Bachelor of Fine Arts in film

Art Center College of Design

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Fine Arts in film

Art Center College of Design

Bachelor of Fine Arts in Film

Graad: Bachelor of Fine Arts
In een snel veranderende entertainment-industrie, moet opkomende filmmakers zijn durf, ondernemend en toegewijd. Bovenal moeten ze visuele verhalenvertellers.

Elk aspect van Film Art Center Het curriculum richt zich op de beheersing van films maken vaardigheden om het verhaal te dienen. Gelegen op enkele minuten van Disney, Warner Bros, NBC Universal, ABC, Paramount en de Burbank Media District, onze afdeling heeft een ongewoon hoog percentage van talentvolle filmmakers op onze faculteit rooster. Studenten beginnen schieten meteen, met toegang tot HD, 16mm, 35mm en de nieuwste digitale post-productie tools.

De klassen zijn klein, de bevordering van nauwe, mentoring relaties tussen docent en student. We hosten een aantal gastcolleges door studio hoofden en A-lijst filmmakers elke term.Studenten specialiseren zich in een van de drie sporen-cinematografie, regie of bewerken van-en vaak samen met studenten van andere disciplines.

Onze architectonisch opvallende campus, op een beboste heuvel boven Pasadena's Rose Bowl, is een ideale plek voor de locatie fotograferen. We hebben een eigen bewerking suites, surround-sound opnemen en mixen studio's, multi-computerlabs 24 uur, een 5.000 vierkante meter podium met een cyclorama en green-screen digitale compositing apparatuur.

Ons programma zorgt voor een grondige kennis van de gehele film-proces, waardoor onze studenten de vaardigheden en het zelfvertrouwen om te slagen, of ze gaan werken voor de studio's en netwerken, zelfstandig of in opkomende media.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Pasadena, Californië
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Santa Barbara, Californië
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan