en kies het juiste gereedschap voor de gegeven opdracht.
 • Breng ethische professionele praktijken, communicatie en marketing vaardigheden binnen de fundamenten van het creëren van intellectuele eigendom relevant op het gebied van commerciële fotografie.
 • Werken samen in leiderschap en ondersteunende rollen als fotograaf en productie personeel voor opdrachtgevers.
 • Maak gebruik van kritische denkvaardigheden en onderzoek van milieu-, economische, sociale en culturele vraagstukken om trends in visuele beelden te leggen, teneinde zich voortdurend te ontwikkelen een unieke en duurzame fotografische visie.
 • Expand technische kennis naar andere delen van visuele media en toepassen van kennis om nieuwe wegen van beeld creatie en distributie van beelden te verkennen.

&nbsp


Cursussen

Cursussen in Harrington 's BFA in Commerciële Fotografie programma gericht op de studenten met de mogelijkheid om een ​​sterk gevoel van persoonlijke stijl gebouwd op een uniek solide technische basis te ontwikkelen. Klassen bevorderen sterke communicatieve vaardigheden en sociaal-cultureel bewustzijn in een samenwerkende leeromgeving. Bijvoorbeeld:

 • In Commerciële Fotografie, ligt de nadruk op creativiteit, de verbetering van de conceptuele inzicht en probleemoplossende terwijl het versterken van eerder geleerde technieken. Studenten moeten praktische ervaring in de mode, stilleven en het gebruik van mensen in conceptuele corporate / reclamefotografie.
 • In Imaging en Studio Practices, zijn fundamenten van de verlichting en de kwaliteit in digitale beeldbewerking onderwezen. Studio opdrachten zijn bedoeld om de student kennis te laten maken en de controle van gloeilamplicht, en de zes kwaliteiten van het licht zal worden ingevoerd.
 • In fotografie als een communicatie-instrument, worden de studenten kennis met de basisaspecten van visuele geletterdheid en structuur. Naast lezingen tonen professioneel gebruik van deze aspecten, galerij bezoeken, gastsprekers en schieten opdrachten kunnen helpen de student te begrijpen deze vitale bouwstenen. Studenten werken individueel en in kleine groepen van projecten voor ontwerp, kleur en compositie problemen.

&nbsp

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Chicago, Illinois
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Verenigde Staten - Chicago, Illinois
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan