Bachelor Of Fine Arts In Grafisch Ontwerp

Harrington College of Design

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Of Fine Arts In Grafisch Ontwerp

Harrington College of Design

Bachelor of Fine Arts in Graphic Design

Harrington College of Design Bachelor of Fine Arts in Graphic Design programma daagt studenten uit om te combineren frisse ideeën en slimme strategie om een ​​veelheid van visuele communicatie doelstellingen te lossen. De focus van het curriculum is om studenten voor te bereiden met de kennis, vaardigheden en visie te ontwerpen oplossingen die levens veranderen en transformeren business te creëren.

&nbsp


Overzicht

Harrington 's bachelor-niveau Graphic Design programma richt zich op het bijbrengen van de kennis, vaardigheden en expertise die nodig is in deze zeer concurrerende branche. Op het meest basale niveau, het programma stimuleert studenten om na te denken, te spreken, te tekenen ontwerpen en, maar uiteindelijk, het streeft naar een sociaal en wereldwijd bewust persoon die kan benaderen en oplossen van een ontwerpprobleem vanuit verschillende invalshoeken.Afgestudeerden zullen worden verwacht dat zij:

 • Synthetiseren verschillende benaderingen van het denken binnen het ontwerpproces.
 • Breng kritisch denken vaardigheden in de exploratie van het ontwerp-gebaseerde problemen aan innovatie en leiderschap in het ontwerp gebied te vergemakkelijken.
 • Oplossen van complexe problemen in het ontwerp door middel van team-georiënteerde, oplossingsgerichte benaderingen.
 • Onderzoek effectief te creëren en te evalueren oplossingen om stapsgewijs grotere schaal ontwerpproblemen.
 • Reageren op uitdagingen op basis van blootstelling aan milieu-, economische en sociaal-culturele kwesties.
 • Begrijp de theorie en het proces van ontwerp, terwijl in dienst rationeel denken aan functioneel en krachtig ontwerp boodschappen te bereiken.
 • Communiceer effectief over ontwerpdisciplines.

&nbsp


Cursussen

Cursussen in Harrington 's BFA in Graphic Design programma gericht op het voorbereiden van studenten om verschillende benaderingen van het denken te synthetiseren in het ontwerpproces en kritische denkvaardigheden toe te passen in de exploratie van het ontwerp op basis van problemen. Bijvoorbeeld:

 • In Package Design, studenten verdiepen in een verkenning van functionele, unieke en esthetische containers, alsmede een herziening van de rol van de typografie, materialen en fotografie in collo.
 • In de mededeling Designer, erop gericht is de leerlingen te ontwerpen verkennen van een gebied specifieke invalshoek en bloot te stellen aan een groot aantal carrière mogelijkheden en scenario's.
 • In Logo's en huisstijl, studenten werken aan het creëren van verschillende logo's, culminerend in de keuze van een bedrijf en het creëren van een definitieve logo gebaseerd op interviews met de ondernemer. De tweede helft van de cursus richt zich op het creëren van een identiteit handleiding.

&nbsp

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Chicago, Illinois
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Verenigde Staten - Chicago, Illinois
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan