Bachelor of Fine Arts in digitale kunst en animatie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Bachelor of Fine Arts in de Digitale Kunst en Animatie is een vierjarig programma dat is ontworpen om studenten voor te bereiden om kunstwerken te creëren op het professionele niveau. In plaats van simpelweg studenten te leren hoe ze de huidige instrumenten en software, de BFA gebruiken. in Digitale Kunst en Animatie programma benadrukt de ontwikkeling van fundamentele vaardigheden die relevant en bruikbaar blijven, ongeacht de technologie of medium. Studenten die met succes dit programma te voltooien zal de vaardigheden machtig om te produceren, die niet alleen beelden in een professionele studio-omgeving.

Als de animatie en video game-industrie te rijpen, is er een duidelijke verschuiving van bedrijven aan werknemers die meer dan een praktische kennis van een specifiek commercieel softwarepakket of traditionele artistieke vaardigheden te tonen in te huren. Industrie-kwaliteitsnormen blijven stijgen, en de concurrentie voor entry-level posities eist dat kunstenaars bezitten geavanceerde vaardigheden voordat ze zelfs kunnen beginnen hun carrière. Studio zoeken kunstenaars met een brede en geïntegreerde fundering van theoretische, praktische en technische vaardigheden in de productie van animatie, traditionele kunst, moderne computer software, en de media verhaal flow. Inzicht en potentieel op lange termijn steeds belangrijker geworden. De studio's hebben ook professionele verantwoordelijkheid en consistentie te eisen.

Digitale kunst en animatie levensvatbaar blijven carrièremogelijkheden voor afgestudeerden bezitten deze vaardigheden. Animatie is in staat van het oplossen van informatieve, educatieve en entertainment problemen geen andere discipline kan oplossen. Het biedt een hoeksteen voor vele industrieën, waaronder bioscoop, uitgezonden entertainment, kabeltelevisie, softwareontwikkeling, internet, onderwijs, simulatie, product design, onderzoek, forensische wetenschap, architectuur, telecommunicatie, reclame, reizen en toerisme, en videospelletjes. Het feit dat deze sectoren afhankelijk zijn van gekwalificeerde kandidaten accentueert de behoefte aan kwaliteit digitale kunst en animatie onderwijs.

Het brede toepassingsgebied van deze eisen presenteert een reeks van belangrijke academische uitdagingen. De meeste kunst studenten voeren collegiale training met weinig of geen substantiële achtergrondkennis ten opzichte van dit gebied. Veel middelbare scholen zijn gedwongen om terug op het niveau van de arts training dat ze in staat zijn om te voorzien snijden. Bijgevolg aspirant-kunstenaars moeten deze stichting te verwerven, terwijl ze ook proberen om hun professionele aandacht te vestigen. De complexiteit van de individuele componenten van dit veld de vraag sterk gestructureerde curricula en geprogrammeerd sequencing gewoon voor de meeste studenten in staat om succesvol te zijn. Sommige studenten zijn in staat om de snelle assimilatie van de geïntegreerde kennis van de studio's nu nodig hebben, maar de meeste zijn beter gediend met een diepere en meer sequentiële benadering van het materiaal. DigiPen's BFA in Digitale Kunst en Animatie tracht deze behoeften te voorzien. Voorbeelden van projecten van studenten kan worden gevonden in de DigiPen Digital Gallery. Studenten die met succes dit curriculum te voltooien zal de volgende vaardigheden en de nodige monsters van professioneel werk te bezitten:

  • Een brede basis van productie-ervaring in zowel 2D als 3D kunst en animatie. Deze basis geeft studenten de mogelijkheid om een ​​overzicht van het beroep op te doen en biedt op lange termijn aanpassingsvermogen.
  • Een gebied van de productie aandacht en focus. Dit stelt studenten in staat om een ​​specifieke sector van de industrie bij afstuderen richten. Elke student zal een portfolio om deze focus te ondersteunen produceren.
  • Sterke fundamentele vaardigheden in het vertellen van verhalen. Dit omvat visuele storytelling, literaire tradities, verhaal door middel van dialoog, verhaal door middel van acteren, en filmische conventies.
  • Sterke fundamentele vaardigheden in de toegepaste technologie met behulp van de industrie-standaard hardware en software. Studenten zullen grondig vertrouwd met moderne interface en workflow conventies. Zij zullen ook begrijpen hoe om nieuwe software te leren met behoud van een productieschema.
  • Een solide basis in het professionele werk gewoonten en houding. Studenten zullen begrijpen hoe te gebruiken en te integreren professionele kritiek in hun werk. Daarnaast zullen zij in staat zijn om te identificeren en te creëren werk dat professionele kwaliteitsnormen voldoet. Zij zullen ook begrijpen productiestroom en kunnen genereren en passende schema en productiedoelstellingen hun arbeid.
  • Maatschappelijk perspectief en maatschappelijke verantwoording ten opzichte van de rollen die animatie speelt in de samenleving. Studenten zullen de lange termijn gevolgen van deze industrie te verkennen en in staat zijn om hun verantwoordelijkheden op intelligente wijze te bespreken aan de verbetering van de animatie-industrie en de samenleving als geheel.
Deze graad bereidt een afstuderen student voor een carrière in de digitale kunst en digitale 3D-animatie, digitale 2D animatie en video game of animatie pre-productie. Sommige van de carrières waarvoor afgestudeerden van de BFA in Digitale Kunst en Animatie zijn getraind onder Props en Milieu Modelbouwers, textuur Artiesten, Level Ontwerpers, Karakter Modelbouwers, Karakter Riggers, Karakter Animators, 3D-Lighting en Ontwerp van de Camera, Effecten Animator, Conceptuele Illustratie en Character Design, en Storyboard Artists.
Laatst bijgewerkt op jan 2015

Over de school

As the world’s first college to offer a bachelor’s degree program dedicated to game development, DigiPen Institute of Technology has long been the top choice for students pursuing a career in the digi ... Lees meer

As the world’s first college to offer a bachelor’s degree program dedicated to game development, DigiPen Institute of Technology has long been the top choice for students pursuing a career in the digital interactive media industries. Lees Minder