Bachelor of Fine Arts in digitale cinema

Mapúa Institute of Technology

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Fine Arts in digitale cinema

Mapúa Institute of Technology

De School of Multimedia en Beeldende Kunsten van Mapua Institute of Technology biedt programma's die oneindige mogelijkheden van creativiteit verkennen in concept en de ontwikkeling van het ontwerp. Het innovatieve curricula zijn gericht op competenties en beter begrip van de kunst en de maatschappelijke impact te ontwikkelen. Instructies zijn ontworpen om zo veel mogelijk leerervaring een combinatie van traditionele kunst en opkomende multimedia-technologieën met de resultaten op basis van onderwijzen en leren systeem als basis om de voorwaarden voor een succesvolle lancering van de loopbaan van de afgestudeerden vaardigheden te voldoen.

Visie en Missie

Wij zullen wereldwijd worden erkend als een centrum van uitmuntendheid in Multimedia en Beeldende Kunst onderwijs door het verstrekken van aanwijzingen dat de huidige inhoud zijn, state-of-art in de levering en het inspelen op de uitdagingen van deze tijd.

Onze missie is om te verspreiden, te genereren, te bewaren en kennis toe te passen met behulp van de meest effectieve manier, en om onze studenten met een kwaliteit van het onderwijs te bieden door middel van strenge en up-to-date-voorbereiding met ruime mogelijkheden voor de uitoefening van de creativiteit en de ervaring van de ontdekking.

We zullen curricula die, terwijl ze ondergedompeld in technologie, is eveneens rijk in de geesteswetenschappen, talen en sociale wetenschappen dat ethiek zal prenten uit te voeren.

Het Programma

Dit programma is ontworpen om studenten die zullen toetreden tot de gelederen van de nieuwe generatie van onafhankelijke filmmakers in de snel groeiende gebied van digitale cinema te trainen.

Het programma zal film technieken aan te leren in het eerste jaar, terwijl de laatste twee jaar zal gericht zijn op het ontwikkelen van projecten op basis van specifieke film traditie (documentaire en experimenteel) en film genre (drama / biografie, actie, komedie, romantische komedie, horror / mysterie misdaad / actie en science fiction / fantasy).

Afgestudeerden van dit programma mogen bezetten kritische berichten in entertainment, public relations, reclame, educatieve media, creatief schrijven en filmmaken arbeidsmarkten.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Nov. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Filipijnen - Manilla, National Capital Region
Startdatum : Nov. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan